Изпитани сайтове за парфюми - 33

• 60 506
  • 746
  •   1
Отговори
# 210
  • при морето
На мен днес ми се обадиха от Елинор да потвърдя поръчката,
така че утре го очаквам фамозния Wonderoud.Един път и аз да хвана влака в движение.Simple Smile

# 211
Аз днес си извадих мострата на https://www.fragrantica.com/perfume/DSQUARED2/Want-Pink-Ginger-40156.html, която бях поръчала преди месеци и съм очарована. Много сладурски парфюм ми се струва. Бях един час навън с него и го удещах около себе си при всеки полъх. Определено ще го взема ако пак изпадне на такава добра цена като тази в Елинор.

# 212
Много е хубав и го имаше пак на безобразно ниска цена по сайтовете съвсем тия дни.

# 213
Много е хубав и го имаше пак на безобразно ниска цена по сайтовете съвсем тия дни.
Дааа, но не го бях пробвала и ме домързя да търся мострата и изпуснах офертата. Дано пак да го пуснат на такава цена и да се доредя Simple Smile

# 214
Сигурни знаете, но да кажа, че в Парфимо има хубави намаления. Някои парфюми са на по 50% даже и повече. Аз вчера отстрелях два от любимите си парфюми-Wish и Fantasy. То без пари направо.Единственоъо,че 5 дни е доставката.

# 215
  • Балчик
Момичета, знаете ли от къде в момента е най-изгодно да се купи L'INTERDIT INTENSE?

# 216
  • София
код за Нотино
EB1-24C-G6V

EB1-25U-9DA

Поръчах си един Black Opium. Taka. Да си имам. Simple SmileNerd

# 217
Това ми изкокна в Дъглъс, незнам кои са любимите марки, не съм се ровела по-задълбочено

# 218
Сутринта намерих в пощата мострата на Valentino от notino - все пак дочаках, аромата е готин Simple Smile

# 219
В дъглас, знаете ли на кой марки е валиден този код? От онзи ден имам няколко неща в кошницата, но не ми го хваща.

# 220
  • Sofia
Получих си  от Парфимо Тестера на VC&A MOONLIGHT PATCHOULI, всичко си е точно... опаковка, доставка в рамките на 7 дни, имаше си и  празен ход . Доволна Laughing , че този път успях да действам бързо и да получа този прекрасен и класен аромат. Не съм проверявала кодове, но може би по-късно ще ги чекна, не че имам  съмнения за аромата.

# 221
  • София
Момичета, някоя дали знае, ако се отиде в офиса на Елинор, дали ще може на място да се ползва кода за отстъпка. Който хваща през онлайн поръчка.

# 222
  • София
Ако си пуснеш поръчката с опция да си я вземеш от офис ползваш кода.
На място имам спомен, че в темата някой спомена, че не може.

# 223
Направих поръчка от Старкорп, дано да не съжалявам за това Blush
За пръв път поръчвам от тях и vintage парфюм за първи път.

# 224
  • при морето
Момичета, знаете ли от къде в момента е най-изгодно да се купи L'INTERDIT INTENSE?
Упорито го търся и аз по сайтове,но май никъде още не го предлагат.

Общи условия

Активация на акаунт