Изпитани сайтове за парфюми - 33

• 60 587
  • 746
  •   1
Отговори
# 615
  • Стара Загора
Мисля за първи път да правя поръчка от Notino. За сега имам два продукта в кошницата, единият от които е с безплатна доставка, а другият не е, но накрая ми начислява Отстъпка от куриерската услуга 100 %. Като имам един или повече продукти с безплатна доставка, но и други, които нямат такава, значи ли, че доставката е безплатна? Пише, че доставката е още утре, но на някои продукти пише доставка в петък? Тъй като в последния момент ще поръчвам парфюм за подарък, преди малко изписваше, че доставката ще е утре, а сега вече, че е в петък. Явно ако се поръча по-рано доставят на следващия ден.

# 616
# 617
  • Пловдив
Да, така е. Ако единият продукт е с безплатна доставка, цялата поръчка става с БД.

# 618
# 619
Ей сега изгорях 😀

# 620
  • София
Каква е процедурат за изпращане на куриер да закупи продукти от козметичен магазин?
Благодаря предварително. Flowers Hibiscus

# 621
Каква е процедурат за изпращане на куриер да закупи продукти от козметичен магазин?
Обаждате се в магазина да Ви подготвят нещата и да кажат сумата за плащане към тях. След това звъните на избрания куриер и по телефона, за да подготвят товарителница. Ще кажат и каква сума ще заплатите за тяхната услуга. Трябва да знаете адреса на магазина, посочвате лице за контакт и телефонен номер. Лесно е! Simple Smile

# 622
  • София
Обаждате се в магазина да Ви подготвят нещата и да кажат сумата за плащане към тях. След това звъните на избрания куриер и по телефона, за да подготвят товарителница. Ще кажат и каква сума ще заплатите за тяхната услуга. Трябва да знаете адреса на магазина, посочвате лице за контакт и телефонен номер. Лесно е! Simple Smile
Благодаря,  аз искам да изпратя до магазина на Нотино в Парадайс да ми вземат поръчката. Нямам телефон и лице за контакт обаче.

# 623
  • Стара Загора
На продуктите, които поръчах от Нотино, пишеше доставка в петък, а вече като направих поръчката ми пише "От 3 до 5 работни дни ще доставим поръчката на указания адрес." Кога ли трябва да дойдат, единия парфюм го бързам, та ако пристигне след 3 или 5 дена...

# 624
На продуктите, които поръчах от Нотино, пишеше доставка в петък, а вече като направих поръчката ми пише "От 3 до 5 работни дни ще доставим поръчката на указания адрес." Кога ли трябва да дойдат, единия парфюм го бързам, та ако пристигне след 3 или 5 дена...

Да не те отчайвам, но не вярвам да ти пристигнат нещата в петък. Стара Загора?
Нотино явно имат по-голям асортимент на склад в България заради магазина в София. Може би затова поръчките се изпълняват по-бързо за страната в последно време. Но, ако някой от артикулите липсва ще изчакат пристигането от Чехия за да изпълнят поръчката.

# 625
  • Пловдив
От днес до петък е малко вероятно да пристигнат, макар че е имало случай на скоростно пристигане. По-скоро събота или понеделник.

# 626
  • София
Поръчах от Нотино в понеделник към 22 ч. и днес имах съобщение, че пратката ми е в магазина им. Просто избрах тази опция, защото така или иначе имам работа във въпросния мол. Това е буквално от понеделник за сряда, не виждам проблем от днес поръчка да пристигне в петък.

# 627
И аз направих поръчка от Нотино в понеделник вечерта, днес си я взех.Smile

# 628
Аз поръчах в събота от Нотино и понеделник беше при мен.

# 629
  • Стара Загора
В момента поръчката ми е със статус "Готова за изпращане", т.е. може би има някаква надежда.

Общи условия

Активация на акаунт