Съгласна съм с всичко казано от нея, Серкан не можа да каже истината от любов, предпочете да нарани любимата, себе си уби, но не можа да й върне болката от загубата на родителите. Зад тази роботска обвивка той е най-добрия, мислещ за другите, обичащ и раздаващ се човек. Серкан знае, че след Еда ще е захвърлен на края на безнадеждна вселена. Ще е самотен принц на малка планета, прие го, защото така смята, че пуска любимата да изгради нов живот. Направо серията ми разби ❤️, но я харесах, безнадеждно е положението, ако не измислят оправдание за Алптекин за инцидента, няма бъдеще, така го виждам. Така смята и Серкан - недостоен е за любовта на невинното цвете(което даде смисъл на живота му), виновен е за загубата на родителите й и тя не би простила това, чу го с ушите си. Хич и не ща да я виждам бабата, нека тя е виновна за смъртта на двамата родители. Искала само снахата да загуби живота си, но и синът й е загинал. Такъв ми е сценарият, Айфер не би загърбила майка си толкова години, ако нещо непростимо не е направила! Благодаря за споделените мисли на всички вас, момичета! Прекрасен ден да имате!
Първото нещо ,което разбрах след епизода е , че за другата сряда ще ми трябват Магне В6, мента глог и валериан и т. н.
Много хубава серия, много истинска.
Страхотен Керем!!!!!!Преди него само Мурат Йълдъръм съм харесвала как пресъздава чувства, мисли и вътрешни борби.
Разликата между Серкан бей в началото и сега е любовта. Той никога няма бъде някогашния робот работохолик, защото животът му пресече звезда-ярка ,силна , топла.Той не познаваше любовта ,сега я познава.Дали ще се бори за нея по познатия ни начин - не знам, но със сигурност ще разрови докрай мардинските истории.Между другото доколкото съм гледала и чела, ония хорица там си живеят в 15 век по отношение на взаимоотношенията мъж- жена, особено на младите , та нищо чудно, дъртата да е стоварила стената върху сина си.
Еда е много категорична и импулсивна при вземане на решения.Серкан ѝ подари звезда. Звезда не се подарява от кого да е на кого да е. Като се успокои малко и анализира нещата, би трябвало да разбере , че има разлика между думите и делата му.
В момента болката и при двамата е страшна . Ще си липсват, ще се нараняват, но ще излязат по- силни, когато се разбере цялата истина.
Досега ние нищо не знаем за смъртта на брата, така че ,спокойно, до Коледа може и да откараме.Материал -бол.

Не знам дали ще понеса разбитото сърце на Еда и разкъсващия се на малки парчета Серкан. Защото ще споделя един любим цитат от друг филм: “Наричат го разбито сърце, но мен ме боли цялото тяло.” Така е при Серкан, при него е разбито на пух и прах всичко. Дано съумеят да ни предложат добро развитие на сериала след тази раздяла. Тепърва ще стават много неща. Еда трябва да разбере истината, но как, от кого и кога, не се знае. За нея това ще е поредният удар. Откъде ще намери това момиче сили да продължи и остане все така добра и искрена?! Много надълбоко нагазихме, дано Айше е измислила как да ни извади от дупката. 

Препоръчани теми