👕Нови придобивки в гардероба - 59

• 108 708
  • 729
  •   1
Отговори
# 270
# 271
Виждам, че обсъждате Карма. Имам няколко неща от там, не са от Али, с доста добро качество са. Също така по отношение на връщането са коректни, няма проблем да се върне нещо след като е взето от офис. Това, което много ме подразни е, че някои неща са бутвал на двойни цени от други магазини. Бях харесала една изчистена, памучна блузка, за която ми обявиха цена от 39 лв., същата я намерих във VM Zona за 19..... мисля че е прекалено. И да, не пращат касови бележки.

# 272
Кенди, не забелязах, че пишеш ти, но всичко ме впечатли много и се върнах да видя кой е? Наистина винаги си топ, както по-нагоре бяха казали. Харесва ми всичко, но би ли споделила блейзера и бодито откъде са?

# 273
# 274
  • някъде под слънцето...

# 275

От outlet-а на Converse.

# 276
Кой е аутлета на конвърс?

# 277
Sofia outlet center на Цариградско шосе в София. Зад Метро.

# 278
  • София
От Меркари

- Only

- Esprit

# 279
Буболита, щом сте намерили същата блуза в vm зона от къде смятате, че пазаруват те?!
Не ме засяга карма или други подобни странички, просто защото не ги използвам. Всеки сам преценява как да си изкарава хляба! Има балъци, има и тарикати. Стоката така или иначе, предимно е от изтока. Grinning

# 280
  • Където си поискам:)
Следя темата редовно и реших и аз да споделя с какво се сдобих вчера.

Страхотни, мекички и удобни.. Хич не са мой стил и доста рискувах, но не успях да им устоя.

# 281
Здравейте, сдобих се с тези обувки от FD в размер 36. Носила съм ги веднъж, но за съжаление са ми малко големи. Дали е възможно да ги заменя за 35 или , в случая че са носени е нередно от моя страна

# 282
Първо, носени веднъж, може да значи много неща и второ, носени веднъж, дори за малко навън, значи носени, тоест не нови.

# 283
Може да сложите допълнителна стелка.

# 284
Здравейте, сдобих се с тези обувки от FD в размер 36. Носила съм ги веднъж, но за съжаление са ми малко големи. Дали е възможно да ги заменя за 35 или , в случая че са носени е нередно от моя страна

Уголемени ли са? Аз отдавна искам Liu jo, но все не ми допада модел...

Общи условия

Активация на акаунт