Мъж Козирог - 3

• 40 721
  • 761
  •   1
Отговори
# 720
  • Тра-ла-ла
Каквито и да са другите им планети....веднага на прима виста се сещам за 6 бр Козирози ергени..На 66 год, на 52 год, на 50 год, на 43 год, на 42 год и на 38 год.

# 721
И това какво трябва да говори, според теб? 😉
Всички вече знаем, че козирози са ти разбивали сърцето.

# 722
  • София
Джулая е права. Още Линда Гудман пише, че Козирозите са склонни да са сами на стари години. Но това съвсем не значи, че не ги бива в свалките.

# 723
Сметкаджии са големи, във всяко отношение.
sunshine_soul земни и въздушни ще седнат на една маса, но земни и огнени...трудна комуникация извън рамките на доброто възпитание.

# 724
Той е от друг град и всъщност като се видяхме той беше инициаторът да дойде и да се видим, хем аз малко се излигавих и го поизнервих до последно дали ще се видим - дойде ми доста неочаквано....Та не знам как аз съм инициаторът за срещата...За второто виждане беше взаимен интересът, просто го усетих че иска да усети желание у мен и това даже ми хареса, беше сладко как го направи...За писането - днес писа и даже не се сещам аз да съм му писала първа досега, може веднъж да е било примерно. Аз не го усещам пасивен, напротив, просто бавно се развива и не знам дали ще се изтраем да се развие...По-точно аз дали ще го дочакам...Все по-малко го насърчавам защото започвам да губя интерес и и не знам дали това няма него да разколебае - той е някак деликатен и имам чувството, че без да бъде насърчаван няма да се бута...Това е едно от нещата, които ми харесват у него - деликатен и някак чист като момче...Все едно ученическа свалка правим и е сладко на фона на днешните отношения мъж-жена...

# 725
  • София
Значи всичко е ок.

# 726
Джули, ти пак ли черниш моята зодия, а:) Всяка жена има късмет ако някой Козирог е решил да и обърне внимание:)
Дори един овен като Линда Гудман го е разбрала и го е написала... Ще цитирам по памет... "Той е твърд мъж, но с нежно сърце. Ще насече дърва, ще запали огън в камината, за да ви стопли и нежно ще ви държи ръката.. Ще минат години, ще остареете, но за него винаги ще си останете онова момиче, на което някога е  казал" обичам те". Simple Smile
Ключовия момент  е дали Козирога ще ви хареса, тъй като е доста придирчив. Но ако е спрял вниманието си на вас.. чувствайте се късметлийки:)

# 727
Към времето за самореклама само да добавя- късметлийки се чуствайте само докато Козирога спре вниманието си върху друга😉
Определено е верен партньор, това може да е година, може и десет, просто след това ти идва като гръм от ясно небе...

# 728
  • София
Моят не виждам наченки да се заглежда по други, та дано не дойде този гръм Simple Smile

# 729
Дано🍀, ние тук само си дърдорим за запълване на време,  нали знаеш?!😉

# 730
  • София
Ще поживеем, ще видим...само здраве да има!

# 731
Тереза, не те разбирам - хем ти е сладко, хем не знаеш дали ще го изтраеш заради бавно развитие.
Един мъж като има интерес е активен - да опознае жената, да прекарва време с нея. Ако трябва да го буташ за свалка, какво ли ще е после...

# 732
Дори и за свалка. И за не ангажиращи отношение , един мъж, ако има интерес, в активен. Общо казано, мъжете са активни, движещи, искащи, натискащи, ако имат интерес.
Джулая, аз съм си сама😉не говоря за себе си в мн. ч. Знаеш, какво визирах-всички, чели темата, знаят, че си с разбито сърце от Козирог.

# 733
  • Тра-ла-ла
red soul, повече на сянка и течности в тия жеги.

Козирог не ми е разбивал сърцето. Отдавна бившият аз го зарязах, защото той се постара да не събуди любовни чувства в мен 😂, а само негативни. Психиката  и нервите ми по-скоро е разбил, а не сърцето 😂 Вечно кисел,  недоволен,  избухлив, не желаещ да се напъне за каквото и да е, ако няма да има кяр от това. Но иначе дете да съм му родила 😂 И като му казах "край" - се зациркосва как не трябвало да се влюбва в мен, как го заболяла главата 😂  Козирог # 2 е колега по един от проектите ми ( приключил вече), който просто не поддаде на интереса ми. Ма чак пък разбито сърце?! Просто нормално разминаване.

Всичко друго е плод на твоята фантазия и опити за интриги.

# 734
Да, да-както кажеш😊Не, че не личи, Джулая😉Всъщност, някак получавам известия от тази тема, за везните и раците. Навсякъде се изявяваш като коректив. Но пяната, която отделяш за Козирог, показва истината. Няма нужда да се сърдиш и да се опитваш да уязвиш. Козлите не са лъжица за всяка уста.

Общи условия

Активация на акаунт