Отговори
# 105
Flowers Hibiscus Добро утро Flowers Hibiscus
В соц. мрежи се коментира, че това ако не е предложение да се оженят тайно, разваляли цялата концепция на сериала:

И само и само да се впишат в сряда сме започнали да ставаме така:

Хубав ден!

# 106
Добро утро, мили романтички Flowers Hibiscus
Druon, благодаря ти за превода на анализа на епизода от американския блог, както и английския превод на интервюто на Керем за списание CQ.
Удоволствие беше да мен да ви чета,
 s... v,  страхотен пост:four_leaf_clover:
neurom, както винаги се потапям с наслада в твоите анализи.
Огромни благодарности за превода на епизода Flowers Hibiscus, правите ни много щастливи с вашия труд.
С радост днес ще гледам серийката с бг.буквички Misc Ghost
Да  е страхотен денят ви Yellow Heart

# 107
  • Кърджали
Е то няма как всичко да е бонбонено, розово, забавно... Ще има и малко драма...иначе ще почне да нагарча от сладост (пък и в чий живот и любов всичко е само облачета и еднорогчета) . Та аз поне нямаю лично против леко драма, важното е да е компенсирана след това с много любов, да е уцелена дозата, да е написана и изиграна красиво.. Иначе то кво остава - да ги оженят и да свършва сериала...

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 09:35 от Aлекcандрa

# 108
Добро утро, момичета,

Анъл е пак на сета и е пуснал видео:
https://twitter.com/jelena_miyy/status/1315178688724566016?s=21

Относно соц. мрежи, от няколко седмици предпочитам да следвам само някои определени акаунти, че направо от някои коментари, най-вече от латиноамерикански фенки ми става лошо...
Видях този туит, че може краят на новия епизод да се отнася за къщата на Айфер и Еда. Айфер нали говори с Джерен и ипотекира къщата, за да спаси цветарницата.

Този пък много ме разсмя: Серкан Бей е невротичен и труден за угаждане. 200% от 100%???Мен биха ме уволнили.

Мен също 😂, че покрай сериала през седмицата не съм супер концентрирана на работа.
Бърборанке, и аз имам същата диагноза покрай сериала. Но работа сега нямам много време до пиша и по време на оперативките и съвещанията се ядосвам, че не мога поне да ви чета или вляза в Инстаграм и Туитър. Преди две седмици пък бях на ръба на нервна криза, че трябваше да ходя на вечеря в сряда и не можах да гледам епизода в ефир...
За първи път не сме в топ 10 тази седмица:

Хубава неделя.

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 10:33 от druon77

# 109
# 110
Има резон в идеята за загубата на къщата. Това ще даде основателен повод да се появи Баба Мардин. Еда може и да не иска да има нищо общо с нея, но не би искала леля й да страда. Така ще й се наложи да преглътне първата хапка от завръщането към корените.

# 111

Това клипче на Анъл е вчера от луксозния ресторант, предполагаемата празнична вечеря организирана от Ефе. Където анализирахме, кои са колите паркирани на паркинга и видяхме джипа на Еда, теслата на Ефе и BMW-то на Серкан, който си тръгва по-рано, ядосан и сам от събитието. Thinking
Четох някъде, че държи нещо в ръката си или че е бинтована - ама може и да е отблясък, понеже фенското видео е снимано отдалече, от някакъв покрив, и така качено в Туитър беше с много лошо качество.
https://twitter.com/i/status/1314615189984161793 - аз нищо не виждам - а и ако му беше бинтована ръката дали щеше да шофира. А и Серкан не е побойник.

Голямо събиране ще е - Енгин, Пъръл, Ферит, Джерен, Ердем, Мелек, Лейля, Серкан, Еда и Ефе.
Не видях Селин??

Ефе е готин с ноовата прическа. След като му смениха прическата, не мисля, че ще за няколко епизода.

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 11:29 от kukli4ka456

# 112
  • София
Здравейте, момичета! Идвам да ви пожелая един шеметен ден. Аз ще имам активна неделя и чак довечера ще мога да си седна на д-то и да пиша повече. Засега само толкова:
- не ме интересува какво пише в соц. мрежи много, много. Чета ги. Но обръщам внимание само на коментарите, които подкрепям или в които виждам смисъл, върху които се замислям. Това, че сериалът от ромком е станал драма, не е вярно. Както писа Александра, не може всичко да е бомбоново и розово, в крайна сметка дори в реалния живот се сблъскваме с проблеми постоянно. А и за да става филм, си трябват интрига, обрати, дори мъничко драма. Важното е покрай тези неща нашите да израстват още като характери и да се сближават, връзката им да устоява на буриите. Simple Smile
- за рейтинга се отказвам повече да мисля и кахъря. Вярвам, че нашите ще удържат фронта. Настроена съм позитивно и няма да свалям розовите очила. Hug

Искам да виждам все така влюбени и щастливи Серкан и Еда (дори след кризите, нека намират пътя един към друг и се обичат още повече):

# 113
Здравейте!

# 114

Тази вечер дали ще ни пуснат 2-ри фраг?

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 16:32 от mi_si

# 115
Изгледах епизода с превод,за което благодарности на целия екип от преводачи!
За мен,сдържаната реакция на Серкан спрямо Селин е от гузна съвест.Той ясно си даде сметка,че прекали с двусмислените сигнали спрямо нея.Не искаше след удара с изоставянето пред олтара и той да я "насмита" за акциите,напротив искаше тя да е спокойна до него и да държи последните й 5%.Така го виждам аз,от човека свикнал да контролира всичко и всички,сега не може да бъде сигурен в нищо.Холдинга е на косъм да се изплъзне от ръцете му и той всячески ще се опита да спре това.
Мен, все ме мъчи една мисъл - Как след трагедията с родителите на Еда,не са успели да я открият.Търсили са я по думите на онзи Кемал ли беше, доста.Сега когато Алптекин го притисна я откри за по малко от ден.....Отдавам го на недоизпипване в сценария,да кажем.
С глас съм се смяла на сцената Серкан,Еда и Айфер....голяма забава бяха 🤣🤣🤣
За да имат имат надмощие в холдинга,Ферит трябва да мине към тях.А той ще мине,ако нещата с Джерен тръгнат към сближаване...
Остава да видим кой стои зад Ефе,бабата или Каан😜 Залагам на бабата....
Хубава неделна вечер!

# 116
Grinning Здравейте, малки и по големи момичета!

Heartbeat Заредена от превода на епизода и слънцето навън, съм готова да ви покажа своя поглед върху историята. Пак ще стане дълъг пост, но виждам, че сте отворени за анализи, за това започвам.

Flowers Fallen Leaf Обещах да пиша за "двете свати". Всяка от тях гледа от своята камбанария, но все пак успяха да направят коалиция срещу непокорните си "наследници"! Но като гледам, бързо ще се откажат от намеренията си, срещайки непредвидения отпор на Серкан и Еда. Еда се съгласява с всички условия на мама Айдан, Серко също отстъпва срещу атаките на леля Айфер! Единственото, което може на наруши равновесието в тези отношения -  не знаем как ще реагира лелята на истината за инцидента. Persevere Беше ми много забавно да гледам разговорите с двете непослушни деца, дръзнали да се влюбят, без да питат! Ако не се разруши връзката на Серкан и Еда, още от сега започвам да се смея на моментите, в които двамата ще изпълняват приетите условия! Grinning

Animal Snake Селин няма да намесвам!  Сценаристите се опитват да избелят образа й, но за мен все още е черното петно в сериала!

Smirk Новият съдружник - забавен, разкрепостен, много земен - "шеф - мечта"! Какво забелязах - след срещата на висшето ръководство, в колата той се свърза с някой. Сякаш се отчиташе пред някого за нещо, предварително планирано и... много интересно, че говореше на "вие"! С кой може да говори на "вие", някой  богат, уважаван, бабата на Еда?!

Sunglasses Двамата "главни" - като двата полюса!
  Nature Zap Единият - Серкан - предизвикан, че някой му е навлезнал в територията и то много драстично и нетипично за един човек от управлението! Серкан има пред себе си нестандартен опонент, който веднага си завладя територия и се вмести в картината!      Ще му е трудно - да се справя с близкото присъствие на Ефе, с обсадата на Еда и с връщането на изгубените акции. Ефе ясно и убедително заяви - ще говорим след 6 месеца!
  Nature Zap Другият - Ефе - доволен от изпълнената задача за акциите, но решил да покаже на опонента, че може да се ръководи с по свойски методи! Много бързо откри каква е картината в холдинга и фирмата, веднага си намери помощник в лицето на Еда и наложи своя непринуден подход към екипа на Серкан! С две думи - превзема крепостта отвътре!
Ill Още в началото фиксира погледите, които Серкан и Еда си размениха. Усмивката му показа, че е разкодирал ситуацията и ще поиска да си поиграе на котка и мишка!
Flushed Серкан има голямо предизвикателство пред себе си - да свали летвата в управлението на подчинените и да успее, още по важно в момента -  да опази любимата си от атаките на дръзкия съдружник! Ревността отново и отново ще го предизвика към бързи решения! Любовта му е застрашена от атрактивния Ефе, а двата месеца до Италия е много дълго време Еда да остане под обстрела!

Revolving Hearts Двамата влюбени - толкова са влюбени, че искат открито да застанат пред всички! За това говориха с близките си и ясно показаха, че са заедно в живота и няма да отстъпят пред нищо! Много бяха забавни разговорите им със семействата и ми напълниха сърцето! Как защитават своето и отбиват атаките! Чаровно и сладко! 
Heart Exl Защо Серкан си тръгна след последния разговор?! - Той започва трескава подготовка за Италия, купува къща, наема офис, сформира екип ... Готви се да вземе любимата и да замине с нея, да може да осъществи мечтата й!
А Еда какво прави? - Не му вярва!!! Разбира се, че ще се ядоса на недоверието! А и този Ефе! Цял ден го предизвиква с гравитацията си около Еда! Серкан се подготвя за ново признание в любов! В романтична обстановка, за която е виновна преданата Лейла!  Искаше да види изненадата в очите на любимата, когато разбере за плановете в Италия!
Revolving Hearts Къщата е подготвена, шатрата с воалите, камината ... всичко е направено, за да бъде идеалното скрито кътче само за тях! Серкан е там, но Лейла знае и ще каже къде е ! Еда го откри бързо. Дори нямаше време да се изненада на това райско място! Двамата се погледнаха ... и всичко неприятно остана назад!  Само двамата и нежността, прегръдките, разтуптените сърца и любовта! Воалите скриха това, което не е за очите на други хора! Сутринта също беше вълшебна - с влюбените погледи и признания, с плановете ...
Това са красивите им обещания, че са готови да изживеят любовта си и да останат заедно!

Hearts Съдбата им подготвя най голямото изпитание! Дали ще останат заедно след жестоката истина?!
Трябва да се справят! Еда не само трябва да прости, но и да убеди Серкан, че всичко, което е минало, не може да се промени! Добрите хора прощават! За да има всичко смисъл, за да я има историята на тяхната красива любов!

Flowers Herb Flowers Hibiscus Flowers Leaves Много дълго стана! И се сещам за шегата от студентските години, когато нямаше Интернет и комуникациите бяха с писане! " Здравей, приятелко! Пиша ти бавно, защото знам, че четеш бавно! Stuck Out Tongue Winking Eye "

Gift Heart Благодаря на тези, които стигнаха до тук! Kiss

# 117
Neorum, обичам твоите постове! Чета ги с огромно удоволствие! ❤

# 118
  • София
Изгледах епизода с превод,за което благодарности на целия екип от преводачи!
За мен,сдържаната реакция на Серкан спрямо Селин е от гузна съвест.Той ясно си даде сметка,че прекали с двусмислените сигнали спрямо нея.Не искаше след удара с изоставянето пред олтара и той да я "насмита" за акциите,напротив искаше тя да е спокойна до него и да държи последните й 5%.Така го виждам аз,от човека свикнал да контролира всичко и всички,сега не може да бъде сигурен в нищо.Холдинга е на косъм да се изплъзне от ръцете му и той всячески ще се опита да спре това.
Мен, все ме мъчи една мисъл - Как след трагедията с родителите на Еда,не са успели да я открият.Търсили са я по думите на онзи Кемал ли беше, доста.Сега когато Алптекин го притисна я откри за по малко от ден.....Отдавам го на недоизпипване в сценария,да кажем.
С глас съм се смяла на сцената Серкан,Еда и Айфер....голяма забава бяха 🤣🤣🤣
За да имат имат надмощие в холдинга,Ферит трябва да мине към тях.А той ще мине,ако нещата с Джерен тръгнат към сближаване...
Остава да видим кой стои зад Ефе,бабата или Каан😜 Залагам на бабата....
Хубава неделна вечер!

Привет от мен в неделния ден!

Аз отдавна съм заложила на бабата предвид наличната информация, като напълно естествено допускам да се появи и някой съвсем различен от нея, т.е. Айше Кутлу отново да ни поднесе голяма изненада! Но ако обърнем внимание на едно от изреченията, които каза Ефе по време на телефонния си разговор от колата: "Можете да дойдете в Истанбул, когато решите!", няма логика това да е Каан или някой от ранга на Каан. За да се обръща най-добрия ландшафтен дизайнер/архитект в Италия, световно известен в своята област, финансово независим и очевидно свободолюбив към някого с учтива форма, това означава респект и уважение към този човек, който вероятно притежава и власт!  Но до сряда останаха само три дни, така че се въоръжавам с търпение! За разлика от Серкан Болат думата "търпение" фигурира в моя речник!

Хубав неделен ден!

# 119
Нова снимка с Керем и Ханде от снимачната площадка на втори епизод Simple Smile

И от ""Ердем":

Общи условия

Активация на акаунт