Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 35

• 53 780
  • 748
  •   1
Отговори
# 615
Момичета, какво ще кажете за този комплект? Май го препоръчахте за суха кожа?
А как би се държал под къшън Missha magic cover lasting?
Aгент, ти може би знаеш..?
Имам 2 от базите на Смашбокс от този комплект, в мини размери за път - Праймърайзъра и оригиналният Фотофиниш, но никога не съм ги слагала под къшъна на Миша! А и кожата ми не е точно суха, а просто през зимата се изсушава много. Ще опитам тези и ще разкажа, но имайте винаги едно наум, че няма точни аналогии - и кожите са различни и климатите и влажността на въздуха и количеството бяла козметика под праймъра, та дори при мен да е идеално това не гарантира, че при друг ще се държи по същия начин!

Като казах Миша се сетих да ви разкажа, че поръчах новата версия - Missha The Cushion Skin Matte #23

Но нещо не се влюбих от първо слагане както с COver Lasting, та замина при щерката, която удари 13 и почна да ми краде ФДТ и консилъри, че да замазва единични пъпки Simple Smile

# 616
Аз харесвам базите на Смашбокс, но праймърайзъра за мен си остава най-добър за суха кожа. Под къшъна на Миша е чудесен- озарява и дава хидратация.
Агент, подсети ме че нямам представа къде дянах моят къшън на Миша...
Julia, от БЗ и Дъглас се сетих за кънсийлъра на Смашбокс- беше ми любим преди, но не си спомням защо. Измазах 2, напоследък използвам разни светли ФДТни под очите ако този на лицето ми е тъмен или не е моя подтон, иначе бих пробвала мини на born this way- покривен, не е сух, стои добре на суха кожа.

Последна редакция: ср, 03 мар 2021, 18:27 от Анонимен

# 617
И аз мажа по-светли ФДТ под очите

# 618
  • София
Много си хубава, Ния, няма кой да ти се върже на приказките за дупки - кратери, бръчки и петна!:)  До тук, от всичко което съм пробвала от както започнах да пробвам какъв ли не фдт - Tom Ford стикът ми е най - любим! И вече мога да го сравня с този на MUFE и Hourglass - за мен той е с най-добро покритие от всички, с най-естествен финиш, най-много комплименти получавам когато съм с него и въпроси - моля те, кажи, какъв е този фдт:) Ния, ти базата към този стик пробва ли - TOM FORD Illuminating Primer
Ей тази (аз още не съм, но много ми се иска)

# 619
Днес ме хванаха лудите и си купих на Лумен сс крема.
Обаче ми дадоха да пробвам на Pharma hyaluron един странен адаптивен фдт.
Странен е, сложих го за малко. Наистина прикри някои неща, седи много естествено. Все едно не съм сложила, но пак има ефект. И ми направи кожата невероятно гладка. Запълни много бръчки. Не че имам, ама сега ми изсъхна нещо и съм като сбръчкано бабе. Пролетта винаги имам промяна в кожата и ми прави номера.
Утре ще си го сложа и ще видим цял ден как ще съм.
Някой да е ползвал на Pharma hyaluron?
Пише, че не само покрива, но и си има ефект заради хиалурона.

# 620
Според вас кой е най добрият фдт за мазна кожа?
Няма такъв, поне за моята хипер мазничка.Но благодарение на Ния имам удоволствието да пробвам Too Faced Peach Perfect и май ми е любимец от всички, които съм ползвала досега.

А смяташ ли, че е по добър от Estee lauder double wear и Revlon colour stay?
Какъв ефект виждаш от него как седи кожата понеже аз се чудех между него и double wear?

# 621
Happy, абсолютно с ръка на сърце- кожата ми е неравна, бръчките са факт, филърите заминАха с тъпия Ковид и петна имам на места (по-малко от преди). И тази база не съм я пробвала, но утре ще я тресна заедно със серум ФДТ на Боби Браун. Днес праймърайзъра привърши.

# 622
Според вас кой е най добрият фдт за мазна кожа?
Няма такъв, поне за моята хипер мазничка.Но благодарение на Ния имам удоволствието да пробвам Too Faced Peach Perfect и май ми е любимец от всички, които съм ползвала досега.

