Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 3)

• 75 503
  • 776
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Съществена част от стила над 40 е как се тренира, как се поддържа тялото, косата, лицето, грим, козметика, процедури и диета.

Възхитителни сте спортни момичета!

Аз нямам възможност последните години, и усещам, че трябва да наваксам.

Ето какво зелено пуловерче си купих:

Много обичам зелено, както точки и каре Виши.

# 196
  • Виена
И защо само моят коментар е изтрит? С какво светлия зимен панталон дразни модератора?

# 197
след моя пост се предполага, че няма да следват още постове как ходите пеша и за къде пътувате, а и в поста ви нямаше снимка на панталон - ако имаше, щях да редактирам и да я оставя

# 198
Аз съм виновна Blush Тълкувам стила като нещо комплексно и подведох останалите.... Но, честно казано ми е полезно, когато обсъждаме модата и грижата за жени в нашата възраст едновременно Blush
А, ако добавя нещо в заглавието?

# 199
  • Mediterraneo
Аз пък не тренирам, дебела съм и вече ми писна да правя усилия. Опитвам се да се харесвам, каквато съм, имам до себе си хора, които ме харесват, така че постигам мир със себе си.
Това е от оня ден преди фризьора.

# 200
Дами, темата е за мода, не за спорт и начин на живот. Моля, придържайте се към нея.

С най-голямо уважение към модератора...Но!
Ако само една жена, четяща тази тема, за момент се усъмни в полезността на перфекционизма си, манията за много слабо тяло и депресивните мисли, вследствие на горното...значи е имало смисъл да се измести темата.
Как да отделим женските ни мисли, емоции и настроения от начина, по който се грижим за тялото си и от стила на обличане, който подбираме за себе си във всеки един момент?!

# 201
Тялото и лайфстайлът определят стила. Неразривно свързани са и да, стилът е нещо комплексно! Да не говорим, че един и същ тоалет на една може да стои ужасно стилно, на друга просто ужасно и единствената разлика да е тялото.

Нека да не издребняваме, моля!

# 202
  • София
Момичета страхотни сте!!!!!! Изпълвате ме с позитивни емоции като ви чета. След раждането съвсем се позанемарих и мисля, че е време да влизам във форма ( да не се чете само физическа). Благодаря ви за свежите идеи, които споделяте, надявам се и аз да се включа скоро по-активно.
П. С. Тарталета маратонките/ сппртните обувки от последната снимка изглеждат много удобни. Ще споделиш ли какеи са?

# 203
И нека тук продължим да обсъждаме всичко свързано със стила на живот, обличане, поддържане на тяло, лице и всякакви други злободневни проблеми на нас - порасналите момичета във форума.

С уважение към модераторите цитирам тази част от първия, "отварящ" темата пост. Мисля, че казва достатъчно за нейния обхват.

Присъединявам се към досегашните мнения, че стилът далече не само "мода", а комплексно понятие, което включва всички детайли от нашия външен вид. Който пък е отражение на други неща - ако задълбаем и в тях, вече наистина ще заслужим размахване на пръст Blush

# 204
  • Mediterraneo
Matta, от Zara са, много удобни и ги нося и с рокля, и с дънки, и с разни спортни панталони. Дъщеря ми има същите, носи ги само с карго панталони.

# 205
На мен ми хареса разширението в обхвата на темата. Просто не съм в състояние да следя най - различни теми, не съм и чак толкова стриктна в спортните дейности последните седмици, за да се включвам адекватно в по - специализирани теми. Иначе, ако проблема е в заглавието само, наистина може следващата тема да е с по - разнообразен обхват... И ако трябва да запълваме страници -  започвам с новите си покупки...

Този зелен пуловер ми привлече вниманието и си го поръчах. Може би защото е в подобен нюанс като наличните ми велурени ботуши Simple Smile. Почти сигурно ще го нося с някаква блузка/поло  под него, защото и на гърба е изрязан по същият начин, а аз съм  зиморничава.
И една рокля в любим нюанс и с хубав състав 50% кашмир, 50% лен .

Като пристигнат, обещавам и тестови снимки, ако се харесам.

# 206
Тялото и лайфстайлът определят стила. Неразривно свързани са и да, стилът е нещо комплексно!
+1!
Просто не съм в състояние да следя най - различни теми
+1!!!

А по-горе McKitty си сподели скрийншот на безплатните приложения за упражнения и на мен ми беше полезно Heart Exl Тази сутрин ги свалих и възнамерявам да ги пробвам. И аз правя домашна гимнастика на приливи и отливи, в момента съм зациклила, всичко ми е омръзнало... упражнения от апп не съм правила още, може пък да ме бутне. Simple Smile))

# 207
  • Варна
За да съм в духа на Темата, но да не изневерявам на темата, искам да кажа, че вече не купувам блузи, които стигат до средата на шията, защото подчертават увисването на кожата и контура ми, който не се повлия по никакъв начин от двумесечното мазане, ако не и повече с антицелулитен крем, каквато идея и аз прочетох и разбира се последвах горещо!!!

# 208
  • Нидерландия
За да съм в духа на Темата, но да не изневерявам на темата, искам да кажа, че вече не купувам блузи, които стигат до средата на шията, защото подчертават увисването на кожата и контура ми, който не се повлия по никакъв начин от двумесечното мазане, ако не и повече с антицелулитен крем, каквато идея и аз прочетох и разбира се последвах горещо!!!
Това е страхотна идея, да обсъдим според недостатък дали от възраст или по рождение избягваме определена дреха, примерно се чудя дали вече е удачно да ходя с висока яка поло  нагоре, дали не се  разширява лицето от тази визия и някак си не ставаме бузести? 🤣или е по удачно пуловер с деколте? Както и примерно плисираните рокли и поли, които не знам защо винаги показват корем, а при мен с годините ми е все по трудно да го държа плосък.. Обожавам и високи талии на панталон и пола със вързан на панделка колан но корема пак излиза... Имате ли впечатления и какво мислите по въпроса? Да спрем ли да си носим любимите дрехи? Или просто трябва да оставим тази суета?

# 209
Не се харесвам с големи деколтета - такива тип "лодка" и по-широки кръгли. Нямам увисване на кожата или някакви специфични дефекти, просто не се харесвам с такива. Обичам много прибрани по врата, тип "столче" и поло за студените месеци.

Общи условия

Активация на акаунт