Изпитани сайтове за парфюми - 33

• 60 650
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
  • виртуално
Получих Chloe парфюмчетата.
Козметичната чанта е много красива, опакована в отделна опаковка, дори и само тя би била страхотен подарък.
Веднага поръчах и 2бр от Love story само заради чантата
Парфюмите не съм отваряла още

# 556
  • София
А дали има някой движение по изпращането от Емаг на парфюмите на Нарцисо? Моята поръчка стои само като товарителница. По принцип са много бързи.

# 557
  • София
А офертите на Дъглас само онлайн ли са или и в магазина ?
Нищо не е упоменато в сайта. Аз поръчах, сакън да не изчезне набързо. Като гледам още е наличен Nuit t blanche Grinning

# 558
  • Стара Загора
А дали има някой движение по изпращането от Емаг на парфюмите на Нарцисо? Моята поръчка стои само като товарителница. По принцип са много бързи.
Имоята поръчка на Нарцисо от 22.10 от емаг все още стои на регистрирана.

# 559
Благодаря за споделянето за Chloe love story, поръчах го и към него един This is him за брат ми Simple Smile ММ го има и ми е много любим.

# 560
Имам известие за Клое от парфимо ,което беше с БД. Но са ми начислили доставка. Много се ядосах. Дали ще има ефект да им пиша или звъня.
Писах им. Веднага ми отговориха с извинение и,че ще променят наложения платеж. После отново са ми писали,че вече е променен. Simple Smile Много коректно от тяхна страна! Дано продължат и занапред така!

# 561
Познаваш ли парфюма?

Да, densi😊 Познай чие ревю ме запали по него? Ти си “ виновна “ за това и съм много щастлива, благодаря ти😘. Това не е парфюм, това екзотично пътешествие за мен. Вчера , вечерта изпръсках последните капки от пробата на гушката си и като замих две чаши на мивката, то не бяха острови, то не бяха яхти, екзотични цветя и подправки, любов, любов😊😊😊 Чашите останаха здрави, въпреки 15 мин. търкане😊

# 562
Много се радвам, честит и много пътешествия с него.Purple Heart
Уникален е!

# 563
Получих си парфюмчето на Клое от Парфимо, чантичката наистина е прекрасна😍
Всичко чудесно опаковано както обикновено.

# 564
Момичета, търся този Пако рабан изгодно, ако срещнете някъде с код

# 565
Може ли малко по-подробно за тези които не са запознати с процедурата?

# 566
От Xerjoff кой си заслужава да се опита? Аз съм чувала само за Тоска и Долче Амалфи. Другите не ги познавам и ми звучат непознато
Как правите доставка от Германия, когато сайта доставя само за страната?

На Xerjoff познавам и харесвам много Erba pura и Muse. Трайни, присъствени и шейфови за са мен. Но не са за на сляпо. Наскоро се регистрирах в бг мама, но има коментари за Xerjoff.  
От Германия поръчвам до адрес на превозвач.

# 567

Аз използвам габиели. Тук има описано всичко.
Скрит текст:

# 568
  • София
Избираш превозвач за съответната държава и към търговеца подаваш неговия адрес за доставка. Те съответно като получат пратката я товарят на регулярния си курс и ти я получаваш или в техния офис или по куриер, като заплащаш цената за услугата, която обикновено е на килограм.

# 569
  • София
Ползвам Габко и ГГБГ.
Момичета, “Неа “някъде да сте засичали? Помня, че от Парфимо някои от вас я купуваха, но отдавна няма наличност.

Общи условия

Активация на акаунт