Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 35

• 54 069
  • 748
  •   1
Отговори
# 525
  • Light of Zartha
За лекуването трудно бих могла да дам съвет. В някои случаи и аз не знам как да спася кожата си. В този случай просто започнах да си пия витамините и взех едно кремче с ниацинамид. Не знам дали си внушавам, но бързо завяхнаха. Сега остана да преборя петната.

# 526
Сори за офтопика, но какъв е този крем с ниацинамид?

# 527
  • Light of Zartha
Надявам се да не ни се скарат. Това е кремчето.
Скрит текст:
Аз съм с изключително мазна кожа, която започна да се бели на парцали. Купих това кремче миналата седмица и виждам резултат. Също така матира приятно и не лъсвам толкова жестоко през деня.

# 528
Здравейте, някакъв продукт за поскриване на тъмни кръгове под очите? Коректор може би, но как се избира?

# 529
Единствения закон е да е по-светъл цвят от кожата ти, със същия подтон.

# 530
  • София
Мей Линг, прекрасно момиче си! Благодаря за отзива за СС - аз с моите проблеми не съм за такива лекички ССта, но и не обичам тежък грим никак. Затова и съм във вечно търсене на идеалния кънсийлър - следвам си съвета на Агент от преди много време - кънсийлър на проблемните зони, отгоре по - лек фдт за по - естествен финиш.
Някой пита за кънсийлър, който скрива торбички - такова животно няма. Коректор + кънсийлър за тъмни кръгове е работеща комбинация, но не и за торбички. На мен много ми помагат хидратиращи пачове, които държа в хладилника. Докато си пия кафето сутрин, много освежават и помагат да се поприберат торбичките. Помагат и замразени пликчета зелен чай.
За това какъв коректор и кънсийлър - във времето Агент подробно е разяснявала и описвала с приложени снимки и нагледно цветово описание на коректорите. През търсачката опитайте да откриете - много труд е хвърлен в тези разяснения и е много полезен.
Някой пита за база - аз ползвам две. В Т-зона матираща, останалото лице - хидратираща. Скоро и двете ми свършват (benefit Porefessional Face Primer and Smashbox Photo Finish Primerizer) Свърши ми и любимото The Neo-Elixir Weightless Beauty Oil by Kevyn Aucoin. Мисля да пробвам на Estée Lauder The Mattifier Shine Control Perfecting Primer and Estée Lauder The Illuminator Radiant Perfecting Primer - някой има ли отзиви за някоя от двете?

# 531
Докато сме на тема СС кремове, някой може ли да ми помогне в избора между Lumene, Chanel  и този на It Cosmetics. И за трите чувам прекрасни отзиви.

# 532
  • София
Докато съм тук - на Chanel CCто е с плътно, сериозно покритие, характерно повече за фдт, отколкото за СС. Аз не нацелих на цвят и поръчах 30, който за мен беше много тъмен и при мен оксидираше. До колкото разбирам от прочетените ревюта СС на IT Cosmetics също не е с леко покритие, по - скоро средно към плътно. Не намерих читаво описание на цветовете и до колкото разбирам fair /fair-light shades са с розов/съответно жълт подтон. Кое е с неутрален, за съжаление не разбрах.

# 533
На малко места могат да се намерят мостри, но ще питам.
Намират се в много аптеки-Медея,Субра,но не се сещат да дават сами 😁
Аз останах впечатлена от СС крема на IT cosmetics, друго ниво е, особеко сравнено с Лумене..Уникален крем, с хубаво покритие,прави кожата да изглежда красива, а имат и страхотен коректор.

# 534
То понякога и да ги питаш, пак не дават.
Мен ме интересува дали има в малки пакетчета. А не просто да пробвам на място.

# 535
Здравейте, питах в друга тема, но не ми обърнаха внимание Simple Smile
Какъв pore-filler можете да ми препоръчате - за ежедневието и за по-специални случаи. Двата, които ползвам (Nyx и Лореал) не стават, тоест, по-видимите разширени пори не ги заглажда, освен ако не мина с дебел пласт, който обаче след 2 часа пак е проблемен.
Имате ли такава база-находка?

# 536
  • София
Аз съм питала за мостри на Виши дермабленд в няколко аптеки, във всички казаха, че нямат от него на пакетчета.
Рискувах и си купих,  това е най-покривния от всички на Виши. В началото има сочен завършек, но след време става по пудрен. При мен оксидираше след 4-5 часа, не ми допадна, че цапа. Ползвах го една зима и перях якетата след всяко обличане. Имам колежки при които сякаш кожата им го изпива и го подновяват през деня. Лично аз не бих повторила тази покупка. С нормална кожа съм, издържаше около 10 часа при мен. Имам червенини които прикривам, други несъвършенства нямам и не мога да кажа дали се набива в пори и бръчки.

# 537
Благодаря.
Може би ще пробвам обикновения на Виши, а не дермабленд.

# 538
Благодаря.
Може би ще пробвам обикновения на Виши, а не дермабленд.
Ако си с мазна кожа - недей, с всички лъсвам след няколко часа.

# 539
Ох, не знам вече.
Зимата е суха. Но като се стопли става мазна.

Общи условия

Активация на акаунт