Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 3)

• 75 357
  • 776
  •   1
Отговори
# 150
Лъвице, страшна си! Толкова ярка и жизнена, че човек няма как да не те забележи Flowers Rose
Аз пък съм на някаква елегантна вълна напоследък. И докато вкъщи продължаваме с ремонтни дейности и ходя с ръце като на градинарка, цяла седмица се изтипосвам с дрехи, които ако се случи да ни блокират пак по домовете, няма какво да правя.....
Иначе и рязко шопинг вдъхновение ме е осенило... За седмица съм напред с две палта, три чифта боти, четири блузи, дънки, две поли, късо малко сако от изкуствена кожа, шал,... Утре ще покажа Blush

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 08:14 от Light Beam

# 151
  • Mediterraneo
Аз пък се подстригах. Много

# 152
Много си смела, Тарталета! Много добре ти стои новата прическа Flowers Hibiscus Само... как ти даде сърце да срежеш тая жива коса Heart Eyes
Змия, пропуснах в предишния си пост, но и твоята коса е много хубава  Heart Eyes
Да си призная, за момента с поддържането на лъскава жива коса най-голям зор виждам. Доскоро я приемах за даденост.....

# 153
  • Mediterraneo
Ами живата ми коса и на прическа не стои. няколко часа след фризьора, няма и помен от прическата. обърна си се, както й се стои, не се оформя никак лесно. Ама аз за коса не милея. Два пъти съм я пускала над 40 см и съм я рязала за даряване, този път просто не устисках да я чакам. Сега започвам да експериментирам с цветовете, че това винаги ми е било тръпка.

# 154
  • София
Според мен ти е супер с къса коса!

# 155
  • София
Честита подстрижка, Тарталета! Хубава е, но аз ако имах такава буйна и гъста коса все дълга щях да си я нося.

# 156
  • София
Моята пък точно защото е гъста ме дразни като порасне. Но не ми стиска да я отрежа късо, затова я нося на черта.

# 157
Моята също е гъста, обаче с тънък като паяжина косъм. Отрежа ли я късо - веднъж съм го правила от много дълга, няма оформяне.... чупи се и се къдри, накъдето поиска.

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 08:39 от Light Beam

# 158
McKitty - да си ни жива, здрава и винаги с настроение за хубавите неща в живота Simple Smile

Агентче, твоето мазе периодично бива показвано на мъжа ми с надеждата да ми финансира направата на тавана на фитнес, но вече приех, че ще направи на девойките стая за празненства.
А, Сис, те и моите маймуни живеят със заблудата, че моето мазе било техния "плейрум", та редовно изпадаме в спор чий ред е да го ползва и имат ли право да ми го разхвърлят. Но направихме съседната стаичка на 2-ри офис за мен, сложихме и голям ТВ и съм забранила на мъжете да играят в моето мазе и на моя телевизор! Но факт, като им идваха приятели за слийповъри преди Ковида  им разрешавах да си нахвърлят матраците и спалните чували там, но след като съм си направила тренировката за деня!
(днес минах над 3 000 км за 2 сезона и половина и съм много самодоволна и надута от тази работа, при положение, че гребането съвсем не ми е единствения фитнес)

...
PS От красивата ми ужасно гъста и хубава коса остана има-няма половината... за сметка на това с колекцията ми от шампоани/балсами/маски мога да отворя фризьорски салон!

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 20:03 от Agent Provocateur

# 159
Страхотна спортна мацка си!
При мен започна увисване на горната част на ръцете и изпадам в паника това със спорт и диета оправя ли се на тия години, или трябва да лягам под ножа...

# 160
  • Велико Търново
Страхотна спортна мацка си!
При мен започна увисване на горната част на ръцете и изпадам в паника това със спорт и диета оправя ли се на тия години, или трябва да лягам под ножа...

Оправя се!Аз от днес съм отново на животински режим, защото разни мои тревоги ме съсипаха, които не са нито страшни, обаче ....Мъжът ми дава мило й драго отново да си върна бурния социален живот и да съм "предишната мацка", ама свърши то.

Агентче, уникална си!Сега за Хелуин голямата е убедила баща си да отидем с него на вечеря и да се върнем минимум в 22.30, защото е поканила гости и ще има празник у нас.Аз след 12 часа дежурство баш ще ми е за вечери с баща й.
Следобяд може би ще излизаме с момичетата и може да си снимам като се наглася, а сега влизам да тренирам, но съм толкова дебела, че снимка йок!

# 161
Леле, момичета, страшни сте!

Тарталетко, добре ти е новата прическа. Аз моята коса бих я описала по същия начин, като теб. Само че твоята е права, а моята - чуплива. На мен дължина до раменете, или по-скоро между брадичката и раменете, ми е оптималната.

Агентче, с гребане няма как да не оформиш ръце, обаче си си екстра! 🤩

Сиска, ти ако не си мацка... Не знам! 😲

Марунка, пробвай с планкове, като за начало (ако още не си). Аз така си пооправих ръцете. Аз съм доста доволна от мобилните приложения.

Не съм тренирала от близо месец 😟 поради сериозен недостиг на време. Подновявам от днес или най-късно от понеделник. Това, дето го бях постигнала, много бързо се заличава. Почнеш ли с тази гимнастика, която аз правя, трябва да се прави редовно и резултати ИМА! Последно бях на това ниво (разбира се, има още много какво да се желае)

Скрит текст:
👀🐷👀

Този път ще трия обаче. 😆 Като постигна това, което искам, ще сложа снимка без да я трия. 😉

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 19:56 от McKitty

# 162
Кити 😍😍😍 сподели каква гимнастика правиш!

# 163
Корали, веднага!

Скрит текст:

Тези приложения в червените иконки. Безплатни са, много са (за какви ли не цели и резултати) и работят!
Но си искат редовност, каквато аз не поддържам. Затова постигам ефект по-бавно.

# 164
  • София
Фит мацки, страхотни сте!

Днес и аз преминах 3000 км. за годината

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 19:52 от Harpalike

Общи условия

Активация на акаунт