Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 35

• 54 133
  • 748
  •   1
Отговори
# 405
Новия на Катрис (както и стария) според мен не е ОК на суха кожа.
Нещо леко и озаряващо е Диор Глоу, MUFE Ultra HD (мега любим), Герлен, който си споменала, въпреки че на мен ми стои гадно. Ако искаш да е по-лек, но и дълготраен като ДУ, виж Urban Decay stay naked- разкошен е върху добра хидратация. На почивка съм и нося само него, един Кевин и един ReNutriv на ЕЛ, който ми е тъмен, за да ги смесвам. UD ми е любим.

# 406
Ау, Stay Naked ми сушееше много, като го пробвах, но може да му дам още един шанс. Благодаря, Ния. Simple Smile

# 407
  • Бургас/Пз
Дами със суха кожа, в търсене съм на ново попълнение озаряващ ФДТ с леко покритие. Заглеждам Guerlain L'Essentiel, но с удоволствие приемам и други предложения. Да добавя, че макар и суха, кожата ми добре държи ДУ на Есте, но ми се иска нещо по-леко за ежедневието.

Да си побутна въпроса Simple Smile
За мен е страхотен за суха кожа. Зимата ми е така и усещането, което дава е уникално - сочна, свежа и много добре изглеждаща кожа. Не е обаче с много силно покритие, но аз имам само мимически бръчки, без петна и пъпке, които да трябва да крия. Като се позатопли обаче спирам да го ползвам, защото започва да ми се свлича при изпотяване.

# 408
Аз препоръчвам Туш Екла на Ив Сен Лоран.Със суха кожа съм и не оставам без него от години 🌷

# 409
Ау, Stay Naked ми сушееше много, като го пробвах, но може да му дам още един шанс. Благодаря, Ния. Simple Smile
И на мен в началото, но го смесвам с течен хайлайт или капка олио и става чуден. Ако обаче не ти е ОК, определено бих погледнала Make Up For Ever- цялата им ultra HD линия стои много хубаво на суха кожа.

# 410
За много години, момичета! Много благодаря за предложенията! Засега разполагам с СС крема на Ит козметикс, Сюблим... (нещо си) на Пат и СС крем на Лумене, който е лек, но не озарява. Със сигурност ще се възползвам от някое от предложенията. Откакто спряха любимият ми Луминайзър на МФ не мога да си намеря подходящ.

# 411
А защо просто не вземеш и един течен хайлайт и да решиш проблема като ги смесваш с каквото решиш?
Моите любимци са Charlotte Tilbury Hollywood filter и Dior, от бекстейдж колекцията.

# 412
Опитвала съм. Не ми харесва ефектът върху моята кожа - по някаква причина променя начина, по който ми ФДТ - например, ако самостоятелно ФДТ ми стои комфортно, смесен започвам да усещам сухи "пачове"; или самият ФДТ изменя трайността си. Имах един течен хайлатър, който изхвърлих, който буквално изсмукваше всякаква влага. За всеки случай, това също е резервен вариант.

# 413
  • София
Влизам пак да похваля Face&Body на МАС, мнооооооого добър ФДТ за ефект естествена кожа и мноооооого леко покритие.

# 414
И аз го харесвам много, но нямам нищо за покриване.

# 415
  • София
И аз го харесвам много, но нямам нищо за покриване.

Дени, аз имам тук-там разширени пори, прикрива ги едва забележимо, това е най-лекия ФДТ в арсенала, не става за проблемни кожи.

# 416
  • Бургас/Пз
Влизам пак да похваля Face&Body на МАС, мнооооооого добър ФДТ за ефект естествена кожа и мноооооого леко покритие.
Може ли да споделиш кой номер ползваш?? И някой от другите фтд-ни, които имаш и на които смяташ, че отговаря като номер??

# 417
Дами със суха кожа, в търсене съм на ново попълнение озаряващ ФДТ с леко покритие. Заглеждам Guerlain L'Essentiel, но с удоволствие приемам и други предложения. Да добавя, че макар и суха, кожата ми добре държи ДУ на Есте, но ми се иска нещо по-леко за ежедневието.

Да си побутна въпроса Simple Smile

Единственото нещо, което имам и отговаря на условията ти е новият ми ВВ крем на Burberry, моят номер е 02 за Азиатския пазар... ОПА! Имам и още нещо подобно, доста по-лесно достъпно, но чакам да стана наистина суха за него - ВВ на Dr.Jart - моят цвят е light-medium.

Последна редакция: нд, 03 яну 2021, 13:54 от Agent Provocateur

# 418
Много исках балсамът на dt jart, но не беше наличен в Сефора... дано го пуснат .

# 419
  • София
Може ли да споделиш кой номер ползваш?? И някой от другите фтд-ни, които имаш и на които смяташ, че отговаря като номер??

Аз съм светла, харесвам ФДТните със студен подтон, 2N е цвета който използвам в момента, за моята кожа е идея жълтоват, но като се нанесе не се вижда.
Другите ФДТни, който използвам в момента са DW Fresco, DW Petal и Миша 21.

Общи условия

Активация на акаунт