Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 3)

• 75 488
  • 776
  •   1
Отговори
# 165
Фит мацки, страхотни сте!

Днес и аз преминах 3000 км. за годината

Браво! 🥇

# 166
Страхотни сте, момичета! Харпа, ти имаш тяло на момиченце!
Разкажете с по няколко думи какво правите и колко често. А време как успявате да намерите? .... аз вечер след работа имам 3-3,5 часа, в които гледам да приготвя вечеря, да пусна пералня, .... и да плесна някоя маска докато поседя на дивана най-много Anguished
Иначе - пеш вървя доста, над 10 000 крачки на ден. Имам какво да постегна .....

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 14:29 от Light Beam

# 167
  • София
Аз работя от вкъщи. Сутрин, след като заведа малкия на училище, извеждам кучето и бягаме. Ама нещо ме домързява. Следобед излизам до магазина, но гледам да е някой далечен, да навъртя повече крачки. Та това ми е спорта.

# 168
  • София
Всяка сутрин (почти) тичам между 10 и 15 км. По-често в долната граница на интервала, но все пак и горе (уикенда е повече). Благодарности и признателност:
А) към мъжа ми
Б) към работодателя ми

# 169
Момичета, наминавам само да кажа, че много се радвам колко сте страхотни - красиви, в отлична форма и радващи се на живота дами в прекрасна възраст.
Сис, със сигурност твоите и нашите представи за "дебела" са мнооого различни Kissing Heart Ти винаги си в страхотна форма, възхищава ме твоята последователност и упоритост!

Днес съм в тотална почивка и безсрамно останах в леглото чак до 13 часа. Супернатоварена седмица беше, снощи бях полумъртва след 17 чАса, в които правих какво ли не... кое - приятно, кое - никак, но пък неизбежно. Но пък днес се размазвам истински.
Наминахме с ММ към офиса да видим как вървят ремонтните дейности - ето ме, с любимите съботно-неделни дънки, черен пуловер с къси ръкави и щурите ми сребристи обувки, за които дъщерите ми още не могат да си обяснят как така подобно нещо се озова в шкафа на стилово доста обраната им майка Grinning
Прекрасна събота, момичета Heart Eyes

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 16:03 от Vetrena

# 170
  • Велико Търново
Ами всяка сутрин в 4.40 ставам, а в 5.40 тръгвам към залата.Тренирам до към 06.50, когато съм втора смяна, защото нося закуски на децата преди да тръгнат/мъжа ми каза, че на мое място не би си съкратил тренировката.Залата е на около 12 минути от нас, но аз вървя много бързо/, а когато съм първа смяна тренирам до към 7.15, къпя се и отивам на работа.Аптеката е на 2 минути от фитнеса.
След като се оказа, че няма хора на света, които да изчистят у нас така, че аз да съм доволна отделям два пъти седмично по 8 часа и изчиствам всичко.По този начин ръцете са чудни.

Ветрена, много ми се иска да те видя "цялата".Възхищавам ти са на последователността в спорта и храната.
Harpalike, много интересна и запомняща си!
Днес мъжа ми ме пита дали е пристигнал един часовник и аз му казвам, че съм го върнала, той отсече-"Ако си избираше мъж, както си избираш дрехи и обувки, никога нямаше да имаш деца!"
Отивам да се къпя и излизаме с момичетата.

# 171
Сиска, разби ме с това ранно ставане. Евала!

Аз под 8 часа сън трудно функционирам, а напоследък  преди 00 ч не мога да се прибера..((
Спорт - йога в къщи и чат-пат на фитнес.
Работя от къщи, но и тичам много по града по срещи и задачи. С

# 172
Сис е един суперсамокритичен Телец и като някой от нейната зодия и кръвна група мога да потвърдя, че хем ни помага и ни побутва към целите, които сме си поставили, хем понякога ужасно ни пречи този неистов стремеж към "идеала" и неприемане на нищо, което не е перфектно!

След като се оказа, че няма хора на света, които да изчистят у нас така, че аз да съм доволна отделям два пъти седмично по 8 часа и изчиствам всичко.
Все едно аз съм го казала, но аз тормозя родните си изчадия да участват активно в процеса, защото мързелът им ме дразни неимоверно (и съм вече твърде изморена да продължавам да им бъда прислужница!)

6 дни в седмицата "намирам време", понякога е само 20 мин, понякога е 90+ мин и тъй като съм "сова" честичко се случва след 9 вечерта семейството да гледа ТВ, а аз да тренирам. На 7-ия ден се опитвам да е нещо за разтоварване - дълго каране на колело, йога, поход...
Вчера родният ми син каза "е, голяма работа... 3 000 км", а аз му отговорих, че когато той събере 462 тренировки (колко са ми били нужни на мен за този километраж) няма да му гледам километрите.

Ветрена - пу-пу-пу! Харпа, ти минало в кой балет имаш!?!?

