Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 3)

• 75 275
  • 776
  •   1
Отговори
# 90
Много сте хубави всички.
Сиска не разбирам защо все се оплакваш че си дебела,изглеждаш стилна,готина И слаба(А твоите ръце са ми цел ама надали ще станат,така и не писа как ги тренираш)

# 91
Жълта плетена рокля,тютюнево зелено палто и чорапогащник с чорапи ,много тъпо съм излязла на снимката  🙄 на живо се получи много готино,ботушите са черни велурени.

П.С.Сори за мръсното огледало,там е гримьорната на тийнейджърката и е мазало 😂😂😂

# 92
Много яка комбинация, No frame!

# 93
  • Canada
Готино е!

# 94
  • София
Какво носите в подобно нестабилно време?
Вчера уж бях с пуловерче, вярно тънко и на голо, но умрях от студ, а днес ми е топло със същия пуловер и суичър отгоре.
Май новата ми любов тази есен са суичърите в голям размер - хем ми е гаврошовско, хем ми е комфортно. С нещо по-женствено и ефирно като друга дреха (пола или рокля), ми харесва и не е толкова клошарски шик. 

# 95
  • София-Младост
Какво носите в подобно нестабилно време?
Вчера уж бях с пуловерче, вярно тънко и на голо, но умрях от студ, а днес ми е топло със същия пуловер и суичър отгоре.

Като  по-възрастна и научена да си пази кръста, задължително с потник(как не я харесвам тази дума) отдолу.
Иначе тънък пуловер, шал и дънково яке за днес. Навън вече  е топло, но стаята ми е ужасно усойна и даже си мятам нещо през деня, че с климатик става горещо. Колегите в другата стая са боси Smiley

# 96
Днес съм в златничко, бях с кожено яке отгоре и умрях от жега ...

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 20:44 от Maroonka

# 97
Здравейте! Присъединявам се към вас, тк постовете в темата са ми много полезни и интересни. Видях някои от вас - всички сте страхотни!

В това време ненормално на мен или ми е студено (сутрин) или ми е топло (през деня)! Обличам боди, дънки и лек пуловер, отгоре кожено яке/леко палто - зависи каква е сутринта. Обувам кожени кубинки с ток ако вали, или кецове ако е сухо.

Благодаря ви за идеите, които тук споделяте!

# 98
  • София
Maroonka, любима, любима гама ми е това! Блузата е много хубава!

# 99
  • София
Когато си е далечния Анадол близо до сирийската граница и не си подготвена с дрехи, които покриват ръцете и краката, се налага на помощ да дойдат две парео-та. Получи се адски кич, но свърши работа.
.........

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 23:17 от змия

# 100
Неочаквано се сдобих с яке и аксесоари в сьомга. Не очаквах да ми стои този цвят, но се харесах. И кожено яке си намерих. Доволна съм.

Последна редакция: ср, 14 окт 2020, 21:42 от Mößbauer-Effekt

# 101
Здравейте, момичета! Много хубави неща видях тази седмица. Siska79, не знам колко слаба искаш да си, но изглеждаш прекрасно Flowers Hibiscus No_frame bitch, подобна рокля имам и аз, едно от малкото неща в такъв цвят в гардероба ми. Много ми е удобна, напомняш ми да я измъкна Simple Smile

Да се отчета - дългото ми палто от Манго пристигна преди малко Simple Smile Ще ми свърши чудесна работа за върху дълги рокли през следващите два месеца. Направих няколко неуспешни опита да направя читави селфита, но не мога и това си е Unamused Всички огледала вкъщи са срещу прозорец и не става. Поствам една от тъмно малко коридорче само, за да добиете представа за дължината. Обещавам по-нататък да покажа по-нормални. Това е XS, прехлупено и притегнато с колана, на човек 161 см. Широчината му позволява съвсем спокойно да се облича и върху зимно сако или дълга жилетка. На живо изглежда доста по-добре.
Една идея по-голямо ми е, отколкото ми се искаше, но ще си го нося. Благодаря още веднъж, Агент Kiss

И да попитам по-ситничките - от кои марки си купувате дрехи? С навлизането на овърсайз тенденциите и като цяло идея по-свободното облекло, аз срещам сериозни трудности да си намирам дрехи, които не са ми големи. Сякаш всичко вече е супер уголемено Worried Тази седмица правих неуспешни опити да си купя нов костюм с панталон. След n проби се вбесих и взех няколко от полите-молив на Дафне в размер 34, тези
Скрит текст:
Може да са супер елементарни и скучни, но поне ми стоят добре. Ще си ги комбинирам с наличните сака.

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 08:42 от Light Beam

# 102
  • Велико Търново
Трета зима ще подкарам с такъв тип палта /имам две дълги/ и кожено яке отдолу.Не обичам дебели пуловери, жилетки, не обичам и бодита, и потници, а вървя само и единствено пеш и така ми е чудно.Ако намеря снимка ще покажа.
Light Beam , със здраве и усмивка си носи новото палто.

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 12:26 от siska79

# 103
  • София
Честито палто! Трудно е да се намери точното, така че супер, че е това, от което се нуждаеш.

Иначе по въпроса ти, тараша детските щандове, Light Beam Simple Smile
XS е голям в много ат случаите, дори и да не е оувърсайз моделът.

Напоследък налитам на ХL блузи. Под тях мога сложа и пуловер, та ги ползвам вместо яке.  

Днес си купих бухнати в краката възчерни дънки. Мислех нагоре да е с нещо тясно, но и с големите пуловери са ок.

# 104
Преди XS си ми ставаше, напоследък - само някои модели. Това с детските щандове е ясно. Анцузи и дънки нося от омалелите на синчето, но все пак в делнични дни не върви да се явявам като тийнейджърка.
Най-малкия размер на Бенетон и Сисли обикновено ми става без никакви корекции, но те пък спряха да си зареждат магазините от началото на пандемията. Проверявам по-често в Мотиви. Българските Ваяна шият малки размери, но костюмите им от есенната колекция са ми големи. Не съм кльощава, по-скоро нормална.... Досега не съм била по-висока....

Общи условия

Активация на акаунт