Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 35

• 53 668
  • 748
  •   1
Отговори
# 75
Привет!
Обмислям покупка на нова база и фон дьо тен. За фон дьо ден обмислям да е La Mer Soft Fluid Foundation Long Wear, но за база се колебая между тази на Bobbi Brown Vitamin Enriched Base и тази на La Mer The Perfecting Primer.
Ако някой е ползвал и двете бази, ще се радвам да сподели мнение.
Кожата ми е нормална/комбинирана.
Загубихме ти въпроса в морето от под тонове. ФДТнът на ЛаМер е чудесен, стига да си намериш цвят. А защо се спря на него  ако имаш комбинирана кожа? ФДТнът е хидратиращ, сочен, двете бази, които си посочила също. Какъв финиш предпочиташ?

# 76
Здравейте!
Моля за мнение за пудрата на Estée Laude.
Също за фондьотена и пудрата на МAC studio fix

# 77
Привет!
Обмислям покупка на нова база и фон дьо тен. За фон дьо ден обмислям да е La Mer Soft Fluid Foundation Long Wear, но за база се колебая между тази на Bobbi Brown Vitamin Enriched Base и тази на La Mer The Perfecting Primer.
Ако някой е ползвал и двете бази, ще се радвам да сподели мнение.
Кожата ми е нормална/комбинирана.
Загубихме ти въпроса в морето от под тонове. ФДТнът на ЛаМер е чудесен, стига да си намериш цвят. А защо се спря на него  ако имаш комбинирана кожа? ФДТнът е хидратиращ, сочен, двете бази, които си посочила също. Какъв финиш предпочиташ?

Забравих да посоча това..
Предпочитам финишът да е sheer. Нямам несъвършенства, които да прикривам и предпочитам покривността да е средна. По принцип харесвам доста и dewy финишите, но със сигурност не са подходящи за моята кожа. Хидратирам ли си кожата добре, успявам да контролирам себума без никакви проблеми.
За т-зоната съм решила да си взема основата на Tarte Timeless smoothing primer, тъй като имам по-увеличени пори.

# 78
  • София
Мнооооого ми харесва финиша на Physicians Formula Nude Wear Touch of Glow Foundation, но light ми е прекалено жълт, a medium мога да изпозвам само лятото, когато съм с тен. За някой с по-тъмна, нормална към суха кожа, горещо го препоръчвам.
https://makeup.bg/product/421250/

Лятото използвам основно Estee Lauder Double Wear, май е единственият ФДТ, който повтарям отново и отново. Ако искам лек и блестящ финиш просто добавям серум или течен хайлайтър или и двете.

Последно си взех IT CC крем, но не е моят.

За почитателите на оригиналния Beauty Blender, намерих достоен заместител, абсолютно по нищо не отстъпва.
https://www.superdrug.com/Make-Up/Makeup-Tools/Make-Up-Sponges/B … onge-Set/p/726668

A оригиналния го има на добра цена в tkmaxx
https://www.tkmaxx.com/uk/en/search?st=blender&sort=publishe … 000000&page=0

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 12:30 от nad_tab

# 79
Anika, ако държиш да е в по-висок ценови клас, на твое място бих погледнала стиковете на Том Форд- с чудесен естествен финиш са, надграждащо покритие. За порите- тази база на Тарт не е лоша, но не е манна небесна. Пудра, която да не се забелязва на кожата и да не е ‘пудрена’ би свършила много по-добра работа.
Над, този не съм го пробвала и като прочетох жълт очите ми светнаха Simple Smile.
Бюти гъбите на Есенс при мен работят по-добре от ВВ. В ТК Макс за съжаление не може да се плаща с БГ карта- или не можеше като проверих последно.

# 80
  • София
Над, този не съм го пробвала и като прочетох жълт очите ми светнаха Simple Smile.
Бюти гъбите на Есенс при мен работят по-добре от ВВ. В ТК Макс за съжаление не може да се плаща с БГ карта- или не можеше като проверих последно.

Щом ти пасва жълто, ще ти допадне Simple Smile
От години пазарувам в tkmaxx, плащам с българска карта, не съм имала проблеми.

# 81
Здравейте! Моля за съвет! Търся фон дьо тен, който не оставя следи върху телефона, яките на якетата и палтата. Кожата ми е мазна, с несъвършенства и разширени пори. Не търся голямо покритие, приемам идеи и за ББ крем.
Пробвай Skin Paradise на LOreal.

https://www.makeupmuddle.com/loreal-skin-paradise-tinted-water-cream/

Има многа естествено покритие и не запушва порите /поне моите/.

# 82
Вчера си купих СС на Lumene, цвят медиум, уникален е, и цвета ми пасна, и ми харесва това, че има някакви озаряващи частици, стои естествено и не е матиращ. 6 + от мен!
ainmo, би ли показала снимка на СС на Lumene?
Два пъти  го купувам, в цвят Tan, но опаковките леко се различават. Вторият, който взех е с по- различен цвят и не ми допада както първия.

# 83
  • София
Момичета, може ли на ми препоръчате ФДТ подходящ при мазна кожа и разширени пори, не ми се иска да стой като маска.

# 84
Вчера си купих СС на Lumene, цвят медиум, уникален е, и цвета ми пасна, и ми харесва това, че има някакви озаряващи частици, стои естествено и не е матиращ. 6 + от мен!
ainmo, би ли показала снимка на СС на Lumene?
Два пъти  го купувам, в цвят Tan, но опаковките леко се различават. Вторият, който взех е с по- различен цвят и не ми допада както първия.
Ето снимка от нета на моята опаковка, но моят е medium. Беше намален в Лили на 22 лв от 27 лв доколкото си спомням.

# 85
Момичета,мнение за фон дьо тен Phoera?

# 86
ainmo, благодаря Flowers Hibiscus

# 87
Момичета, не успях да намеря мнения, та ... имате ли впечатления от Luminous foundation на АВН? Със суха кожа съм и за зимата досега фаворит ми остава Born this way, но ми се ще да пробвам нещо ново със средно покритие.

# 88
Аз съм със суха кожа. На мен току що нанесен ми стои върховно, но след два часа става пудрен, подчертава всяка пора и бръчка. Ако нямаш такива, ХИЧ не е лош. Фенти е подобен, но не подчертава толкова зле. Зимните ми фаворити са стикът на MUFE, Армани Neo Nude (не е мега траен обаче), UD Naked (само върху яка хидратация), Dr Jart BB.

# 89
Аз съм с комбинирана кожа и доста време само сменях продукти в търсене, а не обичам и тежки и покривни повече си падам по флуиди и ВВ т.к винаги слагам пудра. От известно въртя флуида на filorga, milky boost на кларинс и vitalumier aqua на Шанел. Страшно ми допадат много леки но все пак покривни, ползвам ги целогодишно даже зимата са супер защото кожата не ми е толкова мазна, лятото има леко лъщене но не е фатално. Но от трите най много харесвам filorga, изключително леко разнасяне по кожата и попива бързо и като сложа пудра от горе направо е супер, най малко ми допадна Шанел но и него си ползвам, повече като е топло че ми идва малко по сух на кожата.

Общи условия

Активация на акаунт