Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 3)

• 75 279
  • 776
  •   1
Отговори
# 105
Страхотно ти стои, Light Beam!  Тези палта не се предполага да са тесни и "вталени"! Със здраве и понякога дори с пуловер отдолу!

# 106
  • Mediterraneo
Аз извадих жилетките вече. Сутрин и вечер е доста хладно.

# 107
  • В полите на Пирин планина
На нас ще ни се наложи да вадим палтата... 😊

# 108
Какви ти жилетки, от седмица си нося късото пухено палтенце. С кожените якета ми е студено. 
От понеделник мисля и по-тънките палта да измъкна.

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 08:41 от Light Beam

# 109
Light beam, страхотни палта, шапка и поли молив. Многл мой стил.

При нас стана -17  пак и снега прехвърча та направо вадим сериозните якета .

# 110
  • София
Не съм кльощава, по-скоро нормална.... Досега не съм била по-висока....

Говори ми! Според мен аз съм класически S, но кой да разбере това! От мас маркета XS отговаря всъщност на голям S. Не че не е весело да си натъпчеш пуловера в дънките или полата, но понякога се налага човек да е сериозе
Pepe Jeans, Ann Taylor, French Connection от тези, които не се намират много-много тук си отговарят на номерацията. Липства ми Petit като разновидност на S-ката, защото тя е и за по-нисички дами.

# 111

Говори ми! Според мен аз съм класически S, но кой да разбере това! От мас маркета XS отговаря всъщност на голям S. Не че не е весело да си натъпчеш пуловера в дънките или полата, но понякога се налага човек да е сериозе

А, ето това е Hug Според мен, в стремежа си да ласкаят клиента с това, че носи малък размер, все повече марки шият дрехите си уголемени. Само дето, така ние по-ниските изпадаме от класациите Joy Майка ми е 158 см и до скоро беше 45 кг., сега на 65 е 5-6 кг. повече. Пък дрехи винаги си е купувала от магазините за дамски дрехи и й ставаха.

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 21:10 от Light Beam

# 112
Не знам дали си въобразявам, но според мен S-ките са започнали да растат и не са толкова малки колкото преди 10-тина години.

# 113
Не си въобразяваш. Аз съм 158 см, 44 кг и нося хs, откакто се помня. Нито ръста ми се е променил, нито килограмите откакто навърших 16 години.
Преди месец си поръчах палто хs. Много красиво, чиста вълна с лисичи кожи по джобовете, моделът е втален. Ами като пристигна ахнах - две като мене могат да влязат и място да остане. Гледах етикета, да не са ми пратили друг номер - не са, хs пише. Подарих го, обаче съм бясна.

Всички рокли, които купувам нося на шивачка за преправяне. Само на Френч Кънекшън и на Карън Милън са ми горе-долу ок, като техните модели обикновено са ми тесни в бюста и широки надолу, но ако позатворя едно око, мога да ги нося и така.

Не е приятно, защото аз купувам само онлайн, тук просто няма физически магазин, където да продават неща в моя размер, а сега и онлайн не уцелвам. Веднъж плащам стоката и още веднъж плащам почти същата цена за поправка. Дрехите ми излизат златни.

# 114
Не знам дали си въобразявам, но според мен S-ките са започнали да растат и не са толкова малки колкото преди 10-тина години.
Или S-ките растат, или ние сме започнали да се смаляваме с възрастта Sweat Smile Факт е, че специално блузи дори М-ки съм си купувала понякога.

Barbi, аз не коригирам нищо. Ако не ми стане, изобщо не купувам. Отбягвам да поръчам онлайн, просто обикалям и меря, докато си намеря нещо. Онлайн - само от добре познати марки, от които знам какво мога да очаквам. Но, аз съм 4-5 кг. повече от теб и ми е идея по-лесно. И повечко рокли нося, там по-често попадам на нещо подходящо.

# 115
Аз ходя почти само с рокли, но много държа да са ми по мярка. Понеже съм дребна, ако са една идея по-големи, ми стоят като подарени. Аз овърсайз дрехи не понасям, не обичам да изглеждам като Гаврош.
Едно време си мислех, че съм стандартна, защото фигурата ми е спортна, нищо не виси и нищо не стърчи. То сега също така смятам, ама покупките ми ме опровергават често.

# 116
  • София
Аз съм L р-р, но понякога ми става и S, най-вече блузи.
Мерките са нещо много относително, особено при сегашната оувърсайз мода.

# 117
  • В полите на Пирин планина
От доста време пазарувам почти само онлайн. Имам си няколко марки, които харесвам и знам кой номер от тях ми става. Много рядко ми се случва да връщам нещо, което наживо не ми допадне или не ми стои добре. Но обикновено нося М или Л-размер. Овърсайз дрехи и аз не харесвам. Simple Smile

# 118
  • София
Просто от няколко години дойде модата овърсайз. И всичко се шие с размер нагоре. Повечето марки. Повечето българки предпочитат всичко да им е тамън обаче. Аз включително имам доста неща 34 /хс, а съм 170/56 кг. И си ги нося. Напоследък повече поръчвам с.

# 119
От българските производители, Роси Фешън шият малки номера официално облекло. Панталоните им 9)10 са ми идеални на дължина. По едно време имаха специална колекция за жени до 160 см., но не просъществува дълго.

Дайте идея с какво да нося бяло сако, без ревер и само с едно копче.Плътно е, материя като плетка (не точно букле, но подобно( Купила съм си го сигурно преди две години от Orsay и още не съм го обличала.

Общи условия

Активация на акаунт