Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 35

• 53 755
  • 748
  •   1
Отговори
# 630
Аз бих взела цвета, който отгаваря на тена ми, не по-тъмен. По-скоро избери по-покривен фдт, който да скрива петната, а не по-тъмен. Иначе е нормално без бронзант да не ти харесва

# 631
По-покривните не са ли по-тежки, ако има покривен без да утежнява моля за препоръка.

# 632
По-покривните не са ли по-тежки, ако има покривен без да утежнява моля за препоръка.
Double Wear на Ести Лаудер е доста покривен, но е голям любимец на дамите, защото е издържлив и не утежнява.
Иначе за прикриване на петната Агент Провокатьор препоръчва да се покрият предварително с прасковен кънсилър и отгоре вече тониращият продукт.

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 23:11 от ДХ3

# 633
Пробвала съм на Ести, доста сух ми идва, не ми стоеше добре на кожата.

# 634
  • Стара Загора
Пробвай този на Ести за който писах  Double Wear Nude Water Fresh. Не е сух като първия. Не е с толкова плътно покритие, но пак си има покритие.

# 635
Цвета ФДТ аз си избирам така, че да няма разлика с шията. Лицето ми е идея по-светло и розовеещо. Шията и челото - жълтеят.
Петна, ако се налага - с коректор. Прасковените и перлените бази са добро решение при неравен тен. При мен са незаменими през зимата, когато се боря със зачервяване по бузите от студа.

# 636
Аз също имам петънца и рядко си намирам моя подтон ФДТ. Няма как да пробвам всьо ако търся само моя цвят. Ако се харесвах повече с по-тъмен цвят, бих го носила, бих го бленднала по врата, добавила по-светъл кънсийлър (достатъчни са точици) под очите, между веждите, в хлътналата част на бузите и бих си го носила. Аз лично така правя.

# 637
  • Бургас/Пз
Привет, момичета Simple Smile
Влизам да споделя, че взех Futurist на Ести https://douglas.bg/futurist-hydra-rescue-moisturizing-makeup-spf-45-conf-54688.
Спрях се на 3w1, който в момента ми е една идея по-тъмен, но смятам да го ползвам повече лятото и затова взех него. Мисля, че много ще се харесаме на първо четене. Като го ползвам 1 седмица ще споделя повече Simple Smile Единственото от което се притеснявам е да не оксидира, но времето ще покаже Simple Smile

# 638
Ани, моля те, пиши как се държи този фдт като го поносиш известно време.

# 639
Не оксидира, но доста плътен ми идва. Леко грубо стои при мен. Купувах есента, но почти не съм носила. Нещо силно подобно на Everlasting Youth Fluid на Кларанс е.

# 640
  • София
То няма нужда една седмица да се разносва един фдт, че да се прецени дали оксидира на кожата или не - първият ден като го поставиш и ти става ясно. Да, зависи от крем/база, но станеш ли тъмна и оранжева след половин час - го зарязвай:)

# 641
  • Бургас/Пз
Нappy, за да дам мнение  на мен ми е нужно разносване поне няколко дни в комбинация с различни продукти, за да преценя как е един продукт. Имам фдт-ни, които с определен крем за лице под тях оксидират, а с друг не. И заради това не мога да кажа още от първото слагане - "този фдт оксидира или не".

Light beam, за мен това е от фдт-те, които могат да се носят и със средно и с плътно покритие, зависи от количеството и начина на разнасяне. За моята кожа в никакъв сручай не мога да кажа, че е тежък или че стои като маска. Дори напротив изненадана съм колко естествено се прелива с кожата, въпреки че взех половин тон малко по-тъмен.

Хелия, мисля че още е рано за общи изводи, но на първо носене съм впечатлена от това, че след слагане в 8ч сутринта, работен ден до 17ч и след това тренировка, в 19ч изглеждаше безупречно на лицето. Нито маската, нито изпотяването му се бяха отразили, което за мен е голям плюс. Също така има съвсем лек трансфер върху маската. Аз съм принципно със суха кожа, но изключително много се потя, направо ми капе вода от лицето и въпреки това, нямаше поражения. Ползвах го с крем на Филорга отдолу и без пудра. На път е да измести любимият ми Глоу на Диор, който за съжаление прави маските омазани и след тренировка стои на черти на лицето. След още няколко дни ще пиша пак Simple Smile

# 642
Какво мислите за този продукт, дали е подходящ за мазна кожа?

# 643
Моята е смесена към мазна само в т-зоната,ползвам го лятото само вечер,когато не съм изложена на жега,защото лъсва в мазните участъци,не знам как ще е сега,хубав продукт и заради високия фактор,който не бих повторила.

# 644
  • София
Аз също го взех, по принцип съм фен на бб и сс кремове.  Взех го заради фактора и на летището беше на 50%, та да не си мина. Моята кожа е нормална, не ми издържа достатъчно дълго и доста цапа. Предполагам, че през лятото и на мен ще ми се омазнява Т зоната. 

Общи условия

Активация на акаунт