Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 35

• 54 162
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
Този на Лореал е супер за изискванията ти:
https://douglas.bg/l-oreal-paris-true-match-concealer-inter-conf-42957

Последна редакция: пн, 21 дек 2020, 09:43 от Lollaa*

# 316
Благодаря Ви!
А този на Мейбълин с гъбичката отгоре как е според вас?

# 317
Използвам го в момента, но съм му махнала гъбката. Попива много продукт и изглежда много гнусно, а сигурно бъка от бактерии.
Той е по-покривен. Доста хора се кълнат в него, но не разбирам защо. При мен се набива в линии, събира се. Не ми е любим, но ще си го изразходвам.
Предпочитам да ползвам горе посочения на Лореал или ДУ, задължително с кремче отдолу.

# 318
Сърдечно благодаря! Колебаех се между двата в интерес на истината. 🥰

# 319
Благодаря Ви!
А този на Мейбълин с гъбичката отгоре как е според вас?

Fit me по ми харесва..

# 320
И аз не съм фен на коректора с гъбичката. Ползвах го със стабилна хидратация и изглаждане и пак стоеше сух и се набиваше в линийките (които доскоро нямах).

# 321
  • София
Привет, препоръчайте ми хипоалергенна комбинация от фдт и база за суха кожа. Някаква алергия подобна на акне ми излезе

# 322
Диана, не съм от гурутата на ФДТ в темата, но като собственик на суха чувствителна кожа, аз първо бих потърсила причината за алегрията. Може да е  и нещо от грижата за кожата.

Аз влизам да се оплача от новия Futurist Hydra Rescue на Estee Lauder. Купих без проба преди време, като очаквах да се сработи добре с кожата ми. DW ми стоеше много добре преди, но вече твърде пудрен  изглежда върху мен и не го ползвам, отделно ме обрива. Е, този Futurist Hydra Rescue няма нищо общо. На цвят съм го нацелила много добре, но иначе изобщо не е моят..... Прилича ми силно на Everlasting Youth Fluid на Clarins, който ми залежава в шкафа. Много плътен и силно покривен ми се стори, като с маска се почувствах. Надявам се да е от това, че се пробвах да го нанеса с четка. По принцип предпочитам с ръце, защото само така успявам да нанеса и разнеса тънко и равномерно минимално количество. Озаряващият му ефект не успях да забележа, защото бях твърде заета да се взирам в бръчките, които ми очерта перфектно в първия момент ... Flushed Ще пробвам пак преди да го отпиша, но на първо четене не е моят.

# 323
Light beam, ако имаш блендърче пробвай с него. Към момента постигам много добри резултати, отколкото с ръце. Слагам няколко точки продукт по лицето и блендвам с навлажнена гъбка. Става много естествено и леко покритие, дори с ДУ 😄

# 324
... a блендъра/гъбката може да бъде навлажняване и със спрей за фиксиране на грим Wink

# 325
Ще пробвам и с блендър. Благодаря, момичета! Дори, когато нанасям с ръка,  накрая винаги притискам със съвсем леко влажни ръце и обикновено се получава ненатрапчиво, равномерно покритие. Този Futurist Hydra Rescue, в комбинация с четката, ми дойде като глазура за торта Joy Ще го пробвам отново, с друга база също. Златната на Герлен също нанесох за сефте. Може и тя да не му подхожда. Нея също не харесах особено.

# 326
Здравейте, момичета, извинявайте, че нахлувам в темата направо с въпрос. Трябва да си поръчам бб крема на Missha, но не мога да отида да видя кой цвят е за мен. По принцип съм бяла, (мисля, че се водеше студен подтон, има склонност към зачервяване) и винаги съм си вземала не най-светлия цвят. И такъв с жълт оттенък, защото много се харесвам. Според мен най-добре ми стои, не знам колко е правилно.

https://www.notino.bg/missha/m-perfect-cover-vv-krem-s-visoka-uv … a-malka-opakovka/
Въпросът ми е, има ли някой, който ползва цвят natural beige и дали е подходящ за светла кожа. Гледах ревюта за light beige в YouTube и ми изглежда много блед.
Знам, че въпросът ми е леко глупав и съм много благодарна за отговор Simple Smile .

# 327
Aз го имам и не го използвам. Страшно розов е. Аз съм с жълт подтон и то силно изразен, и с този ББ крем съм като "Пинко розовата пантера".
А да не говорим, че дори на моята кожа без разширени пори и кой знае какво омазняване, точно след 2ч светя като крушка и порите са подчертани.
Твърдо НЕ препоръчвам този ББ крем.
* със забележката, че мнението ми в субективно; има дами тук, които го харесват много.

# 328
Кой цвят ползваш?
Забравих да кажа, че съм със суха кожа и се надявам да не изсушава и да има хидратация.

# 329
Моята кожа е смесена, всякакви участъци има. На мен този ВВ ми харесва. Слагам някаква лека пудра отгоре понякога, иначе след няколко часа лъсва. Сега съм с него, нанесен в 14 ч, още не е лъснал по челото. Върху него сложих бялата пудра на Есенс.
Моят цвят е 23. За мен е половин тон по-тъмен от Burjois - Healthy Mix -  51* Light vanilla

Последна редакция: вт, 22 дек 2020, 01:15 от Витаминче_

Общи условия

Активация на акаунт