Изпитани сайтове за парфюми - 33

• 61 126
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
Arsinoia,който иска да бъде обгрижен от консултанки в лъскав магазин и да  трупа точки  за "отстъпка" пазарува от Дглас и подобни. Ако не,тук е мястото,сайтовете! И темата е за изпитани такива,не е лошо да я прочетеш,даже няколко теми. Специално в Нотино цените не са никак ниски.Но в момента цената на конкретния парфюм наистина е добта там. Сайта е изпитан,предлага оригинални продукти.

Нали и notino откриха магазин в София? Съответно имат наем, заплати и т.н. Просто не разбирам как си правят ценообразуването, парфюмите не би ли следвало да имат ориентировъчна препоръчителна цена и защо се получават тези значителни разлики, които не са 10/20/30лв

FragranceFanatic Това са  33 теми по 50 страници. Извинявай, че не те уважих и не прочетох всичко преди да си задам въпроса най-учтиво. Като не ти се занимава да ми отговаряш може да не пишеш нищо, но естествено е по-приятно да избълваш някоя критика. Благодаря за "топлото" посрещане на новите членове

# 256
Arsinoia,който иска да бъде обгрижен от консултанки в лъскав магазин и да  трупа точки  за "отстъпка" пазарува от Дглас и подобни. Ако не,тук е мястото,сайтовете! И темата е за изпитани такива,не е лошо да я прочетеш,даже няколко теми. Специално в Нотино цените не са никак ниски.Но в момента цената на конкретния парфюм наистина е добта там. Сайта е изпитан,предлага оригинални продукти.

Нали и notino откриха магазин в София? Съответно имат наем, заплати и т.н. Просто не разбирам как си правят ценообразуването, парфюмите не би ли следвало да имат ориентировъчна препоръчителна цена и защо се получават тези значителни разлики, които не са 10/20/30лв

FragranceFanatic Това са  33 теми по 50 страници. Извинявай, че не те уважих и не прочетох всичко преди да си задам въпроса най-учтиво. Като не ти се занимава да ми отговаряш може да не пишеш нищо, но естествено е по-приятно да избълваш някоя критика. Благодаря за "топлото" посрещане на новите членове
Ето малък скорошен пример как ценообразуването не следва никакви правила

Цитат
В Нотино са заредили  Либре интенз
https://www.notino.bg/yves-saint-laurent/libre-intense-parfjumna-voda-za-zheni/
Но сигурно ни смятат за големи богаташи (балъци)
Цена в немския сайт
https://www.notino.de/yves-saint-laurent/libre-intense-eau-de-parfum-fuer-damen/

# 257
Дамии, получих мострата на Voce Viva от Нотино Simple Smile Не вярвах, че ще дойде. Парфюма не е нещо, което бих придобила на всяка цена. Не е лош, но не е и нещо впечатляващо. Поредния офис-коректен аромат.

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 10:18 от лорелай

# 258
Дами, моля кажете къде и как си получихте мострата от Нотино  Аз също се "записах" тогава, но ни вест-ни кост. Да не би да трябва да си я потърся в пощенския ми клон или нещо друго?
Моля, споделете.

# 259
Дами, моля кажете къде и как си получихте мострата от Нотино  Аз също се "записах" тогава, но ни вест-ни кост. Да не би да трябва да си я потърся в пощенския ми клон или нещо друго?
Моля, споделете.
Нолина, получих я днес. Донесе ми я дамата от пощата понеже ме познава, иначе плика е без препоръка та предполагам, че обичайно би трябвало да се пусне в пощенската ви кутия.

# 260
  • София
Мострата беше пусната в пощенската кутия в събота.

# 261
  • София
Давам и аз ъпдейт за поръчка от AusLiebeZumDuft само на мостри с директна доставка до България. Днес си получах пратката. Simple Smile Донесе я пощальонът по район. Уточнявам, че бях пуснала поръчката с доставка до служебен адрес. Не ми се наложи да ходя до пощенския клон, както и не получих СМС, че пратката е там.

# 262
Моля, споделете.
Нолина, получих я днес. Донесе ми я дамата от пощата понеже ме познава, иначе плика е без препоръка та предполагам, че обичайно би трябвало да се пусне в пощенската ви кутия.

Здравейте Simple Smile И аз получих мострата си от Нотино 😁.Даже 2 плика 😁🤷🏽♀.  На мен ми хареса парфюмчето.Напръсках китките 😁.Със слабо обоняние съм ,но не е лошо това Валентино май 😁

# 263
  • Стара Загора
И аз получих моята мостра , от Нотино ! Беше в плик ,в пощенската кутия ! Аромата ми хареса !

Скрит текст:

# 264
  • София
Magicjo, супер, много се радвам, че не е изгубена все пак и дойде преди края на месеца, при това на адрес. Wink Ще ми е интересно да прочета отзиви за парфюмите от мостричките в съседната тема, надявам се да имаш муза и време за описания. Flowers Cherry Blossom

# 265
  • София
Благодаря! Flowers Hibiscus И аз съм много щастлива. Heart Eyes Ще споделя впечатления, след като успея да пробвам всички мострички. Wink

# 266
  • София
Ох, като гледам този плик, ме съмнява дали ще стигне до мен, така поставен в пощенската ни кутия...Rolling Eyes

Затова, пък похвалвам Нотино за пoредeн път с бърза доставка! Поръчах Black Opium EDP със съботното си кафе и днес вече е в ръцете ми и доволно съм се напръскала! Yum Laughing

Коригирам се, за да допълня, че току що от пощенската ни кутия си взех и аз плика от Нотино! Невероятно, но.. Факт! 😄

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 17:28 от kopche

# 267
  • Пловдив
Magicjo, с каква карта плащаш в AusLiebeZumDuft? Предполагам, че приемат българска кредитна карта?

# 268
30 мл с безпл. доставка и подарък. Ако се хване и код се избива и наложения платеж

https://www.notino.bg/burberry/her-parfjumna-voda-za-zheni/p-15790993/

# 269
Ох, като гледам този плик, ме съмнява дали ще стигне до мен, така поставен в пощенската ни кутия...Rolling Eyes

Затова, пък похвалвам Нотино за пoредeн път с бърза доставка! Поръчах Black Opium EDP със съботното си кафе и днес вече е в ръцете ми и доволно съм се напръскала! Yum Laughing

На мен до вратата ми ги донесоха Simple Smile Не бяха в ПК Simple Smile Даже не очаквах 😁 ,мислех,че ще ги оставят над пощенските кни кутий.

Общи условия

Активация на акаунт