Отговори
# 120
Здравейте момичета Heart Eyes
Розичке Hug , мерси за новата тема Flowers Hibiscus едва.ни смогваш Grinning
Не виждам защо въобще споменавате Каан .Тази история приключи . Както вече писах Ефе може да е протеже на бабата и за това сега се отблагодарява на своята благодетелка , на която дължи всичко .Това не го прави лош човек , че прави услуга на човека , дал му бъдеще . Поне така ми се иска на мен . И дано новият герой остане , ще е по забавно Робот Серкан да се почуства застрашен и да започне да се бори за Еда .

# 121
  • София
Здравейте, момичета!
Попаднах на това в Инстаграм:

Превод: Здравейте, всички. Рейтингът на сериала ни спадна, затова искаме да го подкрепим, като гледаме епизод 14 в приложението Fox Play. За да гледате сериала, ви е нужно местоположение - трябва да включите VPN и да зададете местоположение Турция или просто да премахнете местоположението си. В сряда от 20 часа има резюме на предишния епизод и от 21 часа стартира новият епизод. Надяваме се да ни помогнете. Моля ви да разпространите и да споделите поста. Не забравяйте да отбележите нашия акаунт и хаштаг.
Споделям го с вас, защото много от нас гледат епизода в реално време. Така че какво ни пречи да ги подкрепим?! Не знам дали това ще се отрази на рейтинга и как точно. Но, ако действително ще повлияе, предлагам, която може, да гледа така епизода. Ако искате, да направим бързо проучване. Имаме време. Simple Smile

# 122
  • Кърджали
Ако ще помогне за рейтинга - защо не. За мен е все тая дали пт тяхно приложение ще го гледам или от някой сайт.

# 123
Относно рейтинга попаднах на коментари на турски критици, че засега не сме застрашено дори рейтинга да падне под 5. В момента нашият сериал е на второ място, след този на "докторите" в програмната схема на Фокс (сериала, който излъчват в четвъртък).
 Така, че споко. Ако тази седмица успеят да продадат сериала в много страни, сме си гарантирали поне 35 - 40 еп. Simple Smile
И един много сладък ревнив робот Sunglasses Gift Heart

Ханде и Керем са номинирани за най-добра актриса и актьор от сериала в анкетата, организирана от Дижитал Дунянин Енлери.
Забележка: Един глас на ден.
За Керем:
http://dijitaldunyaninenleri.com/poll/yilin-en-iyi-erkek-oyuncusu/
За Ханде:
http://dijitaldunyaninenleri.com/poll/yilin-en-iyi-kadin-oyuncusu/

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 19:15 от mi_si

# 124
  • Пазарджик
Ако ще помогне за рейтинга - защо не. За мен е все тая дали пт тяхно приложение ще го гледам или от някой сайт.

+1

# 125
  • София
Здравейте!
Аз съм с apple устройства само вкъщи, ето как изглежда приложението в App Store:

Който е с Android, може да провери и сподели също. Мисля да го пусна дори през няколко устройства да върви - трябва да погледна дали може или ще ме отразява като 1 акаунт. Simple Smile
Само не забравяйте да си настроите местоположението. Wink

Сетих се друго, за 2019 г. на техните награди Златна пеперуда, които са доста престижни (дали не са и най-престижните за актьорската гилдия, не знам, не съм сигурна), наградата за най-добра екранна двойка спечелиха Фуркан Андъч и Айбуке Пусат за Демир и Селин от Навсякъде ти. Според мен за 2020 г. наградата ще е наша. Simple Smile Не се сещам за по-магична екранна двойка в момента. Ако има онлайн гласуване също и някой попадне на него, да споделя. Hug

# 126
Ще имаме втори фраг след малко Simple Smile

https://twitter.com/i/status/1315339301492850689

# 127
На бележката според рускините пишело
Ще те чакам там където започна всичко

# 128
На бележката според рускините пишело
Ще те чакам там където започна всичко
И според италианки и испанки, дори сравняват двете бележки: Simple Smile
„Очаквам те там, където всичко започна“
"Фея, моля те, прости ми"

# 129
Серкан явно се е бил или си е ударил ръката...

Рейтингите от Dezilah, нашите са в топ 10 само за AB:

# 130
Докато чакаме да си пусна два колажа, които намерих току-що в Туитър Simple Smile

# 131

Може да е изпотрошил нещо след като Алптекин му хвърли бомбата...

# 132
От Ханде:

# 133

Може да е изпотрошил нещо след като Алптекин му хвърли бомбата...

Или на партито на Ефе, да е изпочупил инвентара. Satisfied Пък може и да се е сбил с някой, ама ме съмнява. Laughing
Чакам трейлъра и рефрешвам като луда.

# 134
https://www.youtube.com/watch?v=Ci9l05o81AQ

Не е това фрага, опитах се да вкарам линк за пущането от ютуб - канала, но нещо от телефона не мога да копирам линковете ...

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 21:10 от mi_si

Общи условия

Активация на акаунт