Отговори
# 495
  • In the light side of the Moon!

Лелята е потънала в спомении разглежда детски вещи на Еда. Нейни обувчици били. Спомняха си там нещо

Подарък са от майката на Еда и тя много си ги пазела, не ги обувала, за да не ги изцапа и взимала обувките на съседчето....бягала, качвала се някъде на високо и не искала да слезе...

# 496
Дано Енгин пак се намеси и му даде и друга гледна точка...

# 497
Аз се радвам,че сподели с Енгин...друго е да има с кого да поговориш

# 498
Нещо много важно не направи Алптекин, трябваше да каже на Серкан и че новият съдружник знае за фала в миналото.

# 499
Ферит -  Ако Серкан беше избрал теб Селин, щеше ли да те безпокои моето присъствие в холдинга ., както сега.
Лелелелеле ., пази боже да настъпиш слабака, обръща се и захапва по най-болното място. Чехльото бил и завистник и злобар.
Селин май пусна чудовището от прангите.

# 500
Дано Енгин пак се намеси и му даде и друга гледна точка...

Дано, ама робота си е робот... Настройките сухи Confused

# 501
  • Кърджали
Засега не дават признаци Ефе да знае тайната ...

ф, Ефе звъни на Еда, уж търсил Серкан . Искал да прави събиране за  екипа. Еда се съгласява, аже обещава помощ в организиранеот

Пъръл мед разни ... не знаела къде отиват, как трябваол да се облече... Бля бля ... Май е недоволна че Енгин я довел да играят боулинг. То не че е подходящо за първа среща

# 502
Ефе твърдо знае - нали от неговата оферта и от неговия адвокат излезе тази тайна...

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 00:35 от Gugutka52

# 503
Тия двамата са ми много сладки Simple Smile

# 504
  • София
Браво на Енгин! Точно така - Серкан не бива да крие от нея, не бива сам да се справя с истината. Трябва да й разкаже, да поговорят, всеки да сподели как се чувства и заедно да решат какво да правят с тази истина. В момента Серкан сам се измъчва и какви ли не мисли му минават...

А този пислик Ефе за какво звъни на Еда по нощите??

Нашият е с костюм на кино! Joy

# 505
Ефе знае за инцидента, но е възможно да не знае, че засяга Еда. Баба й може да не му се е доверила напълно.
Обади се на Еда да търси Серкан. Събощи че организирал парти за опознаване.

# 506
  • Кърджали
Ох, вярно забравих че от там тръгна всичко

Я Енгин най накрая си призна пред Пъръл че е влюбен в нея. От години приятелите му знаели за това

Еда
Здравей
Да поговорим ли
Да, ще говорим, но пъво да гледаме филм, да се забавляваме. И ти ще се почувстваш добре. После ще говорим става ли
Става

Ох, диването запазил целия салон за двамата, не обичал бил хора /па ние се вързахме че това е причината/
Еда, облегни се рамото ми

# 507
Сладурите ни те Simple Smile

# 508
  • Кърджали
Оххххх, да се спрат че аз ще се влюбя в него.. Много са сладки заедно, а влюбен Серкан е просто магнетичен

Алтекин , какво парвиш тук ... Сраснал си се с дивана
Не искам да правя нищо
Ще правиш каквото аз искам...Хайде към кухнята

Щели да готвят заедно Айдан и Алптекин
Алптекин продължава да мисли само за Серкан
Айфер :  Всичко ще отмине. И ти ще се оправиш. Аз имам нужда от теб

# 509
добре, че Еда не го заведе на опера...

Общи условия

Активация на акаунт