👕Нови придобивки в гардероба - 59

• 108 634
  • 729
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Зара

# 526
  • Русе
Това го имам от миналата зима, само че с метални когато ме, много е хубаво и си заслужава!

# 527
Здравейте, закупих няколко рокли от Манго outlet, (нз как да ги публикувам от сайта)
Обаче са ми големи, и искам да ги заменя за друг размер, но тотално се обърках как да стане това. Някой може ли да ми помогне и да ми обясни? Видях, че пратката беше един адрес от Русе (изхвърлих го това от Еконт), а вътре листа, който трябва да прикача е с адрес до Барселона. Моля, ако някой знае как да се оправя, ще бъда благодарна. Че не виждам смисъл тези рокли да ми седят в гардероба и да не мога да ги сложа, а много ги харесвам.

# 528
Desi, якето от Зара ко е късо? Ако го снимаш облечено ще съм много благодарна

# 529
Здравейте, закупих няколко рокли от Манго outlet, (нз как да ги публикувам от сайта)
Обаче са ми големи, и искам да ги заменя за друг размер, но тотално се обърках как да стане това. Някой може ли да ми помогне и да ми обясни? Видях, че пратката беше един адрес от Русе (изхвърлих го това от Еконт), а вътре листа, който трябва да прикача е с адрес до Барселона. Моля, ако някой знае как да се оправя, ще бъда благодарна. Че не виждам смисъл тези рокли да ми седят в гардероба и да не мога да ги сложа, а много ги харесвам.
Да, ще трябва да ги върнеш до Испания. Но виж изобщо дали имат желания от теб размер, че докато стигнат обратно, може и да са изчерпани. По-скоро ги върни и веднага поръчай верния размер. С Бг пощи е най-изгодно (с проследяване), дано не са тежки...

# 530
  • София
Предлагам ти да я пуснеш тук: https://www.bg-mamma.com/?topic=1054898
Може някой да си я "познае". Simple Smile

# 531
  • Пловдив
mamaLina, висока съм 159см., размерът е М.

# 532
https://shop.kenvelo.bg/product/timeout-yake-palto-10

Това яке, но коланът нещо не е измислен като хората

# 533
  • някъде под слънцето...
Скрит текст:
[/spiuler]
Предлагам ти да я пуснеш тук: https://www.bg-mamma.com/?topic=1054898
Може някой да си я "познае". Simple Smile
Добра идея.
Не препоръчвам да се използват български пощи, защото в момента испанските пощи не са добра опция.
Работят с редуцирано работно време и оратките се бавят
Мама ми озпрати един документ с номер за проследяване.
Два дни му бяха необходимо за да излезе от България.
И 30 календарни дни за да  се появи в сайта на испанските пощи о още 5 за да стигне до нашия пощенски клон(на 25 км от летището ).
Добре, че мама беше сложила документа в найлонов плик, защоти на някой му беше хрумнало да го дезинфекцира с някакеа течност и самия плик беше повреден на  някои места.

# 534
E тя ако ще изпраща с куриери, ще ѝ излезе по-скъпо от роклите самото връщане... 2 дни, за да излезе от Бг с пощите не е токова странно: единия ден приемат пратката, на другия излиза от страната (ако е била приета сутринта предния ден). Испанците доскоро бяха в локдаун, та не е чудно, че са им бавни пощите. Сега като го поотпуснаха, може би е по-добре. Но обикновено за 10-14 дни си стигат нещата. Но задължително препоръчано, за да има тракинг и да не се затрие.

# 535
Благодаря Деси! И от мен три Зари😁!

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 15:43 от mamaLina

# 536
  • някъде под слънцето...
Не издържах на изкушението.
Да видим кое ще избера за Новогодишната нощ.
И без това, вече  ни наложиха ограничения за празниците и  с това ни развалиха плановете.
Копринена глезотия
Скрит текст:

tuali
Скрит текст:

Локдауна приключи за Испания   преди повече половин година.
И да за препоръчано писмо с номер за проследяване говоря.
Преди пандемията документи с пощата пътуваха   от 4 до 8 дни.

Последна редакция: вт, 24 ное 2020, 15:55 от sl

# 537
  • София
Не издържах на изкушението.
...
Копринена глезотия
Скрит текст:

Тука съм: УааауууУУУУ!!!!! Heart Eyes Жестоки са бикините!

И за да не е съвсем спам:
Аз вчера скромно поръчах от HM -Безшевен сутиен Super push-up

2 чифта полустринг Brazilian

# 538
звездичките са кадифени

# 539
  • София
sl, останаха ми очите. То такова бельо под дрехи няма как да се носи, така че един вид успокоение, че май ще прекарваме празниците по къщите.Grinning

Общи условия

Активация на акаунт