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 17:33 от Agent Provocateur

# 173
Ветрена, много ми се иска да те видя "цялата". Възхищавам ти са на последователността в спорта и храната.

Сис, аз съм се "пускала" тук, но ето пак Blush Чак за възхищение не съм - тренирам редовно, храня се предимно по режим, но твърде много обичам добрата храна и вино и прегрешавам с удоволствие.
Едната снимка е от много специален ден преди няма и месец Heart, затова съм и толкоЗ къдрава Grinning
Другата е с обичаен есенен аутфит, на път за една винена дегустация на открито.

# 174
  • Велико Търново
Ами прекрасна си!Помня събитието от преди месец и нещо!Удоволствие сте за очите всички!

# 175
Сис, момиче, евала! Аз не съм силна, колкото теб. Твърде самокритична си.
В 6.15 ставам, към 8, понякога 8.30 вечер се прибирам, защото губя няколко часа дневно в път до работа. На петък вече не мога да си кажа името.... Това с чистенето е при повечето от нас, уви Neutral Face През уикенда пазарувам храна и неща за бита и чистя .... Sad Тази година и пътуванията ни са сведени до минимум. З пъти ходихме до морето и това е ...... за първи път от 2008 не сме напускали пределите на страната ..... като програмиран робот се чувствам вече ....
Ветрена, за първи път те виждам, но наистина си прекрасна Flowers Hibiscus
Ще се повторя, но това 40+ ще се окаже доста благодатна възраст Wink

Да си покажа някои от новите придобивки в гардероба от тази седмица:
Петролено палтенце и боти:
Скрит текст:
Моделът на палтото е много мой. Смятам да комбинирам с тази рокля
Скрит текст:
, както и с куп други ежедневни поли и рокли в синьо-зелената гама, които изобилстват при мен.
Фин сив пуловер за тази черна солей, на която вече n топа купувам и все не са ми идеалните ...... Smile
Скрит текст:
.... другите ще покажа утре, че продължаваме с ремонтите вкъщи, а аз се разсейвам с вас Satisfied

# 176
Покупките ти са Heart Eyes

# 177
Ами всяка сутрин в 4.40 ставам, а в 5.40 тръгвам към залата.Тренирам до към 06.50, когато съм втора смяна, защото нося закуски на децата преди да тръгнат/мъжа ми каза, че на мое място не би си съкратил тренировката.Залата е на около 12 минути от нас, но аз вървя много бързо/, а когато съм първа смяна тренирам до към 7.15, къпя се и отивам на работа.Аптеката е на 2 минути от фитнеса.
След като се оказа, че няма хора на света, които да изчистят у нас така, че аз да съм доволна отделям два пъти седмично по 8 часа и изчиствам всичко.По този начин ръцете са чудни.

Ветрена, много ми се иска да те видя "цялата".Възхищавам ти са на последователността в спорта и храната.
Harpalike, много интересна и запомняща си!
Днес мъжа ми ме пита дали е пристигнал един часовник и аз му казвам, че съм го върнала, той отсече-"Ако си избираше мъж, както си избираш дрехи и обувки, никога нямаше да имаш деца!"
Отивам да се къпя и излизаме с момичетата.

Поздравления за този невероятен ритъм.. Това ранно ставане ми се струва мисия невъзможна.. освен ако не легна посветло

# 178
Кити, да си жива и здрава!

Сис, прекрасно изглеждаш винаги! И не че ти "трябва" да отслабваш, но напълно те разбирам, че ти си преследваш свои цели. Аз лично съм съпричастна към това, че всяка малка "победа" е постигната с усилия и жертви и всяко едно постижение не представлява непременно крайната цел.

Agent, очарователна и в модни, и в спортни тоалети.

Ветрена, прекрасна си! Много любов и късмет!

Харп, браво момиче! 3000 си е завиден резултат!

Пропускам много други момичета - голяма радост за окоте сте всички!

Аз си получих палтото от Манго - прекрасно е! Тези дни ще го облека и ще се снимам! ММ ме погледна изпод вежди и попита къде ще го нося и защо ми е палто след като колата има отопление и heated seats Joy След това му показах новата си червена рокля. Преди да успее да попита къде ще я нося, му казах, че ще му разреша да ме заведе на някой остров в средиземноморието Stuck Out Tongue Winking Eye Ако не, догодина, живот и здраве, ще си я нося на главната в Пловдив Heart Ето я и самата рокля:
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 07:29 от Анонимен

# 179
Лайт Бийм, леле, какво зелено! 😍😍😍

И на Спринкълс червената 👗 е много, много Уау! Дано да имаш поне няколко повода да се пофръцкаш!

Ветрена, за пореден път - 😍😍😍

Ама аз направо се гордея с вас бе! То бива хубавици, бива, ама това е прекалено! Скоро вместо с децата си, ще се хваля с вас! 😆

Общи условия

Активация на акаунт