Отговори
# 510
  • София
Влюбената Еда (в киното) е просто прекрасна! И очите й, и лицето и, цялата сияе! Такава искам да я гледам, рамо до рамо със Серкан и цялата сияеща!

# 511
Ханде беше много хубава, когато обясняваше преодолява ли се болката от загубата на близки хора. Сякаш не играеше Еда, а разказваше за себе си. Дано бог да й даде да изиграе себе си и в роля на щастливо влюбена.

# 512
Маминка десет епизода чай не можа да си стопли, сега на шеф ли ще се прави Joy

# 513
  • София
Значи Еда, ако иска да ходят на концерт, музей или друго масово събитие - какво правим? Joy Робот Болат ще се разори, ако изкупва всички билети винаги. Sunglasses

# 514
  • Кърджали
Поне са сготвили вкусно...

Може би пак ще си готвим
Ще си сготвим. А исками  някоя вечер да те изведа на вечеря
Може и да стане

Селин почва да изглежда като леко полудяла.

# 515
Русата змия крои с ножичката Stuck Out Tongue Winking Eye

# 516
  • София
Аз ли нещо се разсеях или тези супер щастливите им моменти в киното от фрага не ги видях?

# 517
С тези глупости рейтинг няма да направят. Трябвало е да знаят преди две седмици каква ще е конкуренцията когато се излъчва тази серия.
Селин - беаси скучната и без въображение жена. Режем снимките, като че ли това ще помогне да забаривим унижението.

# 518
  • Кърджали
Хареса ли ти филма

Да, искам като машината във филма, да мога да изтрия всички лоши споени
Искаш ли да ти изтрият лошите спомени
Не моиет, а твоите лоши спомени да се заличат искам
Аз вярвам че всичко е съдба за да те научи на нещо
да, ти ме научи ч не мога да контролирам всичко.

да поговорим ли, какво искаше да кажеш
не сега...

Да ви напрвавя кафе или чай
Нищо не искам, само да остана сам

# 519
Излезе ми съобщение, че злоупотребявам, така че някой има ли актуална информация за трендовете в Туитър Simple Smile

# 520
но не реже снимките със Серкан...още се надява змийката...

# 521
  • София
Щом нищо не е каквото си мислим,дали няма Еда да разбере истината преди Серкан да и я каже  да е сломена не само от нея но и от това че Серкан не и е казал веднага.

# 522
  • София
Какво й е на серията? На мен засега ми се струва супер. И ми харесва, че не се влияят от рейтинги и конкуренция, ами си следват историята, разказват ни я както досега - с нужното темпо, логика и хронология на събитията. Няма нужда да се правим на нещо, което не сме - филмът си е прекрасен и, който го харесва, ще го гледа. Simple Smile
С тези глупости рейтинг няма да направят. Трябвало е да знаят преди две седмици каква ще е конкуренцията когато се излъчва тази серия.
Селин - беаси скучната и без въображение жена. Режем снимките, като че ли това ще помогне да забаривим унижението.

# 523
  • Кърджали
Сейфи го беше предупредил да внимава с масата , че е напукана. Той я дочупи

Серкан, какво става
Мамо ,иди си
как да те оставя сам... Сейфи
Казах ви да внимавате с масата  господин Серкан, какво стана

Как мина деня ти Еда
Хем хубаво, хем тъжно. Серкан има проблем, не иска да ми каже, тъкмо да ми каже и се отказва. Като затишие пред буря е сякаш

# 524
Ето откъде му е раната на ръката, аз си мислех, че ще има повече разрушения в дома му ..

Общи условия

Активация на акаунт