👕Нови придобивки в гардероба - 59

• 108 603
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
  • В полите на Пирин планина
Did-ko, нося 36 и такъв си взех. Имам и други боти от тази марка и си отговарят, като ботите могат да се носят и с плътен чорап. Има и мерки в см. в сайта.

# 616
  • Sofia
Айде и аз да се похваля с нещата ми от черния петък.
Палтото е от Bershka, всичко останало е от About You. Днес мисля да поръчам и от Remix Shop, имат много добри промоции. Като цяло се отдадох на бая голям шопинг.
Скрит текст:

# 617
Ботушки Remonte, имат доста добро описание, а на мен ми трябваха ежедневни, топли и да не се пързалят😄
Естествен велур, с грайфер и специална подметка(не помня каква), която преотвратява подхлъзване, технология, която осигурява 100%непромокаемост и са с естествена овча вълна отвътре, отделно седят много плътно по крака и много красиво. Ще видим дали ще си изпълнят обещанието😄

# 618
Mon v....,на коя марка са промазаните дънки и каква цена ?

Последна редакция: сб, 28 ное 2020, 22:24 от sasi6

# 619
Честити придобивки на всички! Hands Ok Hand

vermilion21, на мен пък много ми хареса чаршафа/кувертюрата на леглото. Би ли споделила от къде е?

Мони, как са тези черно-кафеви боти? От скоро ги заглеждам и тях. Взех си същите, но черни. Харесват ми като обувка, но като удобство са ми много твърди. Може би защото, нося само маратонки, напоследък. Не чувствам тази свобода на крака. Още се чудя, дали да ги задържа. Ще се радвам да видя и друго мнение! Blush

# 620
  • Sofia
Mon v....,на коя марка са промазаните дънки и каква цена ?
Дънките са на Dr. Denim и бяха към 130 лева, просто от моя приятелка чух, че са най-удобното нещо, което е носила, не спарват, оформят краката и седят страхотно и реших и аз да си ги купя.

Мони, как са тези черно-кафеви боти? От скоро ги заглеждам и тях. Взех си същите, но черни. Харесват ми като обувка, но като удобство са ми много твърди. Може би защото, нося само маратонки, напоследък. Не чувствам тази свобода на крака. Още се чудя, дали да ги задържа. Ще се радвам да видя и друго мнение! Blush
Ами не са дошли още, но аз имам едни подобни пак на същата марка (Public Desire) с една идея по-висок ток и като за кратки разходки и да седнеш някъде са окей, за ресторант и т.н., но ако трябва да се ходи повече с тях не са най-удобната обувка.

# 621
Честити придобивки на всички! Hands Ok Hand

vermilion21, на мен пък много ми хареса чаршафа/кувертюрата на леглото. Би ли споделила от къде е?

Благодаря! От Одрин съм го купувала. Simple Smile

# 622
  • София-Младост
Две покупки на дъщеря ми, аз тази година пасувам, нещо не ми се пазарува Rolling Eyes
Теранова, явно имаше още някакво намаление, защото на касата ни изненадаха приятно

Сако

Яке

# 623
Дами, темата за модни консултации е тази.
Въпроси "от къде да купя...?" са подходящи за там, от тук изтривам.
Тук слагайте линкове към покупките, които показвате.

# 624
Mango
Скрит текст:

Zara
Скрит текст:

# 625
Чорапогащи Gatta в две разцветки на "точките", преписах от едно споделяне за точно този модел тук 😊 Чудесно стоят!

Скрит текст:

# 626
  • София
Мечтана дънкова поличка:

# 627
Мечтана дънкова поличка:
Скрит текст:

Лолитка, страхотна е Heart Exl

# 628
  • София
Мечтана дънкова поличка:
Скрит текст: