Откраднат живот: Антитела 🎬 тема 103

• 28 190
  • 722
  •   1
Отговори
# 660
diavolo, нали съм казала, че Захариев и Поли ще са им кумове на сватбата. 😁
Явно Захариев е намислил нещо🙏

# 661
Хаха разбра се кой гледа филми за възрастни! И то толкова често, че чак е запомнил актьора Пената Joy
Свежо най-накрая се сетих на кой ми напомня- на Стив Мартин, но с доста повече очарование. Удоволствие ми е да го гледам как покровителствено, но и с класа се разправя с Петмезов. Не знам колко им е разликата във възрастта, но Петмезов всеки път подскача и се сърди като малко дете, а той с търпението на  родител му обяснява и разяснява.

# 662
  • Велико Търново
ЕГН-то освен че е грешно по отношение на образуване, не отговаря и на това, което Врабчев запомни като погледна резултатите. А то вероятно беше дата на раждане. Не я запомних, но годината май беше 2007-ма, а датата пък не беше 11.06.

# 663
Айдеее на целия сеир и един Василев сега

# 664
Офф, голяма боза стана, всички го подозирахме това за Врабчев, ама все пак...

Йеййй, Алекс Grinning никога не съм му се радвала колкото сега Grinning

# 665
И Фотка ще раздели Катя и Дядо Коледа утре. Joy Разделяй и владей!

# 666
  • София
99.9%
еми честито.
предвидимо и тъпо
сапунка

# 667
Амбър, на актьорите разликата е 7 години, въпреки, че са завършили един клас в Натфиз при Стефан Данаилов.
Да, а пък аз веднага се сетих за Стив Мартин, защото ми беше много любим актьор в годините на луд киноман. Но Свежен Младенов е просто в повече от него във всичко в хубавия в смисъл🙂

# 668
# 669
Защооооо трябваше да правят това с Пенев и Врабчев?! Тъпооооо.

# 670
16 годишната бременна ми изглежда много позната - някой има ли идея дали е участвала другаде? 🤔 😁

И на мен, но осъзнах, че ми прилича на 1 "коте" на Божинката. Тя играеше Стефания в "София ден и нощ"

# 671
Наистина ли ще гледаме Владов 2 с Пенев?

# 672
  • София
Голямо мазало стана ...
1. Не искам Петмезов за Наков. На него му трябва някой млад, артистичен, чаровен.
2. Горкият Врабчо - хем разбра, че има син, хем трябва да си трае, за да не го травмира.
3. ОПС! Горкият Гринч - или ще надмине себе си, за да се доказва пред Кая или ще се превърне в още по-голяма Гад. 🧐
4. Фитката Нора - без коментар...

# 673
# 674
  • София
Майче, обясни на по-заблеяните дежавютата / пуснах 3 пъти промото / 🤔

Общи условия

Активация на акаунт