Откраднат живот: Антитела 🎬 тема 103

• 28 174
  • 722
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Мен Алекс не ме радва чак толкова много. Без основната история и останалите герои от първите 3 сезона ми стои като чуждо тяло в шоуто. Просто му мина времето, а и ми е нещо като гост звезда.
В предстоящия триъгълник (под номер 1234 в шоуто) съм твърдо на страната на Гринчи. А и двамата с Кая по си подхождат като темперамент и визия отколкото Алекс и Кая. На Алекс му трябва някоя по-отракана жена, брулена от живота, за да си паснат истински.

# 676
Беше хубава серия - края особено - всички крием нещо... , докато истината не  излезе наяве ни остави голи насред бурята 💔
  На сестра Райкова живота се усложни 🙂, Хаджихристев губи битката според мен, вкара си автогол 😜 Изобщо цинизма му е голяма преграда, нещо им куца комуникацията, изкуствено ми е. Май проблема е Райкова /Неда 🙄

# 677
  • София

Откраднат живот (28.10.2020)

Сезон 10 Епизод 23

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
   но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението

# 678
Не знам дали заради епизода вчера, но сънувах че с Алекс готвим разтопени кашкавали и Гринч гледа отстрани Joy

# 679
Oфф, харесвам го Гринч, ама хич не мога да му съчувствам на историята, а съм емпатичен човек, просто защото я измислиха сега Grinning а и той като Галето(след комата) вместо след преживяното да се радва на живота, те на лошотия го бяха обърнали Grinning

Алмаджи, за връщането ми е дежавюто и въпросите на Гринч към Кая Grinning

Вчера като дадоха на финала Кайчето по хавлия и идващия Алекс, ми пак не бе толкова конфузно колкото както го бяха направили за Зорница и Банков, винаги се сещам за това Joy

# 680
Хората, които отговарят за разните детайли, явно не ги бива особено или ги правят различни, защото изследването на детето бе на 4 септември, Врабчев на следващия ден вечерта отиде у Куртева и взе четката. И дори да кажем, че за няколко часа излизат резултатите, то датата на изследването пак е 4 септември Grinning

# 681
  • София
Боже, Майче, те годините нямат за нищо, ти за един ден 😂😂😂
Аа, топките бяха култови 😂
Ех, много си ги обичат - къде 2, къде една 😂

# 682
Е, това са подробности. Не задълбавайте толкова. Това е просто сериал, не истинския живот. Wink

# 683
  • София
Е, това са подробности. Не задълбавайте толкова. Това е просто сериал, не истинския живот. Wink
Именно, за това се забавляваме 😉

# 684
Тази физиономия обаче е безценна Joy
Упссс

# 685
Представяте ли си Кая да беше реагирала като Кръстева, когато разбра, че Петмезов е гей Grinning

# 686
  • София
И у мен историята на ХХ не може да предизвика емпатия. Този му образ е диаметрално отдалечен от това, което беше миналия сезон - егоцентрик, но не и циник, тесногръд по отношение на колегите си и жените в частност.
Трябваше малко да се постараят с тази му трансформация, защото аз поне не видях катарзиса, който го предизвика, а ми е малко трудно да повярвам, че бременността на Зорница, или полуделия Марио биха довели до такава промяна.
И на голямата им любов с Кая не вярвам все още, за това искам да се появи Василев. В 8 сезон много ги харесах, добре им се получиха нещата. Нямам грам съмнение, че накрая Кая ще е с ХХ, но се надявам Алекс да раздвижи малко нещата. Появяването му трябваше да стресне и шокира Кая, приемам че се е случило, нищо, че не го видях, предполагам защото беше сбутано в края на епизода. Да видим как ще се развие този триъгълник, само се надявам ХХ да не е поредният раним и уплашен мъж.

Чудя се как Нора ще преодолее вината от разбитите взаимоотношения между старите. Възможно ли е това да и отвори очите и започне да мисли с главата си, а да не се изживява като жертва и отхвърлена госпожица?

Нищо хубаво не намирам в историята с детето на Пенев и Куртева. Дано сценаристите не подходят с лека ръка към нея. Разбитите взаимоотношения между Пенев и Врабчев ще са малкият проблем. Подобна "истина" ще рефлектира най-силно върху детето. Ако искат да разказват подобна история, трябва да го направят внимателно и да се развие до край, защото това ще преобърне живота на всички замесени. Но както знаем, сценаристите ще нагнетяват напрежението до краен предел и накрая за 2 мин нещата ще се подредят, като с магическа пръчка.

Петмезов и Наков са си касически тип двойка - единият е несигурен, колеблив, егоист, противоречив, а другият - деликатен, търпелив, правещ компромиси, праволинеен и принципен до досада Simple Smile. Като характери двамата са си създадени един за друг.

Дълго стана, но трябваше да си кажа за всички герои, после да няма обидени  Simple Smile

# 687
  • София
Надявам се да пощадят малкия - Врабчо да запази тайната за себе си / най-много да се обясняват с Лилето/. Но, ако пострада хлапето и му се наложи кръвопреливане и Пенев разбере ... леле мале 😱

# 688
  • София
Пенев със сигурносх ще разбере по възможно най-гадният начин. 😀

# 689
Мда, за такива неща въобще не трябва да имаме съмнение - винаги се разбира.

Снощи ми попадна интервю с Марков и Христина в сайта на Нова, което обаче сега не откривам, заглавието беше, че има нова сюжетна линия. Старо ли е това, не сте коментирали нищо?

Общи условия

Активация на акаунт