Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 35

• 53 785
  • 748
  •   1
Отговори
# 600
Според вас кой е най добрият фдт за мазна кожа?
Няма такъв, поне за моята хипер мазничка.Но благодарение на Ния имам удоволствието да пробвам Too Faced Peach Perfect и май ми е любимец от всички, които съм ползвала досега.

Последна редакция: пн, 01 мар 2021, 09:03 от ДХ3

# 601
Ей това е пудрата на УД:

Купих я с малко скептицизъм, но за мен се оказа попадение - кадифен завършек, не подчертава сухи участъци и стои добре дори над ДУ, който си е покривен. Но я нанасям много леко, по принцип съм пестелива с продуктите за тен, но това невинаги се оказва печелившо.
И да се оплача от този коректор на УД:

Full coverage някой друг път - ужасно непокривен, стои на парцали и се набива, дори в линиите, които нямам. Намерих му приложение като основа за сенки, поне така върши достатъчно прилична работа, че да не целя кофата с него.

# 602
  • софия
Момичета, какво ще кажете за този комплект? Май го препоръчахте за суха кожа?
А как би се държал под къшън Missha magic cover lasting?
Aгент, ти може би знаеш..?

# 603
  • София
Отварям форума и гледам 30 отговора в темата за фдт - казах си - Ясно! Най-после Ния се е завърнала!:)
прекрасно изглеждаш , Ния! Ще го тествам и аз UD SN.

# 604
NiaV, чакаме инфо за kajal-a 😃

# 605
Забравих го, извинявам се!!! Сега ще помоля майка да го изрови, защото съм в Румънската Сефора в преследване на новата палитра на Наташа Денона

# 606
Като фен на Ревлон, днес забелязах тази новост на нашия пазар:

Предполагам би трябвало да е аналог на EL DW в тъмно синята тубичка. Моят цвят разбира се го нямаше, та не съм купила, засега, но някоя от вас дали има отзив?

Edit: youTube ревютата са от преди 2 години😄
Очевидно толкова е необходимо да се премине през океан😄😄😄

Последна редакция: вт, 02 мар 2021, 22:53 от Lollaa*

# 607
Хмм,този фдт на Ревлон изглежда много симпатично.
На мен от Ревлонските фдт ми излизат пъпки,а при вас така ли е ?
Ния, имаш много сочна кожа Simple Smile
Би ли споделила какъв крем за лице използваш Simple Smile

# 608
Alis, имам ужасно суха кожа, с големи пори и петна и неравности от акне. Затова съм вманиачена по ФДТ.
Ползвам различни кремове, в зависимост от състоянието на кожата ми като се събудя, но в момента въртя Marc jacobs Youthquake, който е супер за текстура; Гламглоу moisture  trip, който за суха кожа има не лоши съставки.

# 609
Момичета, в ремедиумите има ли мини мостри на фдт лумен?

# 610
Момичета, в ремедиумите има ли мини мостри на фдт лумен?

Не, няма. В Лили съм виждала

# 611
  • Бургас
Не, нямам проблем с Ревлонските фдт, не ми излизат никакви пъпки.За моята кожа са много добри, два съм използвала изцяло и бих повторила.

# 612
И аз нямам проблеми с тях.
Колъстей съм ползвала 4 години плътно. Много любим. Промених, защото исках да пробвам нещо ново, но пак бих се върнала към него.
В момента любими са ми следните:
Dior Forever undercover
Max Factor Radiance lift, мерси Брайт♥
EL DW
Revlon Colorstay

Всичките се водят уж много покривни, но аз ги ползвам заради дълготрайността, нямам нерви да се оправям през деня, а когато това се е случвало, все съм постигала cakey face.

# 613
Показвам и новото си похождение, най-накрая намерих стик на Том Форд в моя цвят и го грабнах от северната ни съседка, въпреки че след месец-два ще ми е светъл. Супер лесно и бързо нанасяне, озаряващ, естествен, по-лек от доста други стикове, надгражда се чудесно. Откъм дълготрайност не е зле, но не трае цял ден с маска, обаче не се изтрива по грозен начин, а избледнява.
Нанесен преди около 2 часа

# 614
NiaV, много добре изглежда !Това зависи и от модела де.Simple Smile
Аз да попитам за хубав консилър.В  момента имам на Мак, този който е на водна основа, но не ми харесва.Личи си от километър, не се разнася добре, не се комбинира и  с околоочните ми кремове-в момента имам ЕЛ резилиънс и Кларанс лифт актив.Търся лек и озаряващ.При нас има само Дъглас и БЗ така, че предпочитам да е от там.Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт