Откраднат живот: Антитела 🎬 тема 103

• 28 196
  • 722
  •   1
Отговори
# 630
Дали Захариев няма да изревнува, след като разбере за моите гълъби 😝😁
Моментът, явно, в който Емилчо се извинява😇

# 631
  • София
Детската неврохирургия в Пирогов... Има малка разлика, не че Табаков не оперира бебе Диана... Grinning

# 632
Табаков оперира онова бебето, което беше простреляно в главата.  Абе то Табаков е неврохируг със суперсили, щом излекува инсулта на Кръстева с инжекция

# 633
  • София
Пропуснала съм го това с неврохирургията....Flushed
И тези случаи на Табаков не помня. Но като цяло целия седми сезон беше толкова слаб и изсмукан от пръстите, че ми е като бяло петно, не си направих труда да го гледам качествено, а какво остава и да го запомня,
Сега се сетих, когато представяха Юруков, говореха за някаква супер сложна операция на бебе е утробата на майката. Обаче нямам никакъв спомен да съм гледала подобна сцена.

# 634
То пак, че Табаков все пак е неврохирург, па макар и не дестки, че още помня как Банков извърши гръдна операция, a той коремен хирург Joy

# 635
  • София

Откраднат живот
Сезон 10 Епизод 22

и още
на МОБИЛНИТЕ, тези ЛИНКОВЕ се отварят без всякакви добавки,
   но за да се отворят в браузър на КОМПЮТЪРА

трябва  да се инсталира разширението

# 636
Доста голяма част от епизода пропуснах. Някой може ли да каже как Нора се озова в леглото на Фотев отново? Или не дадоха прелюдия, а просто стана ясно, че вече си му е официално държанка?
Сега сигурно ще кажат, че Цонев изведнъж има неврологични усложнения след Ковид и е неадекватен.
Много грозни коментари за Петмезов - как не се пазел, не пазел и околните. Ако беше някой от тях заразен от пациент, друга песен щяха да пеят.
Това с Врабчев го очакваме, но аз все още тая надежда Ради да си е син на Пенев - тая руса коса и сини очи, много прилича на него. А и Куртева беше доста категорична по темата в операционната. Не върви сякаш крие нещо.
Залагам, че Врабчев ще я пита, тя ще отрече. Слуховете ще стигнат до Пенев, той ще е адски огорчен и ще повярва, че Ради не е негов биологичен син и накрая малкия ще пострада при картинга, преди операцията ще му направят нов тест - и хоп - О+. Каката лаборантка в бързането объркала кръвната група Joy

# 637
Според мен си е на Врабо. Пената, като го попитаха, що се е оженил, каза: "Ами забременя"!
Знае се, че и Врабчев я е зарязал, просто ей тъй, не бил готов за връзка, и тя, нещастна, се е метнала на първия глупак.
И да, Нора вече си "ходи" сериозно с Фотев.
Много ми се иска Наков и Петмезов да са си ударили една цалувка, и затова Захариев да гледа така като нас***😁

# 638
А аз не знам дали някой забелязал, че вчера на детето му беше объркано ЕГН-то Grinning Родените след 2000 година започват с 4 (Родените до септември) и с 5 (от октомври до декември), а при детето на Пенев започваше с 0 отпред.

# 639
А аз не знам дали някой забелязал, че вчера на детето му беше объркано ЕГН-то Grinning Родените след 2000 година започват с 4 (Родените до септември) и с 5 (от октомври до декември), а при детето на Пенев започваше с 0 отпред.

Може да е нарочно объркано, за да не се окаже нечие реално ЕГН😁

# 640
Месеците започват с + 4 . Годините са си с О.

# 641
  • София
Да, но тук е 0806. Може наистина за GDPR да е. Grinning

# 642
  • София
Не сте достатъчно наблюдателни Wink На мен пък друго ми направи впечатление, че няма как това да е ЕГН на момче, защото цифрата, която покзва пола, е нечтна, т.е. би трябвало Радослав да е момиче Simple Smile

# 643
Какъв е шанса да са написали някакво random число, колкото да не е празно на ЕГН Joy Сигурно си викат 'А то това ще го покажем за няколко секунди в кадър, кой ще забележи' Joy

# 644
Вероятно е така. Аз, например въобще не съм обърнала внимание какво пише, а пък и нямам идея как се обрузат ЕГН на децата след 2000г, та и да го гледам, няма да разбера дали е правилно или не 😂

Общи условия

Активация на акаунт