👕Нови придобивки в гардероба - 59

• 108 624
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
  • София
Може ли да те помоля да споделиш как е размерът на палтото на Манго? От един месец му се чудя, но все ме е страх, че са уголемени и ще плувам в ХС.
Аз съм 177 67кг , М размер ми е ок, като мога да облека дебели дрехи отдолу. Но е дълго, седи ми като на модела.

# 556
  • Някъде там
Извинявам се за отклонението, но как ще поръчвате от Зара при положение, че магазините им затварят от събота? До сега винаги съм поръчвала до магазин.
В наше село няма магазин на зара.
Поръчвам до адрес Simple Smile С безплатна доставка над определена сума беше. Simple Smile

# 557
# 558

Не са ли зашити ?
На другия цвят моделът е изцяло с ръце в джобовете Wink

# 559
То в описанието си пише
Цитат
Фалшиви предни джобове с филетка

# 560
# 561
Откъде е това нещо/сет(?) с птичките?? 😍

# 562
Tuali на едната снимка всичко е от феде. Днес даже имат намаление. Просто писах текст, обаче три пъти качвах снимките и ми писна. С птичките сетът е много хубав. Черното сако също ми е много функционално и го скъсвам от носене, но това е по сгпуктурирано някак си и с пуловер дори може да се носи.

# 563
  • София
Ето това яке съм харесала, но ме притеснява, че не е с пух и да не е много тежко. https://www.zalando.de/soliver-mit-logo-guertel-wintermantel-bla … o221u09b-q11.html

# 564
Tuali на едната снимка всичко е от феде. Днес даже имат намаление. Просто писах текст, обаче три пъти качвах снимките и ми писна. С птичките сетът е много хубав. Черното сако също ми е много функционално и го скъсвам от носене, но това е по сгпуктурирано някак си и с пуловер дори може да се носи.

Всичко изчерпано и сакото само, и сетчето😢 Много са хубави!

# 565
  • Street of Dreams
G-Star
AirStep Heart

# 566
Tuali, аз днес само сините поръчах, сутринта, другите са ми от преди една, две седмици, но тази Вяра със сигурност ще изкара нови готини модели до краят на сезона. Всеки четвъртък качва нов продукт.

# 567
Два чифта обувки от ASOS и едни от H&M.

Скрит текст:

# 568
Може ли да те помоля да споделиш как е размерът на палтото на Манго? От един месец му се чудя, но все ме е страх, че са уголемени и ще плувам в ХС.
Аз съм 177 67кг , М размер ми е ок, като мога да облека дебели дрехи отдолу. Но е дълго, седи ми като на модела.
A по принцип М размер ли си?

# 569
  • София
Стрина Калина, да М съм по-принцип.

Общи условия

Активация на акаунт