Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 35

• 54 050
  • 748
  •   1
Отговори
# 540
Преди бях голям фен на Виши. Особено на един хубав флуид, но после смениха опаковките и качеството, поне за мен не си заслужават парите, с малко повече би си взела нещо по-добро, от по-висок клас.

# 541
  • София
По мои наблюдения често дават мостри в пакетчета на Виши, без значение дали са кремове или фон дьо тени.  Не разбрах защо точно дермабленд го нямаха, но тъй като получих един и същи отговор на няколко места се примирих. Поне в  софийските аптеки до сега не са ми отказвали мостри, дори да няма от този дето искам да пробвам, дават от други.
Една година си търсех слънцезащита. В няколко аптеки ми предложиха различни марки и се бях сдобила с мостри за почти цял месец.

# 542
Може би тогава лятото един фон дьо тен, а зимата друг.

# 543
  • Велико Търново
sanyy, моят номер е LYS ROSÉ 02 - пасна ми, макар да не съм Снежанка в лице, с жълт подтон съм. Покритието е добро, а консистенцията много лека, цял ден издържа и прави лицето много фино, загладено.
Агентче, благодаря ти за препоръката, задължително ще пробвам, ако дойде и у нас, че не го виждам по магазините, даже и в Дъглас не го предлагат  Kissing Face

# 544
Докато сме на тема СС кремове, някой може ли да ми помогне в избора между Lumene, Chanel  и този на It Cosmetics. И за трите чувам прекрасни отзиви.

Мога да кажа за Шанел и It! На мен Шанел не ми идва плътен. Разнасям го с пръсти и покритието му наистина е по-добро от техните ФДТ-ни. За сухата ми кожа е идеално.
It  уж го дават за всякакъв вид кожа, но при мен стоеше мазно и си личеше. Не озаряващо и сочно, а точно мазно. На два пъти му давах шанс - не и не. Не мога да си представя на вазна или нормална кожа как би се държал.
За мен лично Шанел е по-добрият вариант.

# 545
  • СОФИЯ
Здравейте,изчетох няколко теми и се спрях на сс крема на lumene,искам нещо по-леко за предстоящия сезон.извинявам се за глупавия въпрос,но  слага ли се крем под него???

# 546
Лично аз слагам.
Кожата ми е нормална - и със сухи, и с по омазняващи се участъци. Simple Smile

# 547
Елора, на мен ми дадоха е Медея мострички на Виши, то си е цяла инижка с различните видове фдт-лифтинга,детмабленд,минералбленд, с информация,но не в София.Честно да ти кажа не си харчи парите за Виши, не си заслужават цената и седят прекалено изкуствено.
Малко ше се повторя,но погледни Ла Рош,съвсем друго нещо са.

# 548
Писах и в темата за намаленията, но пускам и тук.:

Само днес 20,02 в Дъглас намаление на фон дьо тени, разгледах ги само набързо понеже нямах много време, но има добри предложения и цени.

# 549
Благодаря.
Ще търся и на Ла Рош.

# 550
Някой, който е наясно с цветовете на фон дьо тена на Ланком tint idole ultra wear  мини варианта. Те са 3 цвята rose предполагам е студения цвят, но другите кои и какви са. Иска ми се да си поръчам и да го тествам, кожата ми е светла, от неутрална към топла.

# 551
Не пиша, но си ви чета редовно.
Agent Provocateur ме зариби с този Kevyn Aucoin и влизам да похваля това.
Има матов завършек и доста добра покривност без обаче  да е тежък. Намален е в американската сефора, ако на някои това му върши работа.

# 552
Не пиша, но си ви чета редовно.
Agent Provocateur ме зариби с този Kevyn Aucoin...
Виноват, виноват! Grinning
Обаче точно този продукт го нямам в ужасно голямата си колекция от техни неща. Ния го намери не особено подходящ за нейната суха кожа, а аз имам купища отворени ФДТ в най-различни финиши, та реших да чакам момента в който ще го намеря на диво намаление и няма да мога да му устоя Grinning Но пък имам четката и мисля, че е подходяща за разнасяне на друг техен много популярен и класически продукт - Sensual Skin Enhancer.

# 553
Аз съм суха кожа и точно за този Sensual Skin Enhancer бях награбила телефона и не разбрах как това се озова в кошницата. Ми харесва си ми на мен. Все глоу ефект търся, обаче лятото покрай теб пак си навзех няколко къшани и почнах да си се харесвам с мат финиш. При мен се получава по дълготраен ефект при такъв финиш сякаш.

# 554
А за чувствителна и склонна към акне кожа, дали е добър избор СС Лумен?  Неможах да намеря тестер за да пробвам върху кожата ми а ме е страх да не ми излязат пъпки. В момента използвам ФДТ на ЛаРош.

Общи условия

Активация на акаунт