Мъж Козирог - 3

• 40 684
  • 761
  •   1
Отговори
# 750
Хаха, типично!
И моя ме обвинява, че не съм била романтична 😂 (огнен знак съм)
При това, че всички изненади са от моя страна, от негова нищо.
Още една лоша тяхна страна, преписват своите недостатъци на другите.

# 751
Притеснителен и неуверен  Козирог аз не познавам. Всички са толкова целеустремени, че по-скоро точно обратното е вярно за тях - с дисциплина, самочуствие, а понякога с изкривяване на истината постигат това, коетоса решили.
Възприятието за романтика е много относително- на някои вниманието и грижата им стига, други свалени 100 звезди не са им достатъчни.

# 752
Първият козирог, с когото се занимавах беше толкова бавен и плах в достъпването ми, че си спомням, че ми беше писнало и го бях награбила на улицата за целувки...Никога с друг мъж не съм правила това...
Вторият беше напорист, но после взе да се държи като мома, да се черви и някак оглупяваше като се видим и си дадох сметка, че се е влюбил.
Сегашният го описах вече - или дърво или мома и той, тъй че аз на такива попадам или така им действам, не знам.

# 753
Тереза Орловски, мисля че вече знаеш какво да направиш-поеми инициативата:)
Да поясня:огнените и въздушните знаци са мъжки, а земните и водните са женски. Съответно мъжките са активни, женските са пасивни. Един мъж със слънце в земен знак/Козирог/ винаги ще има и повечко женска енергия. Една жена в  огнен знак винаги ще има повечко мъжка енергия и тн. Във всеки човек има и мъжка и женска енергия-просто това съотношение е различно.. И то не се определя само от зодията/слънцето/, а и от другите планети в наталната карта..

# 754
А, миш-машите? Цял живот вярвам, че съм Везни, преди две години платих за личен хороскоп. Според  датата и часа, ме изкаеаха Лъв/на някаква ретроградна съм била. Не разбирам и не си спомням. Имам запис/ Детето хич не се учуди, а Козела винаги ми е казвал, че съм като Козлювица😉
Все, едно де. Аз не вярвам, че нещо се определя от планети.

# 755
  • Тра-ла-ла
Притеснителен и неуверен  Козирог аз не познавам. Всички са толкова целеустремени, че по-скоро точно обратното е вярно за тях - с дисциплина, самочуствие, а понякога с изкривяване на истината постигат това, коетоса решили.
Това е по отношение на работата и личните цели, когато пак са свързани с труд и придобивки. В бачкането и печеленето на пари се чувстват в свои води. Чувства, романтика, флиртове, любов им е тъмна Индия.

red soul, щом си платила за хороскоп - трябва да знаеш къде са ти другите лични планети -Луна, Меркурий, Венера, Марс и асцендента. Може оттам да изскача някой чифт рога Stuck Out Tongue Winking Eye

# 756
Рога няма, ама има бая "Аз" история. Пак ще го слушам записа. Чух го два-три пъти като приказка😊
Аз имам поглед върху хлапе Козирог и дърт Козирог. Нежни души са и се опитват да го прикриват. Най-вече Козела/по прикриването/
Ама, козлето е толкова съвършенно, че ме плаши. Да ми е живо и. здраво! Всичко, което прави е обмислено и н амясто и е с грижа за другия.

# 757
Тереза Орловски, мисля че вече знаеш какво да направиш-поеми инициативата:)

Ами не го усещам така...То инициатива от него има, но някак се дръпва ако покажа прекален ентусиазъм и то на неговите провокации, т.е. пише ми всеки ден, говори ми ги, снима се, праща ми се, но ако изразя прекален възторг започва да ми се момее и да се дърпа...

# 758
А ти защо изразяваш прекален възторг? Рогатите обичат да ги хвалиш, но не до степен да прекаляваш.
И всъщност ти какви очаквания имаш от тези отношения - чисто забавление или връзка?

# 759
Моля някой да пусне нова тема. Утре ще заключа текущата.

# 760
А ти защо изразяваш прекален възторг? Рогатите обичат да ги хвалиш, но не до степен да прекаляваш.
И всъщност ти какви очаквания имаш от тези отношения - чисто забавление или връзка?

Чисто забавление, макар и такова да няма Mask
Аз съм спонтанна, никога не съм се нагаждала към мъжете...Понеже видиш ли те така обичали...Ако е моето и моят ок, ако не, продължаваме напред. Към този проявих прекалено търпение и някак прегорях и не ми е така тръпкаво, както беше.

# 761
  • Тра-ла-ла
С бойна кракча към новата тема - https://www.bg-mamma.com/?topic=1801498.msg50047544#msg50047544

Тя няма как да обединява мнения за представителите и на 2та пола....все пак мъжете са от Марс, жените - от Венера Bowtie

Има много стара тема за Жените Козирог, но нейните представителки като едни трудолюбиви жени - явно нямат време да пишат. Stuck Out Tongue Winking Eye https://www.bg-mamma.com/?topic=647486.630

Общи условия

Активация на акаунт