А смяташ ли, че е по добър от Estee lauder double wear и Revlon colour stay?
Какъв ефект виждаш от него как седи кожата понеже аз се чудех между него и double wear?
Да, за моята кожа е по-добър.Получавам комплименти.Стои с по-нежна текстура , много по-равмомерно.Добро покритие.Много нежен на лицето ми.
Ако има как искай отливки и сравни.

# 623
  • Пловдив
Влизам само да споделя, още не съм се сдобила с така желаният UD (и това ще стане), но пък съвсем импулсивно и без особенни надежди си взех Missha Perfect cover BB crem no.23. Днес го поносих 5-6 часа и за моя изненада лицето ми не светна, разбирайте не се омазни в Т-зоната. Това ми се случва за първи път с ФТД, обикновено мазната Т-зона избива след 2-3 часа. Идва ми доста покривен за ежедневен ФДТ, малко неестествено ми стои, но като издръжливост е перфектен. Днес го ползвах с базата на Ланком, утре ще го тествам с любимият ми блърващ крем на Филорга.
Имате ли предложения за коректор за под очите? Кожата там ми е по...вяла някак, и е толкова тънка и прозрачна, че всяка веничка прозира. За разлика от кожата на лицето тази под очите ми е по-скоро суха, имам и доста бръчици....няма как на 43г...
Много време мъчих писалката на YSL, не става и не става, подчертава ми много бръчките, и някак не попива добре в кожата.

# 624
  • София
Здравейте, решила съм да си взема UD stay naked, но изобщо не мога да преценя кой цвят съм. В интернет видях, че светлите цветове са прекалено светли, чудя се между  2wy и 3wy, кожата ми е светла с жълт подтон, нося dior backstage 1W, а на мак съм NC15. Кой цвят от двата ще ми пасне според вас?

# 625
Аз съм NC15 и ползвам 20NN от него.

# 626
Ниа,след като си имала проблемна кожа, а казваш,че и сега имаш някои недостатъци,то значи голямо браво,че се грижиш правилно 💗
Аз имам природно хубава кожа,но нямам навика да се грижа за нея, а скоро ставам на 26 и мисля,че е време да си взема нещо малко по-качествено.
Много съм доволна от фдт на Фенти,изкуших се и си го купих за кефа,покривен е .

# 627
Happy, абсолютно с ръка на сърце- кожата ми е неравна, бръчките са факт, филърите заминАха с тъпия Ковид и петна имам на места (по-малко от преди). И тази база не съм я пробвала, но утре ще я тресна заедно със серум ФДТ на Боби Браун. Днес праймърайзъра привърши.
Ния, когато отнесеш серум ФДТ на Боби Браун и го пробваш, дай моля отзив за него.

# 628
  • Стара Загора
Наскоро си взех ФДТ Double Wear Nude Water Fresh от промоцията в Емаг на много изгодна цена /естествено в момента цената е вдигната/ и мога само да го похваля. Супер е за моята нормална към леко мазна Т - зона. Перфектен. Пробвах го с няколко основи за лице и се държи повече от добре. За сега намерих моя ФДТ - средно покритие, не изсушава кожата, разнася се добре както с бюти блендър, така и с четка за ФДТ. Издържа ми цял ден, не става на петна и не стои като маска. Купих си помпичка от Бюти зоун /намалена е  в момента/ и всичко заспа Simple Smile

Последна редакция: нд, 07 мар 2021, 17:35 от sanyy

# 629
Здравейте, може ли малко помощ и съвет.

Пробвах цвета, който отговаря на врата ми и съм бледолика никакъв живот не се вижда на лицето, а и имам и пигментни петна, които си личат не се скриват на 100% и стоят сивкави през фон дьо тена.
Пробвах и следващия номер, който е една идея по-тъмен от моя цвят, придава ми малко живот, но се откроява от цвета на врата и тялото, пигментните петна са по-малко открояващи се в този случай.
Сложих си и бронзант, при светлия цвят се освежава картината, но пигментните петна сивеят и си личат, а и не са малко. Кой цвят бихте избрали и какви са доводите ви?

Общи условия

Активация на акаунт