👕Нови придобивки в гардероба - 59

• 107 916
  • 729
  •   1
Отговори
# 210
Да се похваля и аз с две ежедневни роклета

# 211
Здравейте от мен малко спортни нещица

и едно преходно палто от ХМ

# 212
  • Бургас
Аз за кавалер отзиви нямам, но искам да споделя, че имам едни боти от паоло ботичели, естествена кожа и ги сцепвам от носене вече 5 сезона. Не са мръднали, а ги нося почти постоянно, когато няма сняг, защото подметките им са от по-гладките. Миналата зима си купих пак от тях боти на ток и са най-удобните токове, на които съм се качвала, а аз на токове не ходя почти никога. Не знам късмет ли е, но самата аз съм изненадана.

В интерес на истината и аз от там/Паоло Ботичели/ съм имала добри попадения, трайни, удобни обувки тип аз ги оставям, те мен-не.
Кавалер изглеждаха много удобни и красиви на пръв поглед, но има една твърдост в цялата обувка.Ще им сложа стелки и дано вече да мога спокойно да ги нося.

# 213
  • София
Аз уж казах, че спирам, но в другата тема заобсъждахме едни ботуши от HM,  те пък пуснаха намаление и резултата е ясен.

Един и същи модел в нюд и черно

# 214
Etoile, ако знаеш как ти завиждам за цвета!
От мен черните

https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0898886001.html

# 215
Едни панталони

# 216
  • София
Полиестер 100%Горна част: Имитация на кожа 100%Външна подметка: Термопластичен каучук 100%

Момичета не са ли ви мокри краката с тези ботуши после?

Ох, изкушавам се и аз от този About You вече!
Хич не ме изкушават тия поредни интернет търговци с надути безбожно цени! Някои хора намериха пазарна ниша по време на ИП... само това мога да кажа. Хич не смятам да ги уважавам!

# 217
Случайно бях попаднала на About you (май като говорехме тук за дънки Vila) и а-ха да поръчам, почнаха с масираната рекламна кампания. Не обичам такава агресивна реклама аз, особено като не предлагаш нищо по-различно от фешъндейс и производните им. То не е ТВ, инфлуенсъри и чудо да ги рекламира. Това ме отказва от тях засега. Ще видя какви ще са цените, когато им мине грандиозното "намаление" за откриването.

# 218
Полиестер 100%Горна част: Имитация на кожа 100%Външна подметка: Термопластичен каучук 100%

Момичета не са ли ви мокри краката с тези ботуши после?

Ами не, защото не ги взимам за сериозно носене, а маскимум по 2-3 часа в някое заведение. А и нямам проблеми с краката принципно. Ако реша, че са твърде изкуствени ще ги върна.

# 219
Аз много обичам зимно време да нося зимни поли с дълги ботуши и палто отгоре. Според вас на зимната пола по отива вълнен пуловер или по -тънка , семпла блуза с дълъг ръкав?

# 220
Обикновени нося зимни вълнени поли до над коляното, трапецовидни или прави, както и вълнени къси панталонки с тънки вълнени блузи/полота (като базовите на Бенетон). Понякога слагам и по-тънка блузка.
По-дебел пуловер не съм пробвала, но мисля, че би седяло също добре.

# 221
  • Пловдив
За зимна пола си представям по-тънка горна дреха.

# 222
Струва ми се, че цените в About you са завишени. На Фешън дейс гледам с голямо съмнение вече. Поръчвам най-смело от Yoox и имам страхотни попадения от тях на любими марки.

# 223
Струва ми се, че цените в About you са завишени. На Фешън дейс гледам с голямо съмнение вече. Поръчвам най-смело от Yoox и имам страхотни попадения от тях на любими марки.

И аз забелязах същото за еднакви артикули.

# 224
  • Mediterraneo
Аз и в темата писах, направо хълцам при цените. Аз съм разглезена тук, но едни и същи маратонки гледах вчера, при мен са 33 евро, при вас... 99 лева!

Общи условия

Активация на акаунт