👕Нови придобивки в гардероба - 59

• 108 708
  • 729
  •   1
Отговори
# 255
Мисля, че има забрана да пишат цени и/или вероятно укриват доходи, като продават на една цена, а декларират продажба на по-ниска.

Ами страхотно още една причина да НЕ купувам от тях. Това плащане на данъци е само за глупаците явно, а после ревем, че държавата ни е виновна!

И за да не съм съвсем спам, май ще ми отиде "диетата" на кино. Вчера харесах едни Тимбърлендки и не мога да спя сега, само ги мисля и се оглеждам за оферта.
Скрит текст:

# 256
  • София
Candy_girl и аз искам такова бяло боди! Казвай, от къде е! Heart Eyes

Пишете ги тия неща тук, моля!

# 257
Бях сложила същите Тимбърки в любими, но вчера ги премахнах, защото моя номер се е изчерпал. Та не знам дали по-добра оферта ще изпадне за тях, грабвай докато ги има.. Много ми харесват за зимно високопроходимо щъкане.

# 258
Бях сложила същите Тимбърки в любими, но вчера ги премахнах, защото моя номер се е изчерпал. Та не знам дали по-добра оферта ще изпадне за тях.. Много ми харесват за зимно високопроходимо щъкане.

Да, то и от моят номер няма, та затова е още по усукано. Аз изкарвам зимите с кецове обикновено, но взех да се заглеждам за високи и с дебели подметки, понеже явно яко съм намръзнала и почнах да получавам проблеми като ми изстинат краката(и нагоре, ходя много леко облечена). Та тази зима ще съм опакована и екипирана.
Спирам вече, че яко спамя.

# 259
# 260
Скрит текст:
Мисля, че има забрана да пишат цени и/или вероятно укриват доходи, като продават на една цена, а декларират продажба на по-ниска.

Ами страхотно още една причина да НЕ купувам от тях. Това плащане на данъци е само за глупаците явно, а после ревем, че държавата ни е виновна!

Скрит текст:
И за да не съм съвсем спам, май ще ми отиде "диетата" на кино. Вчера харесах едни Тимбърлендки и не мога да спя сега, само ги мисля и се оглеждам за оферта.
Скрит текст:

И аз поради същата причина спрях да го разглеждам, а камо ли да си купя, макар че си харесах доста неща.

# 261
  • Lost in a fairytale ...
Една вметка да направя - касовият бон, който дава Еконт важи и като касов бон за стоката, която плащаме. Информацията е достъпна за НАП, така че при проверка се виждат много добре доходите от дейността Simple Smile
Мен лично също много ме дразни това криене на цените, искам като харесам нещо да знам колко струва, не да гадая и да пиша съобщения за всяко поотделно ...

# 262
  • София
По темата за Карма, имам няколко дрешки от страницата, стават. Обаче това, че липсва информация за цени и мен ме дразни. Друго обаче ме дразни още повече - липсвата на адекватни описания на дрехите, материи, размери и т.н. Защото "невероятно мекичка блуза" и "пуловерче мекуш" определено не вършат работа.

# 263
По темата за Карма, имам няколко дрешки от страницата, стават. Обаче това, че липсва информация за цени и мен ме дразни. Друго обаче ме дразни още повече - липсвата на адекватни описания на дрехите, материи, размери и т.н. Защото "невероятно мекичка блуза" и "пуловерче мекуш" определено не вършат работа.
При много от димитровградската стока липсват етикети със състав, някъде са и срязани, защото уж не са предназначени за продажба. По-вероятната причина да няма е, че ги мързи да качат тази информация. Има една потребителка, която редовно показва покупки от тях. На мен лично на 99% не ми допадат нещата им. Хареса ми якето много като модел, но исках да видя дали го няма без тази красота отзад.

# 264
  • Някъде там
Връхна риза
 з
Скрит текст:
закупена  офлайн от магазинче в гр.Плевен което се намира  с/у чуилище Цветан Спасов  .Марката е турска https://bg.factcool.com/index.php?route=product/product&product_id=1336065 тук се предлага, тази марка .Намерих същата риза , но с друг десен

# 265
Само те дебна по темите да питам за тези боти откъде са😂

# 266
  • Някъде там
Само те дебна по темите да питам за тези боти откъде са😂

В гидо  са,още обмислям дали да си ги купя Simple Smile

# 267

за детето:

П. П. Забелязала съм, че тези странички освен, че нямат информация за артикулите си, повече от половината са от Али експерс само, че с надути цени.

# 268
  • Mediterraneo
Абсолютно Али експрес са, да не мислите, че сами ги шият тези дрехи. Не купувам, даже не разглеждам такива страници. Видя ли нещо без цена и описание, ако ще и да е най- красивата дреха, отминавам директно.

И да не спамя само-

# 269
  • София
Карма точно не са от алиекспес, но наистина липсата на обявени цени често ме спира да поръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт