Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 35

• 54 149
  • 748
  •   1
Отговори
# 360

И хайде малко по-спокойно по празниците...

# 361
  • София

.... Няма го

# 362
Кликна ли на "филтрирай по марка"?
(Селектирате Chanel и скролвате надолу без да чакате да се рифрешва скрийна)

Последна редакция: чт, 24 дек 2020, 17:17 от Agent Provocateur

# 363
Отдясно на препоръчаните пише: Filter matches by brand
От падащото меню избери CHANEL и ще получиш търсеното!
Весели празници!

Последна редакция: чт, 24 дек 2020, 18:06 от diditch_123

# 364
Не е от сайта, от предмониторното устройство е.

# 365
  • София
Аз в крайна сметка съвсем спонтанно си взех на Revlon Colourstay,а влезнах за СС кремчето на Lumene.
Хареса ми и още един на NУX  Bare With Me,но остава за по-натам.Някой от вас ползвал ли го е?

# 366
  • София

Мнение

# 367
Заповядай, 52 броя мнения:
https://www.google.com/search?rlz=1C1CHBD_enUS774US774&sxsrf … mp;sclient=psy-ab

Аз в крайна сметка съвсем спонтанно си взех на Revlon Colourstay,а влезнах за СС кремчето на Lumene.
За Rеvlon Cоlorstay лоша дума не съм чувала!

# 368
  • София
Хареса ми и още един на NУX  Bare With Me,но остава за по-натам.Някой от вас ползвал ли го е?

Ми те двете са доста различни, не само защото едното е крем. СС -то озарява с частичките в него и дава един сатенен и сочен завършек, а ревлона по-скоро матира. Лично аз харесвам и двата продукта.
На мен често ми се случва да тръгна с една идея и да се върна с много различни покупки. И на маникюр отивам с идеята са имам червени нокти и се прибирам със сини Simple Smile

# 369
  • София
Цитат
За Rеvlon Cоlorstay лоша дума не съм чувала!
Абе... носих поне 4 опаковки, да, мноооого траен, не мърда наистина във всякакви условия. Но! Един ден си дадох сметка, че и много суши (тогава бях с варианта за суха кожа), трябваше да правя фокуси със силно хидратираща основа и незабавно и бързо нанасяне, после да му дам няколко минути да легне както трябва, и накрая пак супер пресушен и унил вид... Та да, хубаво мазило, но не за всеки. Иначе и уникална покривност, което си е много рисково, ако не уцелиш цвят Simple Smile

# 370
  • София
Случайно видях тези мостри и много им се чудя..... Но не са никак евтини... Вие какво бихте ме посъветвали?

# 371
Безсмислено ми се вижда. Направо си вземи продукта.

# 372
Станислава, теб ще те запомня, че си Шанел мераклия. 🤣🤣🤣 това е шега, да не се засегнеш. 😜

Да ви се похваля, че имам Метеоритите на Герлен от няколко дни и съм просто влюбена в тях и пристрастена към ефекта им. Толкова нежно озаряват кожата ми. Слагам ги над СС на Лумене и ефектът е една сочна, красива, гладка и озарена кожа. Многооо съм доволна!!

# 373
А на мен сякаш малко ми изслушават Метеоритите.

# 374
  • София
Станислава, теб ще те запомня, че си Шанел мераклия. 🤣🤣🤣 това е шега, да не се засегнеш. 😜

Да ви се похваля, че имам Метеоритите на Герлен от няколко дни и съм просто влюбена в тях и пристрастена към ефекта им. Толкова нежно озаряват кожата ми. Слагам ги над СС на Лумене и ефектът е една сочна, красива, гладка и озарена кожа. Многооо съм доволна!!
Няма да се засегна знам че е шега
Някой от тук  ме мислят за тъпа.... Тяхно мнение!
Може ли снимка на метеоритите?

Общи условия

Активация на акаунт