Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 35

• 53 692
  • 748
  •   1
Отговори
# 90
Power Stay на AVON наистина ли е...пауър?
от седмици се чудя дали да пробвам

# 91
  • София
Power Stay на AVON наистина ли е...пауър?
от седмици се чудя дали да пробвам

Козметиката на AVON  на доставни цени струва стотинки, не бих рискувала с тяхна козметика.

# 92
Здравейте, момичета може ли отзиви за този фон дьо тен, ако има използвали го
Кожата ми е нормална/комбинирана имам и тъмни петна. Искам да е покривен, но да не стои като маска, да не изсушава, но и да не лъсва след два часа.

# 93
Здравейте ,
Можете ли да ми препоръчате покривен коректор за зоната под очите подходящ за по-суха кожа? Досега ползвах Too faced - born this way и MAC- pro longwear, като по-доволна бях от born this way. Иска ми се да пробвам нещо друго , така че приемам предложения Blush

# 94
  • София
Здравейте ,
Можете ли да ми препоръчате покривен коректор за зоната под очите подходящ за по-суха кожа? Досега ползвах Too faced - born this way и MAC- pro longwear, като по-доволна бях от born this way. Иска ми се да пробвам нещо друго , така че приемам предложения Blush

Не съм намерила коректор, който да работи самостоятелно, поне при мен.
На мен ми харесва Benefit Ooh La Lift с какъвто и да е коректор отгоре, ако самостоятелно е недостатъчен.

# 95
  • София
Аз препоръчвам DIOR DIORSKIN Forever Skin Correct Concealer

# 96
И аз. Прекрасен е за мен.

# 97
  • СОФИЯ
Здравейте, момичета може ли отзиви за този фон дьо тен, ако има използвали го
Кожата ми е нормална/комбинирана имам и тъмни петна. Искам да е покривен, но да не стои като маска, да не изсушава, но и да не лъсва след два часа.
здравейте,не съм го ползвала,но ме заинтригува...иначе мога да предложа да пробвате така хваления и тук ревлон колор стей.аз съм със смесена,проблемна кожа.взех го след  прочетеното  тук и съм доста доволна .Blush

# 98
Момичета, моля ви дайте съвет за фдт за мазна и склонна към акне кожа.
Както и за база, имам и разширени пори.

# 99
Аз може би вече съм банална, но откакто използвам бб крема на Миша, съм супер доволна. Понякога слагам и къшъна на Миша. На база още не съм случила, все си мисля, че отежняват и правят пъпки, пробвала съм около 10, почти пълни съм ги хвърлила. От по-популярните фдт съм била сравнително доволна от Ланком. Недоволна от DL на Estee, защото опъва кожата и разширява порите повече, Mac - много описва пори и бръчки, поне три вида съм пробвала. От дрогерийните не съм си купувала с години и не мога да кажа. E. L. F., който беше топ ъф дъ топ за моята кожа, тоест хем минимизира порите, покривен, дълготраен, вече е преформулиран. И го подарих на дъщеря ми да се мацат за Хелуин с него. Пробвах по препоръка Норма бленд на Виши, оказа се, че и той прави порите по-видими. Въпреки че съм с мазна в т-зоната кожа, не купувам мат фдт.

# 100
Clinique anti-blemish.

# 101
За порите базата на Бенефит е отлична:
Нанасяш само на Т-зоната.

# 102
  • София
Аз може би вече съм банална, но откакто използвам бб крема на Миша, съм супер доволна. Понякога слагам и къшъна на Миша. На база още не съм случила, все си мисля, че отежняват и правят пъпки, пробвала съм около 10, почти пълни съм ги хвърлила. От по-популярните фдт съм била сравнително доволна от Ланком. Недоволна от DL на Estee, защото опъва кожата и разширява порите повече, Mac - много описва пори и бръчки, поне три вида съм пробвала. От дрогерийните не съм си купувала с години и не мога да кажа. E. L. F., който беше топ ъф дъ топ за моята кожа, тоест хем минимизира порите, покривен, дълготраен, вече е преформулиран. И го подарих на дъщеря ми да се мацат за Хелуин с него. Пробвах по препоръка Норма бленд на Виши, оказа се, че и той прави порите по-видими. Въпреки че съм с мазна в т-зоната кожа, не купувам мат фдт.

Аз съм с комбинирана кожа и този ББ крем на Миша не ми хареса, лъсвам час след нанасяне, абсолютно неподходящ е за мазна кожа.

А ДЛ на Ести, как го нанасяте? На мен ми харесва само нанесен с бюти блендър, ако го нанасям с ръка или четка го разреждам със серум за да стои естествено.

Последна редакция: ср, 04 ное 2020, 22:42 от nad_tab

# 103
За ‘заглаждане’ на пори препоръчвам Ланком Teint Idole нанесен с гъба, дермабленд professional liquid camo- четка или пръсти, ФДТ стик на MUFE (само за суха кожа) или MUFE ultra HD, нанесен с пръсти. Но най-ефикасното при мен, което установих тези дни е тази техника. Засега с всеки продукт е супер: https://youtu.be/EmZm3vwrF8Q

# 104
Аз не лъсвам от Мишата, определено вече от нищо не лъсвам де Simple Smile Защото хидратирам добре и правя леки пилинги и кожата е спокойна.

Общи условия

Активация на акаунт