Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 3)

• 75 497
  • 776
  •   1
Отговори
# 180
Радвам се да видя че има толкова много поддържани жени на 40+.
А палтенцето и ботите са страхотни.👍

# 181
Успях да се селфирам..))

# 182
Страхотни сте всички!  Flowers Hibiscus

Разкажете с по няколко думи какво правите и колко често. А време как успявате да намерите?
Тичам 6х седмично, силови 4-5, според зависи.

Мен ме изтриха, явно нещо не е било според правилата.
Ето ме пак:
За тичане винаги ще намеря време. Днес тичах сутринта например.

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 20:37 от Dez

# 183
Респект, момичета! В чудесна форма сте!

# 184
  • Велико Търново
Всички сте прекрасни!
Лайт, от къде е черния солей, ако е купуван скоро?Покупките на всички са жестоки!

Angel wing, прекрасна както винаги!Скоро си мислех за теб, че не съм те "срещала", а ти си сменила ника.

# 185
Много хубави зелени покупки, честито! Simple Smile
И прекрасни снимки момичета, много ме радвате всичките!

При мен спорта е малко йога вкъщи и няколко пъти кардио във фитнеса, храна и вино не ограничавам, но фаствам та уддържам фронта засега

Ето ме днес с любимото ми леко есенно палтенце и в любимия ми черен цвят. Някога като работех от офис редовно бях от горе до долу в черно.

Последна редакция: сб, 24 окт 2020, 23:48 от Maroonka

# 186
Еми, прекрасни сте  Heart Eyes Хем всяка различна и отличима със собствена индивидуалност, хем всички хубави!
Сис, тази пола е от миналата зима, купувана от ESPRIT.

# 187
  • Велико Търново
От около месец и нещо знам, че мъжа ми ще пътува до София и аз се гласях да отида с него, но пътуването му ще е в петък и ще спи там, а аз съм събота и неделя дежурна, а и при децата няма кой да спи.Този път късмета ми изневери, а нищо не ми става....или трябва възможно най-бързо да заслабна поне малко или да купувам нови и по-големи дрехи.

# 188
  • Варна / UK
Гледах днес цял ден красоти Heart Eyes ; сега вече имам време и да пиша.
Освен "потно"-елегантен стил, нямам какво да покажа Joy
Скрит текст:
Може би ще изтрия, затова само линк (след тренировката днес):
https://drive.google.com/file/d/1FEopJfaHbVon-nQlCZ4GWUaJweyk6Cy … /view?usp=sharing
Аз тренирам всеки ден между 19 и 21ч. (около час и половина тренировка) - или във фитнеса, който е на 5 минути от нас, или вкъщи. Много съм щастлива, че успях да запаля и ММ да тренира - скоро ми се похвали, че по 5 тренировки правел вече на седмица, то му и личи пу-пу Heart Eyes . Започнаха да ми се въртят някакви идеи да пробвам калистеника и гръбчето на Агентчето Two Hearts добре би ми дошло ако можех да го заема Simple Smile.
Видях и снимката на Light Beam Heart, обаче не видях какво има да стяга, че то всичко стегнато вече...
и Сиска също изглежда супер, а как тренира толкова рано - уау - аз в 7 сутринта съм ни жива, ни умряла - докъм 9-10... Joy
Maroonka - също голяма красавица Heart Exl - за ръцете, освен спорта, от около седмица насам мацвам всяка вечер малко антицелулитен крем на едно - две места, където ми се струва, че има леко отпускане (може и само да ми се струва). Четох в една друга тема, че една мацка така е стегнала зоната под брадичката и реших да пробвам. Иначе антицелулитен крем мажа вечер и на корем, бедра - докато си почивам, нещо да работи за моята фигура Joy
Дези и Харпа, направо ви се възхищавам - аз повече от 2 - 2.5км на ден не бягам - имам лека аритмия и малко се притеснявам да не се презоря.  Повишавам постепенно скоростта и разстоянието, но до 10 км надали ще ги докарам.
Ветрена, голяма красота, и какви ръце - точно моя любим тип Heart Eyes
Angel - без коментар - останах без дъх - супер си Hug
Със сигурност пропуснах някой, извинявам се за което.

# 189
Аз тренирам 5пъти седмично по около 30 Мин в къщи ,сутрин.Карам колело,плувам и карам ски с децата.Не съм слаба ,имам целулит ,коремче ,но се чувствам добре в кожата си.Най-голямото ми постижение в този живот е ,че преодолях обсесията си да съм слаба и фит ,наложена от соц представите ни за красива жена в тийн годините ми и оформих в дъщеря си позитивно и реалистично  отношение към тялото си.Харесва се ,не обръща никакво внимание на телата на другите и спортува за кеф

# 190
Някак съм пропуснала въпроса какво правим за тялото си.
Аз тренирам 4, понякога 5 пъти седмично по 75-80 минути, винаги от 7 сутринта.
Ходя на фитнес от 3 години, преди това двайсетина години тренирах вкъщи, много рано сутрин. В 6.30 бях приключила, за да имам време да оправя себе си и децата за градинка/училище.

Като No_frame bitch смятам преодоляването на обсесията по суперфигура за свое голямо постижение.
От род на много пълни хора съм, през тийн годините бях доста пухкава и се наложи да се взема в ръце, защото от всичко на света тогава най не исках да съм дебела. Минах през доста залитания, неизбежно е. Стигала съм до 45 кг /на 164эсм/ , които никак не ми стояха добре, но аз се намирах за страхотна Rolling Eyes

Хубавото на нашата възраст е, че знаем кои сме и не сме склонни да се самоизмъчваме заради ненужни "резултати". Научихме се да се обичаме, да се ценим, да се грижим за себе си, за да се чувстваме добре и да изглеждаме добре. За радост на себе си и тези, които обичаме Blush

# 191
  • Велико Търново
.

Последна редакция: нд, 25 окт 2020, 11:06 от siska79

# 192
Дами, темата е за мода, не за спорт и начин на живот. Моля, придържайте се към нея.

# 193
Дами, темата е за мода, не за спорт и начин на живот. Моля, придържайте се към нея.
Айде само да помоля модераторите да не се вживяват в ролята на виртуални полицаи и да преосоляват манджата.Това не е фирмен форум за  да определяте строга политика ,темата може и да е за мода ,но е твърде комплексна за да се налагат фиксирани лимити.Не забравяйте,че активните потребители ви цъкат посещенията и правят сайта  атрактивен за рекламодатели,така че проявявайте малко уважение ,моля....

# 194
Именно защото проявявам. Темата си има тема и работа на модератора е да следи това да се спазва, т. е. точно да е виртуален полицай. Ако желаете и обща тема за лайфстайл, пуснете, оформете я като такава и пишете в нея също.

Общи условия

Активация на акаунт