Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 35

• 55 594
  • 748
  •   1
Отговори
# 510
На мен ми се ще на Виши фон дьо тена да пробвам. Само го чакам някъде на промоция.
Кой желаете?
Имах Дермабленд и въъъобще не ми допада - усеща се много тежко върху кожата и това покритието е много сериозно.
Друг е въпросът, че цветове почти няма и светлите са все розови. Имах nude 25 мисля, че беше номера и ми беше малко тъмен и въобще не моят подтон. Simple Smile

# 511
Аз съм със зачервявания на кожата.
Дали дермабленд би ги покрил?
Оф, трябва отнякъде мостра да намеря първо може би.
За номер си нямам на идея. Не е много тъмна, но предпочитам по-тъмен за да покрие.

# 512
  • Бургас/Пз
Мама Галка, много благодаря. Надявам се и аз да успея да взема отливка и да го разнося 2-3дни. Много съм доволна от Диор Глоу и physicians formula the healthy foundation, обаче все ми се иска да пробвам нещо различно.
Свършва ми Голдън роуз Нюд Лук https://goldenshop.bg/gr-nude-look-radiant-tinted-moisturiser-spf25, който ползвам в почивните дни и колкото и да го харесвам мисля да пробвам това Лумене, което толкова хвалите. Simple Smile

# 513
Аз съм със зачервявания на кожата.
Дали дермабленд би ги покрил?
Оф, трябва отнякъде мостра да намеря първо може би.
За номер си нямам на идея. Не е много тъмна, но предпочитам по-тъмен за да покрие.
Дермабленд със сигурност ще покрие зачервявания, той и пъпки си прикрива,но е наистина тежък. Ако държиш на Виши вземи си мостри,задължително,имат брошурки с видовете фдт и мостри от тях. Аз единствено от тях бих си взела минералбленд, по-човешки е.
За прикриване - поискай мисъри и на Ла Рош-особено коригиращият.

# 514
На малко места могат да се намерят мостри, но ще питам.

# 515
  • Велико Търново
Аз си купих от Дъглас едно мини на Lancôme Teint Idole Ultra Wear Foundation  и го разносвам вече месец. С нормална към суха/през зимата/ кожа съм, на 44 год. Е, значи, не знам за толкова години ползване на ФДТ къде съм проспала Ланком - имам в момента и Диор Глоу, СС-то на Лумене, преди това какво ли не - Кларанс, Шанел, Клиник...все съм ги усещала тежки и все нещо им е липсвало, за да получа видът, който желая. С Lancôme Teint Idole Ultra Wear го получавам почти до съвършенство/казвам "почти", защото винаги има какво да се желае Wink/, съставът му не баш 100% ок, но засега не съм усетила пресушаване.

# 516
Бисквитка,не знаех,че може и мини опаковка да се купи,мерси за инфото:),доста съм тествала на Ланком,харесвам ги,но все не стигам до покупка заради закупени вече количества,но това с мини опаковките е супер🌺

# 517
  • Стара Загора
Бисквитка, кой номер на Lancôme Teint Idole Ultra Wear Foundatiеn си взе, и как е като покривност. Бяха ми отсипали малко в Бюти на номер 3, но някак не ми допадна. А и не беше достатъчно като количество до го разнося. На Ланком имам Skin Feels Good, който е хидратиращ но номер 3 ми е тъмен.

# 518
Аз си купих от Дъглас едно мини на Lancôme Teint Idole Ultra Wear Foundation  и го разносвам вече месец. С нормална към суха/през зимата/ кожа съм, на 44 год. Е, значи, не знам за толкова години ползване на ФДТ къде съм проспала Ланком...
Горещо препоръчвам да опиташ и отливка от Lancome Renergie Lift Makeup Foundation!

"Up to 12-Hours of Lifting, Hydration, and Radiance What It is:A luminous foundation with up to 12-hours of lifting and hydration for medium-to-full coverage, re-formulated with added active skincare ingredients. What It Does:A comfortable, medium-to-full coverage foundation formulated with anti-aging properties the Rénergie line of products is known for. Including SPF 27, it lifts and hydrates for up to 12-hours, while, minimizing the appearance of dark spots for a luminous finish."

# 519
  • Light of Zartha
Момичета, имам нужда от съвет за коректор. В последния месец се опъпчих жестоко по бузите(частта към челюста) и останаха петънца. Не са много, но са тъмни и моят фдт(фит ми на Мейбълин) не ги покрива. Пробвала съм различни коректори, но не уцелвам консистенция. Или седят на четки или на петна. Разнасям с блендер иначе. Ще съм много благодарна ако дадете насоки какво да търся, защото не ми се иска пак да купя нещо, което няма да ми върши работа.

# 520
Момичета, имам нужда от съвет за коректор. В последния месец се опъпчих жестоко по бузите(частта към челюста) и останаха петънца. Не са много, но са тъмни и моят фдт(фит ми на Мейбълин) не ги покрива. Пробвала съм различни коректори, но не уцелвам консистенция. Или седят на четки или на петна. Разнасям с блендер иначе. Ще съм много благодарна ако дадете насоки какво да търся, защото не ми се иска пак да купя нещо, което няма да ми върши работа.

Понеже имам същият проблем с петънца след пъпки. Бих искала да попитам за съвети как да ги залича/лекувам?

# 521
Голям плюс 1 за СС на Лумене, на 30 съм с комбинирана кожа, видими разширени пори по носа бузите и челото. Не равномерен тен и повечето продукти ми причиняват сърбеж.

Този крем ми покрива порите и изравнява цвета на кожата със супер малко количество. Лек, приятен за жълтеникавата ми кожа, ще пусна снимка надолу,макар че светлината не е много добра.

Тези дни го съчетавам с розовото масло на Нюкс и ефекта е още по - добър. Извинявам се че не мога да скрия снимката

Последна редакция: чт, 18 фев 2021, 20:05 от May Ling

# 522
Много си хубава и кожата също Grinning

# 523
Много си хубава и кожата също Grinning

Елора 💓но ако не беше ти и темата за ИР сега щях да съм 20+ търкалюшка

# 524
Радвам се Grinning
Често ми казват, че като съм била 100 кила в лицето съм била по-хубава от сега.
Много им разбира главата Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт