👕Нови придобивки в гардероба - 59

• 107 988
  • 729
  •   1
Отговори
# 240
Рокля 

и боти

# 241
Рокля  
Скрит текст:

От къде е роклята? Simple Smile

Последна редакция: нд, 01 ное 2020, 21:23 от bubanka

# 242
Роклята е от един магазин в Пловдив, но има и онлайн сайт Rose-Cream, ботите от ФД на Esprit

# 243

Съжалявам, че не мога да намеря по - големи изображения. От Mango.

# 244
От любимата Карма за дъщеря ми.

# 245
Десислава, жестоко е якето! Къде е този магазин, има ли сайт ?

# 246
Десислава, жестоко е якето! Къде е този магазин, има ли сайт ?

Направо се влюбихме с дъщеря ми! В процес на създаване на електронен магазин е момичето, иначе повече от година си поръчваме дрешки от там на Инстаграм страницата й: https://www.instagram.com/karma.originalshop/

# 247
  • Бургас
Много е хубаво наистина.

# 248
Само инстаграм ли има, нещо фейсбук страница?

# 249
Мисля, че има и фейсбук страница, даже две, защото продава и в Румъния. Пробвайте да потърсите същото име като в Инстаграм и снимките на моделите да са същите. Не използвам Фейсбук и немога да помогна повече!!!

# 250
Мисля, че има и фейсбук страница, даже две, защото продава и в Румъния. Пробвайте да потърсите същото име като в Инстаграм и снимките на моделите да са същите. Не използвам Фейсбук и немога да помогна повече!!!
Намерих я и както и очаквах цени никъде няма. Не знам защо го правят, ама е супер тъпо да харесаш 10 неща и за всяко да питаш за цена. Сподели колко струва това яке, че не ми се занимава цял ден да чакам отговор на месинджър. И как е като размер, отговаря ли си?

# 251
139 лв. размери С,М,Л, поръчах С, което става за ХС, дъщеря ми е 41 кг., 19 години, 1,65 висока

# 252
Скрит текст:
Намерих я и както и очаквах цени никъде няма. Не знам защо го правят, ама е супер тъпо да харесаш 10 неща и за всяко да питаш за цена. Сподели колко струва това яке, че не ми се занимава цял ден да чакам отговор на месинджър. И как е като размер, отговаря ли си?

Точно вчера си го мислех това с тези цени на лични (гледах една страница за дамски чанти), ами няма да им пиша и да чакам, отговор за 5-6 модела например, мен това мен отказва. Освен да генерират трафик, не виждам друга причина да го правят, но е тъпо и аз съм им обявила бойкот на такива "бутици"

# 253
  • Бургас
Мисля, че има забрана да пишат цени и/или вероятно укриват доходи, като продават на една цена, а декларират продажба на по-ниска.

# 254
Малко ежедневни неща Heartpulse

Боди

Скрит текст:

Скрит текст:

Блейзър и пола

Скрит текст:

Скрит текст:

Къси панталонки

Скрит текст:

Блуза

Скрит текст: