Отговори
# 480
  • Кърджали
mi_si, бащата на Еда е син на Мардинската баба

Ефе мисли да прави празненство за екипа

Ефе - Серкан по принцип ли е толкова дръпнат, или само с мен
И двете. Обича да държи контрола  той
И аз съм така, значи за да ме уважава трябав да съм по силен от него
Възможно е, но може и повече да се вбеси
И повече от това ли може да се ядоса Серкан

Ефе : Ако познавах по-рано Серкан, бая щях да помисля за съдружието
Ефе предлага да вземе акциите и на Ферит

# 481
Трети сме, напредваме Simple Smile

# 482
Нещо хич не намирам Ферит подходящ за Джерен. Трябва й по-решителен и държащ на думата си мъж.

# 483
  • София
Есенна магия, очаквам вече всичко - кой знае какво ще излезе от това накрая... Нали нищо няма да е това, което си мислим?! Simple Smile

Ай, Ефе, ако купи акциите на Ферит, ще има 50% - повече от Серкан. Това ще го вбеси. Но, ако бабата стои зад Ефе, то тя ще притежава половината холдинг. До какво ли ще доведе това? Има чок варианти.

# 484
  • Кърджали
Не вярваш нали, че синът ни може да е щастлив
Аптекин!
Синът ми и Еда могат да бъдат щастливи
Или и двамата да останат под тази стена, Алтекин!

# 485

Ефе предлага да вземе акциите и на Ферит

Нагльо Imp

# 486
  • Кърджали
Ферит засега отказва да му дава акциите
Айдан щяла да прави ден за радване на Алтекин, да се разсеел, да не му стане нещо на сърцето

Лейля ----Вие се появявате и оправяте всичко, господин Серкан. Без вас тази фирма ще е фалирала
Серкан --- Благодаря Лелйля
Енгин --- И аз благодаря, два дни ме нямаше и вече ме отписахте

Енгин - Обожавам това момиче, виж как създава настроение в офиса
С- да..Все се чудя кога ще и омръзна
Е --- Какво омръзване, добре ли си

С- С теб да избягаме ли някъде, някъде където никой няма да ни открие
Еда - Леля ми и момичетата ще ни намерят където и да сме . Изглегждаш уморе
С - Работа...

Енгин - Слушам разказвай
Серкан -  Моля
Е --- Познавам те от кога и знам че ти има нещо
С --- Има нещо, което ме изяжда от вътре, но по-късно ще ти разкажа

Еда предлага да отидат на кино вечерта. Серкан увърта, киното не било за него, имало много хора , не обичал да е сред хпора

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 21:58 от Aлекcандрa

# 487
  • София
Нещо се забавляват с Робот Болат. Голям смях! Joy

# 488
Аййййййй, Ефе иска да помогне на Ферит за неприятната ситуация да работи със Селин като му купи акциите .
Вай бееее, спасителя в ръжта!!!
Бабата е майка на бащата на Еда. Не е искала майка й за снаха, но баща й обърнал гръб на семейството и се оженил за нея. Бабата или не ги е благословила или направо ги е проклела. Еда вярва, че мрез вмешателството си да не се женят е предизвикала съдбата им. За това Еда я мисли и нея отговорна . След смъртта на родителите искала д авземе Еда и за това лелята им е сменила фамилиите. Йълдъз е моминското име на майка й.

# 489
Алптекин започва да ми става една идея симпатичен .Имам чувството, че ще поеме вината в името на любовта на сина си.А дано !
    А за Еда и бабата малко не разбрах .Чак толкова да я мрази ,защото не харесвала майката за снаха ?! Малко пресилено ми се струва.

# 490
  • Кърджали
Айдан ще прави ден за ощастливяване на Алптекин. Обаче не харесва предложенията на Сейфи
Лелята е потънала в спомении разглежда детски вещи на Еда. Нейни обувчици били. Спомняха си там нещо

Да, притеснявам се, страх ме е , на игра започна всичко, не те ли е страх да не свърши с игра
Дай му шанс. Вярвай малко в мен, не на Серкан, а на мен
Аз вярвам в теб, знам че ще направиш каквото си искаш .... Кажи на Серкан да дойде и да си поговорим за всичко ...

# 491
Бързо отскачам, чета ви с интерес, за първи път гледам на живо на турски, супер сте с превода.
Какъв рев му ударих, направо сърцето ми се разби като видях тъжната физиономия на Серкан... Почвам да се притесняма за лелята....

# 492
  • София
Епизодът засега много ми харесва! С добро темпо върви. Серкан не е прекалено депресиран. Гледа Еда с много нежност и любов, но е някак умислен и минорен. Личи си, че нещо го мъчи, но не драматизира излишно. Радвам се, че ще сподели с Енгин. Дано му даде правилен съвет. И стига с това “кога ще й омръзна”, ай сиктир! Хареса ми и историята, която са измислили за бабата и родителите на Еда - всичко звучи много достоверно, както и това, че Еда е решила да ползва моминското име на майка си. Но все се надявам Серкан да намери нещо, което да ги оневини. И все пак мисля, че Еда ще разбере всичко за инцидента. Раздяла дали ще има, не знам. Може Серкан от чувство на вина да я остави. Ама защо се чувства виновен? Та той е бил дете. Confused

# 493
  • Кърджали
Е, братле, от час си мълчим... Какво толкова не можеш да   кажеш
Аз свърших Енгин... Преди години баща ми ...

Селин казва на Ферит че не и е приятно да се мотае той в офиса. Очаква че ще си събере багажа и ще си тръгне. Ферит и казва че остава . Бил е влюбен но му е писнало да го сравнява с Ферит

Братле, какво казваш, това е много тежко, но ти нямаш вина
Енгин, какво..Ако беше на мястото на ЕДа така ли ще мислиш
Не нам, но знам че не искам да съм на мястото на никой от двамата
Баща ми..Заради него
Но той няма вина, подизпълнителя е виновен 
А ние като възлагаме работа как наблюдаваме всичко
Прав си
Понякога си мисля че не трябва да ме интересува ...Но аз не мога да мечтая за бъдеще с нея криейки това... Всеки път като я видя, се сривам от добрината и ..VНе, аз не заслужавам толкова добро момичи
И двамата не заслужавате това което ми се случва. Но знаеш че трябва да и разкажеш нали. Еда заслужава да знае истината

# 494
Лелята май започва да свиква, че Еда е влюбена в Серкан, и той в нея

Общи условия

Активация на акаунт