Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 35

• 54 135
  • 748
  •   1
Отговори
# 390
Дами със суха кожа, в търсене съм на ново попълнение озаряващ ФДТ с леко покритие. Заглеждам Guerlain L'Essentiel, но с удоволствие приемам и други предложения. Да добавя, че макар и суха, кожата ми добре държи ДУ на Есте, нми се иска нещо по-лекичко за ежедневието.

# 391
  • Стара Загора
Здравейте, снощи издирвах кой фон дьо тен от серията Double Wear на EL е идентичен с 150 Buff на Revlon Colorstay, но не успях да намеря такъв. Някой ако знае някакви сайтове, в които мога да намеря информация или е запознат, моля да сподели.

# 392

Според findation е този

# 393
  • София
Petrova17
Настроймв срещу този фдт, защото ако лъха на спирт има и много химия
От една страна ми се иска да ползвам скъпа и по качествена козметика и от висок клас за да може след време кожата ми да изглежда добре от друга страна ми се иска да си взема от по нисък клас и да се знае че само се лутам напоследък!

# 394
Станислава5642, не зная защо сте останала с впечатлението, че по-скъпата козметика задължително е и по-качествена от дрогерийната (не е винаги!) и ще доведе до това кожата ви да изглежда по-добре след години! Кожите на тези, които ползват Шанел и нагоре не изглеждат добре заради конкретните ФДТ-ни, а  заради това, че те по-често имат финансовите възможности да поддържат и специфичен лайфстайл  и диета и достъп до специалисти.  

Може би прозвуча грубо и цинично, което не беше целта ми, но аз лично вярвам, че най-малкият проблем на кожата е какъв ФДТ ще и сложиш, ако не си и осигурил слънцезащитата, храната, водата, почивката, поддръжката.

Последна редакция: вт, 29 дек 2020, 09:28 от Agent Provocateur

# 395
Абсолютно подкрепям Агента.
Първо, марката и качеството нямат общо.
Второ, ФДТнът няма да допринесе за състоянието на кожата. Ще помогне това как се сваля той, каква нощна грижа ползвате и най-важното: как се защитавате от слънцето.
Весело посрещане от мен дами, аз съм аут за остатъка от годината. Местният WiFi е ад, бо после ще пиша с впечатления за Азиатски продукти, защото нали съм аз и веднага набарах магазин за козметика на нюню острова, на който се намирам в Индийския океан. Така ми е писано- нова година, нов ФДТ Simple Smile

# 396
Здравейте!
От известно време ползвам ето този фон-дьо-тен и съм доволна, тъй като е подходящ за моята склонна към акне кожа

Покривността обаче не е много висока. Фон-дьо-тен е доста лек и приятен, но на места сякаш не успява да прикрие несъвършенствата по начина, по който бих искала. Случайно някоя от вас да е ползвала Even Better на същата марка и какво ви е мнението за него? Дали е по-покривен от Anti-Blemish Solutions? Също така подходящ ли е за акнеична кожа (смисъл да не я раздразнява, да не излизат повече пъпки от него и т.н.)

# 397
Здравейте!
От известно време ползвам ето този фон-дьо-тен и съм доволна, тъй като е подходящ за моята склонна към акне кожа

Покривността обаче не е много висока. Фон-дьо-тен е доста лек и приятен, но на места сякаш не успява да прикрие несъвършенствата по начина, по който бих искала. Случайно някоя от вас да е ползвала Even Better на същата марка и какво ви е мнението за него? Дали е по-покривен от Anti-Blemish Solutions? Също така подходящ ли е за акнеична кожа (смисъл да не я раздразнява, да не излизат повече пъпки от него и т.н.)

Ползвала съм и двата. Even better е със същото покритие, ако не и по-леко по далечен спомен. Но е подходящ за по-суха кожа. Стои сочно. Не докарва акне. Любими фондьотени според нуждата на кожата.

# 398
Кажете ми марка- силно покривен бюджетен фон дю тен  от, който сте доволни, моля!

# 399
Revlon Colorstay, до днес е 15лв в Лили.

# 400
  • София
Revlon Colorstay, до днес е 15лв в Лили.
Точно този си взех

# 401
Дами със суха кожа, в търсене съм на ново попълнение озаряващ ФДТ с леко покритие. Заглеждам Guerlain L'Essentiel, но с удоволствие приемам и други предложения. Да добавя, че макар и суха, кожата ми добре държи ДУ на Есте, но ми се иска нещо по-леко за ежедневието.

Да си побутна въпроса Simple Smile

# 402
Ако търсиш от бюджетните, Буржоа Хелти микс е с леко покритие и е идеален за суха кожа. Масов любимец от дрогериите. Най-комфортно ми е с него. Simple Smile

# 403
Момичета , някой пробва ли този фдт  shiseido skin glow synchro skin glow luminizing fluid foundation? Ако Може мнения... Мерси

# 404
Ако търсиш от бюджетните, Буржоа Хелти микс е с леко покритие и е идеален за суха кожа. Масов любимец от дрогериите. Най-комфортно ми е с него. Simple Smile
Нямам претенции, и висок клас търся. Сдобих се с новия на Катрис, който уж е хидартиращ, но на мен ми стои сухо (с прилична хидратация и основа отдолу). Затова и търся отзиви. На Хелти микс съм ползвала ББ крема - също сух...

Общи условия

Активация на акаунт