Изпитани сайтове за парфюми - 33

• 61 161
  • 746
  •   1
Отговори
# 270
  • София
lili_78, плащам с PayPal. Картата там е Visa дебитна.

# 271
Ако щете вярвайте, всичко си е в плика ми от нотино, но мостричка няма  Simple Smile ретрограден Меркурий, изтеглих късата клечка
Сигурно не са видели, че е изпаднала при тях.
Здраве да е

# 272
Нищо нямам все  още от Нотино. Ще чакам оферти по ''Черния петък'', не че и търся нещо конкретно...
Спомняте ли си миналата година къде и какви намаления имаше?

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 17:04 от bubanka

# 273
  • Пловдив
Поръчах малката опаковка на Burberry има и чантичка за козметика подарък🍀🍀🍀
...и моята мостричка ми е пристигнала и довечера ще я душна, явно днес всички са ги получили👌🏻

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 17:04 от bubanka

# 274
  • София
Lili_78, аз платих с Visa дебитна карта също, нямам идея дали ще стане, без да имаш PayPal акаунт, защото дори като се селектира опция за плащане с карта, пак те пренасочва към платформата на PayPal, но пък може да не е обвързано с регистрация, не обърнах внимание... Аз имам PayPal, който ми е вързан към картата, с която платих, но не помня стъпките след това, дали си влязох в профила или не... Трябва да се тества просто. Като избрах да платя с карта, независимо че ме пренасочи към PayPal, можех да избера в каква валута да платя - избрах в евро, в който случай се ползва курсът на Visa за превалутиране и си излезе адекватна цената, според стандартния курс около 1.95/1.96 лв/евро. Ако бях избрала да платя директно в лв според курса на PayPal, който често е по-висок (+ те си взимат някаква такса за превалутиране), сумата излизаше с около 15 лв отгоре. При всички положения няма проблем, че картата е от българска банка, ако това ти е основното чудене. Simple Smile Остава да се провери дали може да се мине без регистрация в PayPal.

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 14:25 от Klodilia

# 275
  • Пловдив
Много благодаря за подробните разяснения! Аз има Paypal, вързан към виртуална кредитна карта на ДСК, така че ще използвам него.
Понеже имам и друга кредитна карта, се чудих, дали мога да я използвам, но определено Пейпал е по-добрият вариант.
Яд ме е, че всяка година имам 10 евро подарък от тях за рожден ден и всяка година се чудя какво да поръчам и му минава срока (както и тази Simple Smile )

# 276
  • София
Щом имаш 2 опции, може да тестваш с тази карта, която не ти е вързана към PayPal, поне да знаеш какво-що и евентуално да се опиташ да си ползваш сумата подарък, пък ако не стане, имаш и втори вариант. Simple Smile Опитвайки се да платя веднъж така поръчка към една английска марка, те твърдяха, че просто ползват PayPal като security platform, но плащането не е обвързано с регистрация в самия PayPal. Е, да, ама не мина по никакъв начин директно плащане с карта и заради тях си направих PayPal акаунт в общи линии, че беше голям мерак да си поръчам съответния парфюм. Grinning Писах им преди това да ги питам що така, казаха, че знаят за проблема, но не могат да го отстранят и понякога не минавали директните картови плащания... Та оттогава ми остана това чудене възможно ли е такова плащане, или ме дезинформираха тогава. Иначе при възможност аз като че ли по-често плащам директно с карта. Simple Smile

# 277
  • Пловдив
Според мен са те вързали Simple Smile
Повече от 10 години пазарувам от най-различни сайтове с Paypal и винаги ми е искало да се логна с профила ми.

# 278
И моята мостричка е дошла, дали на адрес, дали в кутията- мъж ми я отворил даже...Аз тествах парфюма в Нотино и не ми допада за покупка, но ще изфъскам пробичката.
От Нотино ми пускат мейл, че мога да си взема поръчката от Парадайс (поръчах в събота вечер)- аз ползвам тази опция, пуста му доставка, не искам да я плащам.

# 279
  • София
Според мен са те вързали Simple Smile
Повече от 10 години пазарувам от най-различни сайтове с Paypal и винаги ми е искало да се логна с профила ми.
Много е възможно. Grinning Не съм задълбала да проучвам, тъй като при възможност винаги плащам директно с карта, повечето търговци нямат проблем с директни картови плащания. Simple Smile

# 280
И аз си получих мострата от Нотино, с БГ пощи.

# 281
  • русе
Как ги получавате тия мостри, нещо съм изтървала....

# 282
  • Бургас
Не съм получила никаква мостра още аз.

# 283
Почучих и аз преди малко. В пощенската кутия.

Последна редакция: пн, 19 окт 2020, 18:12 от Ellinor*

# 284
Получих си Mandarino di Amalfi продукт 30мл от Парфимо, без забележки.
(Мислех че поръчах от мейкъп, но така е като следиш един парфюм навсякъде, понякога леееко се объркваш Simple Smile )

Общи условия

Активация на акаунт