Отговори
# 630
На мен едно не ми се побира главата - какво ще измислят за момента, когато Еда ще му прощава. Фразата "лудо влюбен съм в теб" вече няма да напомня хубави моменти и няма да има същата тежест, както тогава до Босфора...
Сами се хвърлят в дълбокото и дано да могат да изплуват.
И най-много ме е яд на хора, които се бият в гърдите, че няма да скрият истината, а после.. Ей го, на!

# 631
То не останало ... 164 часа и ще видим продължението ...

# 632
Това не беше РоБо , не беше Серкан Болат  , а един мъртъв от безсилие  и болка мъж.......

# 633
  • Плевен / София
Чакащите упорито ще ни пуснат ли фраг...62 Потребители и 175 Гости преглежда(т) тази тема.

# 634
Сега очаквам аз Еда работи с Ефе ... пак там пред очите на Серкан. А онзи ще вземе да кривне от правата линия, която му е зададена от патрона. Не вярвама да са му заръчали и да се влюби наистина. Simple Smile

# 635
  • София
Алекс, благодаря за превода! Kissing Heart

Момичета, благодаря за компанията! Hug

Много ми е тъжно, няма да крия. Все едно аз съм скъсала с любовта на живота ми. Sad Сърцето ми се къса и за двамата. А тепърва ще гледаме страданието и яда им. Но предстоят интересни моменти. Това ме крепи. Simple Smile Например, кое/кой и как ще ги сдобри? Защото сдобряване ще има и то в близките 2-3 епизода. Не вярвам да ги държат повече разделени. Със сигурност обаче вече искам да е другата сряда, а има цяла седмица. Ей това му е гадното на гледането в реално време... Не знам как ще чакам. Искам да гушна и Еда, и Серкан. Милите ми те! Всъщност накрая трябваше да завършат с:
- Сърцето ми е разбито, Серкан Болат.
- Чувствата ни са споделени, Еда Йълдъз.

Broken Heart

# 636
То не останало ... 164 часа и ще видим продължението ...

Ей го наа ...колко му е Joy Наистина ме развесели Flowers Hibiscus

# 637
Момичета, благодаря ви за страхотната компания Simple Smile Отново не усетих  как минаха 4 часа Simple Smile Hug

# 638
  • София
Чакаме фраг! Няма да има влюбени и щастливи #ЕдСер обаче. Друго ще видим...

Утре ще стана рано и ще медитирам. И много вино до другата сряда. Че не знам как ще издържа. Joy

# 639
  • Кърджали
Еда ще работи с Ефе. Донякъде на инат.
Не може да замине, степендията и е отложена с два месеца. А тя не знае че е отпусната от баба и, за да си я потърси... Ще се потръшка малко, ще пострада, но после ще реши да доказва на Серкан че света не свършва с него. /нали все пак трябва да ги срещат, та да има сцени между тях/. Ефе ще и обръща внимание, Серкан ще ревнува. В началото ще се ядосва, Енгин ще му казва, че сам си го е направил.... И накрая ще си намести настройките. Но тогава ми се иска малко да се помъчи, защото този път нито с предложения за работа няма да си я върне, нито с влюбен съм, нито със звезди, ни със Сириус... Ще трябва съвсем да излезе от границите, които си е поставил, да се пречупи.... Дори и само за да излезе от границите, които си е поставил ще му е полезна тази раздяла. Защото накаря ше е без страхове и обичащ.... Ама ние ще се поядосаме малко докато се стигне до там.

Не вярвам да пуснат промо... Ама що ли седя и чакам не знам...

# 640
Ще има фраг ❤

# 641
Ще има промо, след 2 минути ❤

# 642
Еейй,ще ни докарат до първи петли  от чакане

# 643
Момичета, едно ще ви кажа - този сериал с всеки изминал епизод става само по-добър! А сега ще ви скандализирам - хареса ми финалът. Обяснявам защо, преди да сте ме убили. Joy Тепърва ще разберем мотивите на Серкан защо постъпи така, защото знаем, че излъга Еда в очите. Тепърва ще видим реакциите на Еда, когато научи истината, от кого, когато събере 1+1 и разбере защо Серкан се е разделил с нея. Интересно ми е кой за кого ще се бори - дали Еда ще се опита да говори със Серкан или той ще съжали и ще й се примоли пак. Знаех, че идва раздяла в момента, в който дадоха общите им спомени! Айшето хубаво си е намислила историята. Върти всичко около ГГ и сега спретна такава интрига, че поне няколко епизода ще гледаме развръзка. Знае, че за зрителя те са най-интересни. Сигурна съм, че ще ни подари красиво сдобряване. Имайте търпение! Страхотна игра на Керем и Ханде. Това е най-гадното скъсване в турско дизи. Само преглъщах и дори не можах да ревна, нещо ми беше приседнало в гърлото. Толкова ми е жал и за двамата! Не съм ядосана на Серкан, защото знам какво му коства това решение и тепърва какви последствия ще му носи. Ще се съсипе от мъка, но няма да го показва. Интересно Еда какво ще направи? Ох... предстоят интересни епизоди, но определено не са за хора със слаби нерви. Не ме разбирайте погрешно - бясна съм, че няма да гледам нашите заедно и щастливи, но това е филм. Трябваше да се случи нещо такова. Simple Smile
Бърборанке, пак сме на една вълна тук Hug. Иска ми се Еда да научи истината от някъде, иска ми се да дочуе някак разговор между Енгин и Серкан, или пък Джерен  да чуе и Еда да разбере защо е поискал да се разделят. Вярвам, че след намеса на добрите феи - момичетата, Ердем  и Енгин ще ги съберат. Не знам защо, но ми се иска Еда да се бори за Серкан. Това момче цял живот е живяло без обич и продължава да вярва, че не заслужава да бъде обичан. Искам Еда да му прости за раздялата (защото за другото той вина няма) и да му покаже, че ще бъде до него винаги. Този път тя не се замисли, че той не е такъв и никога не би я наранил. И после като ги съберат, каквото и да става ще са винаги рамо до рамо. Стига са се мъчили вече. И да не ти цитирам и следващия пост, напълно съм съгласна с всичко, включително за това, което си казаха сърцата им и очите им. И аз съм тъжна от края. Но серията беше хубава. Много добре направиха баланса пак. На места се смях даже на глас.  Благодаря за компанията. Алекс - благодаря за поясненията.
Сега като се замисля даже може Айдан да тръгне да съдейства за събирането им, не е много вероятно, но няма да го изключа. Като види колко ще е съсипан Серкан. Но фрага не ми хареса. Не искам да залитат точно в тази изтъркана плоскост да си правят на пук и да се нараняват взаимно. По скоро Еда да си отмъщава за нещо. Хич не ми харесва. Айдан ще има много да ми лази по нервите. Не знам защо аз нейния съвет го изтълкувах точно да не казва истината на Еда. Може би като гледам утре с английските букви ще ми стане по ясно.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 00:23 от blue`

# 644

Ъхъ..след още две порции реклами Grin

Общи условия

Активация на акаунт