Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 35

• 53 788
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
ДХЗ, още ли сте там? В Марина Мол Сефората е най-читава, а има и още един магазин с техни и корейски неща, най-великият kajal, който съм пробвала и ще ти движи. Пиши да ти го снимам.

# 586
ДХЗ, още ли сте там? В Марина Мол Сефората е най-читава, а има и още един магазин с техни и корейски неща, най-великият kajal, който съм пробвала и ще ти движи. Пиши да ти го снимам.
Не, снощи се прибрахме.Аз влязох от чист интерес да позяпам , но беше ужас.Мацаница , мн.неприятно.И те преследват служители, не може да си обикаляш. 😄
Този път до Марината въобще не стигнахме.

Последна редакция: сб, 27 фев 2021, 12:38 от ДХ3

# 587
Ми да се върнем там двете да разгледаме?

Ето го и stay naked на UD, като днес не е смесен, освен на скулите. Така ми е по-сух, но след ден на игри на плажа се надявам да светне малко. Стои много естествено на живо, въпреки голямото нанесено количество, което не прецених като рових в шишето за остатъци с четка за очи...

# 588
  • Пловдив
NiaV, страхотно стои на кожата ти Simple Smile, кой номер е цветът с който си?

# 589
Аз съм доста по-тъмна, отколкото изглежда на снимки тук, цветът ми е 50WY и ми е добре за пролет и есен.
От това, което ми писа, бих погледнала 30WY Simple Smile

# 590
  • Пловдив
Аз съм доста по-тъмна, отколкото изглежда на снимки тук, цветът ми е 50WY и ми е добре за пролет и есен.
От това, което ми писа, бих погледнала 30WY Simple Smile

Точно него загледах като цвят Simple Smile - 30WY, него и 20WY. Ще ги тествам и двата. Много благодаря за насоките!

# 591
По-светли са на живо, отколкото на суочове в нета, да знаеш.

# 592
Ния, аз също намирам, че стои доста добре. Благодаря за съвета за четка за ЛМ, вчера имахме събиране и тествах идеята - много ми хареса как стои, днес сътворих същото, ще наблюдавам през деня на различна светлина как е.  Верно не е за цяло лице тази пудра, а така да обичам да блестя (арабската жилка не просто говори, направо крещи).

# 593
# 594

И аз се интересувам от този kajal, следващия седмица съм в Дубай, хотела ми е точно на марината.

А също и  ако може сравнение между този stay naked и all nighter?

# 595

И аз се интересувам от този kajal, следващия седмица съм в Дубай, хотела ми е точно на марината.

А също и  ако може сравнение между този stay naked и all nighter?
Чакаме Ния да пише и може да ти поръчам 🤗

# 596
Утре ще съм в София и ще го снимам Simple Smile
Днес следобед се наложи да измия пясъка и да сменя грима. Пак пробвах Живанши, но с пудра. Прекрасен, много ми хареса. Но не е толкова дълготраен, колкото ЪД.

Mira varna, all nighter е с по-високо покритие и доста по-матов. Тествала съм го само 3 пъти, записала съм си 😂, че е прекалено сух за мен, подчертава пори, бръчки и линии, но основната разлика е, че не в толкова дълготраен като Stay Naked, който при мен стои по-красиво колкото по-дълго го нося.

Последна редакция: нд, 28 фев 2021, 05:00 от Анонимен

# 597
All nighter-a и на мен ми е прекалено сух и матов. Иначе седи цял ден, но накрая вече сухотата се вижда и от самолет и то без пудра отгоре. И аз съм със сухичка кожа. Пудрата all nighter обаче ми е любимка.

# 598
Покажи я моля, не съм я пробвала.
И под дълготраен искам да кажа да изглежда по същия начин както когато е нанесен.

# 599
Според вас кой е най добрият фдт за мазна кожа?

Общи условия

Активация на акаунт