Изпитани сайтове за парфюми - 33

• 60 590
  • 746
  •   1
Отговори
# 525
Поръчах Shun Koin Xerjoff от Нотино, че нали цели 10% дават хората 😆. И да чакам, и да не чакам, по-изгоден няма да стане май.. И понеже не ми се плащаше доставка, метнах в кошницата и един от любимите ми ФДТ Lancome Teint Idole Ultra Wear. Някакви подаръчета имат за Lancome, YSL и какво беше още там.
Добро решение относно Shunkoin, предполагам, че е излязъл около 251 лв с отстъпката (изчерпан е вече)? Simple Smile По спомен след смяната на кутиите и бутилките ритейл цената е около 330/340 лв за 50 мл (преди това беше около 275 лв), пък и като гледам, е поизчезнал от някои европейски сайтове. Страхотен е, обожавам го есен/зима точно, честит! Flowers Hibiscus
279 беше преди отстъпката, та значи 269...
Благодаря, Densi! A 330 за 50мл или 100?😳

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 16:59 от tuali

# 526
  • София
330 лв за 50 мл е базовата цена на Join the club линията в момента, като някои конкретни парфюми са по 350 лв даже за 50 мл. Затова писах, че цената е много добра. Ако отстъпката е 10% (от 279 лв), а не 10 лв, би трябвало към 251 лв да се е вързал, с една дума - наистина хубава оферта. Simple Smile

# 527
А да, моя грешка, 10% , не 10 лв. 😊

# 528
# 529
Имам известие за Клое от парфимо ,което беше с БД. Но са ми начислили доставка. Много се ядосах. Дали ще има ефект да им пиша или звъня.

# 530
Назад някой дебнеше Intense cafe Montale. В момента е за без пари в нотино ( но не и Ristretto intense cafe)
Много парфюми са на страхотни оферти в нотино, жалко че нямам ресурс Simple Smile
Bouquet ideal Xerjoff.....no comment. 😍

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 18:24 от Фръц!

# 531
  • Балчик
Едно комплектче, изгодно според мен:
https://makeup.bg/product/403870/

# 532
Имам известие за Клое от парфимо ,което беше с БД. Но са ми начислили доставка. Много се ядосах. Дали ще има ефект да им пиша или звъня.
Звънни им или им пиши мейл и не взимай още пратката, за да видиш какво ще отговорят.

# 533
# 534
  • на майната си
Скрит текст:
Днес си взех любимия Hacivat oт elinor. Каквото и да кажа за презентацията ще е малко. Съчетанието на ананас и дъбов мъх е просто без думи Simple Smile

Следващата ми поръчка със сигурност ще е Ani - божествена ванилия!
Честито, супер избор си направил, обаче внимавай със спрейовете, щото 2 спрея блъскат 12 часа+ и пълнят околното пространство без никакъв срам. Не съм го носил в студено, обаче лятото на климатик перформва супер, излизаш навън в жегата, ами то тва става още по-потентно. Не бих казал, че е клонинг на Авентус, при мен избива и жасмин, първите 2-3минути има сходство, но е едва забележимо. С кеф да си го носиш, а тя Ани - без коментар...

# 535
Скрит текст:
Днес си взех любимия Hacivat oт elinor. Каквото и да кажа за презентацията ще е малко. Съчетанието на ананас и дъбов мъх е просто без думи Simple Smile

Следващата ми поръчка със сигурност ще е Ani - божествена ванилия!
Честито, супер избор си направил, обаче внимавай със спрейовете, щото 2 спрея блъскат 12 часа+ и пълнят околното пространство без никакъв срам. Не съм го носил в студено, обаче лятото на климатик перформва супер, излизаш навън в жегата, ами то тва става още по-потентно. Не бих казал, че е клонинг на Авентус, при мен избива и жасмин, първите 2-3минути има сходство, но е едва забележимо. С кеф да си го носиш, а тя Ани - без коментар...

Благодаря ти, за зимата го вземах специално Simple Smile Авентуса е вода спрямо нишането Simple Smile Ванилията на Ani я усещам още от сутринта:)

# 536
https://www.parfimo.bg/chloe-love-story-eau-de-parfum-za-jeni-10-ml/  26,60 лв пише, но в кошницата влиза на 17,70 лв за 10 мл. Носи безплатна доставка + несесер подарък.

# 537
Благодаря, sevgito Hug
Поръчах си едничко Blush

# 538
  • Варна
И аз благодаря Hug

# 539
Тия несесери какво ще ги правя толкова много....

Общи условия

Активация на акаунт