Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 3)

• 75 351
  • 776
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Аз съм с обичайния аутфит "топло и удобно" - бежов дълъг пуловер и кожен клин.

# 136
Нови хубавици има тук! 😍

Кити, честита да си! 🎈🍷🥳

Нямах никакво време и кеф за селфита тия дни, все като битник ходя, че съм по ремонти тия дни.

# 137
  • Велико Търново
На патерица, бъди честита McKitty!Здраве и многоусмивки ти пожелавам!По двата начина ми харесваш!Най-близките ми приятелки са Везни и Риби.
Моята рожденичка много си хареса подаръка.

Добре дошла, Надя!Чакаме те и в спротните теми!

# 138
Здрава, щастлива и красива бъди, McKitty! И с дънки со хубава!
Сиска, прекрасна си! Много ми е любима тази комбинация този сезон. Аз я нося "наопаки" Grinning - тъмна пола и светло яке.

# 139
  • Велико Търново
Light Beam, и аз много я харесвам.Като беше по-топло времето я носех така
със светло дънково яке.А днес поръчах обемен пуловер светъл цвят и ще комбинирам с двете поли.Докато не се вталя отново ще ми се наложи да се прикривам.

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 08:51 от siska79

# 140
Още веднъж благодаря, момичета! Хубав ден и слънчево настроение ви желая! 🌺

# 141
  • В полите на Пирин планина
Siska, аз честно казано, не знам накъде ще се вталяваш! Че ти си доста слаба... Simple Smile

# 142
Честито и от мен, McKitty, бъди здрава и много щастлива Blush
Ех, напълнихте ми очите, дами!
Надя е страхотен модел как може да изглежда една красива и силна дама тази прекрасна възраст Blush
А Siska както винаги очарова. Да попитам и аз - Сис, накъде ще отслабваш още, момиче?

През последните седмици ми липсва всякаква креативност в облеклото. С мащабния ремонт в офиса и необходимостта да работим натясно във фоайето зарязах любимите токчета и се спретнах в нещо като униформа -  равни обувки, дънки, риза или едноцветен тънък, гладък, втален пуловер и неизменните сака. Всеки ден съм така, само елементите и комбинациите са различни. Полите и роклите очакват по-добре времена.

# 143
  • Варна / UK
Благодаря ви още веднъж за милото посрещане, момичета Heartbeat
Siska, супер изглеждаш:heart: И в спортната тема ще намина ама нямам чак някакви супер резултати за показване... иначе темата ми е много полезна за тренировките (сама си ги сътворявам).
Това ми е една от любимите рокли, на "живо" седи супер - някак по тялото и подчертава всяка извивка. Тъмно синя е на цвят, на снимката е някак по-светла.
Скрит текст:
Иначе днес на фитнес бях с любимата ми тениска на Мама - Дракон Joy
Скрит текст:

# 144
  • София
Много хубава рокля, особено за фигура като твоята Simple Smile

Днес слънчицето направи деня по-малко хаплив и съм само така, е с тъничка блуза отдолу. Панталонът е винтидж от любима материя - велур. Цветовете ми излизат на телефона доста по-тъмни, отколкото са, но карай.

Последна редакция: чт, 22 окт 2020, 18:33 от Harpalike

# 145
  • Балчик
Много хубава рокля, особено за фигура като твоята Simple Smile

Днес слънчицето направи деня по-малко хаплив и съм само така, е с тъничка блуза отдолу. Панталонът е винтидж от любима материя - велур. Цветовете ми излизат на телефона доста по-тъмни, отколкото са, но карай.
(моля, без цитат, изтривам я по някое време)

Скрит текст:
Блузката е много, много хубава! Поздравления за вкуса.

# 146
  • София
Ава, благодаря за милите думи! Блузката е мечешка прегръдка.
Може ли да редактираш коментара си и да ми изтриеш снимката, моля Simple Smile

# 147
Много обичам и нося велур доста често.

Последна редакция: пт, 23 окт 2020, 11:00 от pep_si

# 148
  • София
Днес миниатюрна промяна в цвета на косата, малко я потъмних.
Във формата почти няма разлика.

# 149
Привет на всички дами в темата, много хубави и различни стилове показвате, радвам се като ви чета. В това напрегнато време, е хубаво човек да се поотпусне и разтовари в подобни ,типично женски теми. Аз обичам да ходя с дълги до глезена прави поли, но в последно време съм наблегнала на дънки, блузи и шалове. Просто по -спортния стил ми е по-удобен и ми харесва как се чувствам. Променя се човек с годините, определено. Хубав уикенд на всички пожелавам. Показвам ви един колаж съчетан от няколко дни.

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 10:47 от Lioness77

Общи условия

Активация на акаунт