Изпитани сайтове за парфюми - 33

• 60 637
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
  • виртуално
Вече не добавя чанти към Chloe в Парфимо

Нотино са станали много бързи, вчера поръчах - утре ще я получа в Спиди

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 19:54 от Рапунцел.

# 601
И аз поръчах Gala a l'opera Simple Smile. Първоначално се насочих към lady korloff, но след като видях пирамидата с бял шоколад разбрах, че това е моят парфюм Simple Smile. Поръчах и Клое-та 2 пъти с 2 несесера и толкова много други поръчки имам, че всеки път се изненадвам, когато ги взимам Grinning. Това тук е като верижна реакция Grinning. Спрете се малко! Grinning Wink.

# 602
  • на майната си
Скрит текст:
Скрит текст:
Днес си взех любимия Hacivat oт elinor. Каквото и да кажа за презентацията ще е малко. Съчетанието на ананас и дъбов мъх е просто без думи Simple Smile

Следващата ми поръчка със сигурност ще е Ani - божествена ванилия!
Честито, супер избор си направил, обаче внимавай със спрейовете, щото 2 спрея блъскат 12 часа+ и пълнят околното пространство без никакъв срам. Не съм го носил в студено, обаче лятото на климатик перформва супер, излизаш навън в жегата, ами то тва става още по-потентно. Не бих казал, че е клонинг на Авентус, при мен избива и жасмин, първите 2-3минути има сходство, но е едва забележимо. С кеф да си го носиш, а тя Ани - без коментар...
Благодаря ти, за зимата го вземах специално Simple Smile Авентуса е вода спрямо нишането Simple Smile Ванилията на Ani я усещам още от сутринта:)
[/quote]
Съгласен съм, че откъм проекция и дълготрайност нишането бие краля, обаче сияжа на авентус е брутален, във въздуха ароматът е опияняващ и няма нищо с разните евтини клонинги, откъм миризма авентуса също бие хачивата, откъм цена са приблизително еднакви, само че имаш Крийд срещу Нишане, нали... Въпрос на лични предпочитания  - за мен Авентус си е на трона, при все всичките бач идиотщини и прочее. Въпрос на вкус-солидни парфюми като цяло.

# 603
  • Стара Загора
Момичета ,има ли актуален код за Парфимо ?

# 604
Макадамия, честит! Има ли общо аромата с Parfait de roses, според теб?
Няма общо за мен, този е много красив, другите две рози -Парфето и Барберанца не са моите, единия е локумена роза, другия с ретро звучене/да ме извинят почитателите им/, а този ми е екстра-много фин, женствен и учудващо траен на кожата ми/след тренировка още го усещах на китката осезаемо/

# 605
  • София
Аз скромно чакам две поръчки. Grinning От Парфимо свещи /tuali, благодаря Hug/ и от Мейкъп едно кремче на Талго.

# 606
Аз скромно чакам две поръчки. Grinning От Парфимо свещи /tuali, благодаря Hug/ и от Мейкъп едно кремче на Талго.

Би ли споделила какви свещи 😁? Благодаря

# 607

Съгласен съм, че откъм проекция и дълготрайност нишането бие краля, обаче сияжа на авентус е брутален, във въздуха ароматът е опияняващ и няма нищо с разните евтини клонинги, откъм миризма авентуса също бие хачивата, откъм цена са приблизително еднакви, само че имаш Крийд срещу Нишане, нали... Въпрос на лични предпочитания  - за мен Авентус си е на трона, при все всичките бач идиотщини и прочее. Въпрос на вкус-солидни парфюми като цяло.

Именно за това Nishane ги харесвам, защото са точно това, което ми е нужно за кожата Simple Smile За мен краля е The Moon, Promise, Musc Ravageur на Frederic Malle, Coromandel на Chanel и т.н.
Винаги съм казвал, че най-добрият клонинг на Aventus е Aventus Simple Smile, останалото е бегъл опит да направиш от вода ракия Simple Smile И съм на мнение, че малко се преекспонира с този парфюм, особено в България. За цената му няма да говоря, факт, че в самия бутик на бул. Патриарх Евтимий цената му е 430 лв. а в онлайн магазините се продава за 550-600лв. говори достатъчно.
Разбери ме правилно, ароматът е добър, но той просто отказва да ме иска, дори Aventus Cologne е с дълготрайност цял ден и е много свеж. Hacivat също не е кой знае колко оригинален, но за мен ананасът, дъбовия мъх и пачулито ме карат да се чувствам специален. А това, че мога да усещам парфюма цял ден и да му се наслаждавам е част от удоволствието, че ме е избрал.

Последна редакция: ср, 28 окт 2020, 15:52 от bubanka

# 608

Би ли споделила какви свещи 😁? Благодаря

Yankee Candle https://www.parfimo.bg/nai-tarseni/?search=Yankee%20candle&p … =price_desc&f[mcat][]=2214
Поизчерпали са се най-интересните и големите с добри цени, но има все още някакъв избор.

Лайка, не смея да кажа дали Операта ще ти хареса спрямо изброените от теб, затова писах някакви, дето са според мен близки. С Alien със сигурност има малко общо, с оригиналния Трезор, също не много общо. Ако обичаш сладка ванилия, няма да е неприятна изненада, да го кажем така 😀

# 609
  • София
Разбера се, bulgari_bs. Yankee Candle - http://www.parfimo.bg/yankee-candle/

# 610
Благодаря ти, tuali Flowers Bouquet

# 611
Мнение за този сайт? Читав ли е? https://uhanie.bg/

# 612
  • София
Вече не добавя чанти към Chloe в Парфимо
Поръчах преди малко и имам бонус несесер

# 613
Момичета, моля за код за Нотино, опитвах всякак но не става.

# 614
  • Пловдив
Момичета, моля за код за Нотино, опитвах всякак но не става.

10notino, не важи за продукти в промоция и на разпродажба.

Общи условия

Активация на акаунт