Изпитани сайтове за парфюми - 33

• 60 477
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
# 721
  • Варна
Докато попиташ и вече го няма Grinning.

# 722
Moulin Rouge го има и в Елинор на цена от 103 лв, ако не се лъжа. С кода 15% също излиза отлична цена.

# 723
  • Бургас
Докато попиташ и вече го няма Grinning.
Хаха, остава и да го има, то тук такива хиени. Stuck Out Tongue Closed EyesStuck Out Tongue Closed EyesЦената му беше суперска, моля ако се появи Либре интенз да пишете задължително.

# 724
Нямам линк към Интенз. Ако пуснете ще го дебна. Това не е ли новият?

# 725
  • София
Взех си поръчаните свещи на Yankee Candle от Парфимо. Всичко е точно с поръчката, качеството на продуктите, опаковката и доставката. И седемте аромата са чудни. Heart Eyes

# 726
magicio свещите имат ли фитил ,защото аз 1 по-малка като взех нямаше фитил била занякаква лампа..

# 727
  • Пловдив
Не бяха ли в стъклени бурканчета тия свещи?

# 728
  • София
Сигурно са голям кеф тия свещи! Heart Eyes

Имат си фитил, вижда се от снимката.
Стъклените са само големите. Тези са 49гр.

Последна редакция: пт, 30 окт 2020, 16:39 от kopche

# 729
  • Стара Загора
Поръчката, която направих от Нотино в сряда, и се чудех дали до днес ще пристигне, вече я взех.

# 730
  • София
Имат фитил, да. Тези малките 49 гр. са без стъкло. По-големите са в чаши или бурканчета.

# 731
И моите дойдоха, много съм доволна! Christmas cookie ми е може би най-любимия и носталгичен за мен аромат..

# 732
И моите дойдоха, много съм доволна! Christmas cookie ми е може би най-любимия и носталгичен за мен аромат..

Толкова сладки изглеждат направо да ги заядеш Heart Eyes много подходящ пред-коледен подарък сте си направили

# 733
magicio свещите имат ли фитил ,защото аз 1 по-малка като взех нямаше фитил била занякаква лампа..

Това е сигурно от онези melts, или как там се казват, дето се разтапят в съдче, където отдолу гори чаена свещ. От тях ароматът е дори по-силен (но и по-бързо свършват)

# 734
  • София
Свещите са много хубави Heart Eyes
В Парфимо пак се появи несесерът на Chloe при покупка на парфюм на Chloe.

Общи условия

Активация на акаунт