Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 3)

• 75 269
  • 776
  •   1
Отговори
# 75
Днес много ми харесахте всички! Честно. Blush

Сиска, теб понеже те знам от темите за тренировките поне от 5 години и не е било да не се оплакваш, че си дебела, а ти да не си. Joy Kissing Heart

Maroonka, някой беше казал скоро, че не харесва пола/рокля с боти, а пък аз с боти най се харесвам и сега и ти ми харесваш... и изобщо комбинацията с боти ми е много по-лесна, отколкото с ботуши, където (според мен) по-трудно се напасват точните дължини на ботуш/пола/гол крак, за да изглежда пропорционално. Simple Smile

Аз днес реших да се отчета с няколко витрини от Комо, Италия. Нали ви казах, че виждам доста синьо с черно по витрините, а по блоговете не намерих чак толкова много нови снимки. Дано да ви е интересно, понеже снимките ми са ужасни Simple Smile))) от една страна аз като фотограф, от друга бликовете...
Скрит текст:

Черно-бяло каре от Luisa Spagnoli и черно с бели якички. Черните аутфити отдясно на всичкото отгоре са кадифе.

Пак карета и синьо с черно.

И още черно-бяло каре със синьо в друг бутик. Тъмносиньо с бежово и кафяво (и боти с чорапи Stuck Out Tongue) от Max Mara.

Няколко дами тук се показаха с прави кожени поли скоро. Simple Smile А тези готини обувки за настроение.

# 76
  • Велико Търново
Снимай, снимай и ни радвай!Прекрасни витрини!

# 77
Bella Italia - много я обичам и всичко харесвам - модата, храната, природата, историята ...., а бе всичко.

# 78
Покрай вас осъмнах със зелени нокти и за разкош - видео за основните типове палта:

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 20:57 от bubanka

# 79
Страхотни сте всички ! И аз съм голям фен на дългите поли, показаната от НМ е много хубава !

# 80
Цитат
Maroonka, някой беше казал скоро, че не харесва пола/рокля с боти, а пък аз с боти най се харесвам и сега и ти ми харесваш... и изобщо комбинацията с боти ми е много по-лесна, отколкото с ботуши, където (според мен) по-трудно се напасват точните дължини на ботуш/пола/гол крак, за да изглежда пропорционално. Simple Smile
^^^ Това е и моето мнение.

Аз каре носех (и обожавах) преди същите онези 20 години, когато изглеждах като китайска пръчица за хранене и в общи линии всякакви десени ми отиваха. И оттогава, та чак това лято се престраших с този панталон от Reserved:
Скрит текст:

# 81
  • Нидерландия
Я виж ти, от прекрасните снимки на Barbabeau си харесах ужасно комбинацията кожена пола и пухенка! Никога не би ми хрумнало!😍
Агент, аз по малко гледах палата и повече мацката която води клипа. Много финна и с класа.

# 82
  • София
Барбабо, благодаря.
Сладки са.
Визията с широкия пуловер, карираната пола и шапката много ми харесва, но надали ще изненадам някого като кажа, че любимата ми е на синята рокля плетения колан и дълъг шал, хм и с боти... олеле, и издайнически чорап над тях, но така де, те там в Комо са близо до Алпите и сигурно затова Wink.

# 83
Ох, аз бях, която писах за ботите , но съвсем друго нещо имах предвид. То е ясно, че всеки детайл, съчетан с вкус и с внимание към конкретната фигура и повод, може да изглежда прекрасно или поне много интересно, и има много съчетания, който ми допадат с тези елементи.
Офис костюм с пола до коляното или по - къса, пухенка и ботинки на токчета е това което много често виждам и не харесвам, защото рядко подхожда на фигурата на жените, които го носят.
Може и да не съм права - лично мнение е, и не е от значение.

Последна редакция: пн, 12 окт 2020, 23:22 от silver pearl

# 84
  • София
Silver, най-малко теб визирах, мила 🤗. Закачам се за чорапчетата по принцип, че са ми особеност явно Wink
Факт, има боти и поли, които стоят зле. Но може да се получи и много хубаво Simple Smile

# 85
Ботите според мен са си капризна обувка, повече от ботушите.
Не на всяка дължина и форма на пола стоят добре, не на всяка фигура, дори и с панталони е трудно да уцелиш.
Аз бях откачила по едно време - от не знам колко чифта боти нямах ни едни, с които да мога да нося по-слим дънки отгоре им - или се измъкват, или са твърде широки и накрая се принудих да ги нося с дънките вмъкнати вътре, което никак не ми е любимо.

# 86
Аз умирам за ботуши до под коляното с пола всякаква дължина... но вчера премерих наличните черни вкъщи и на прасеца са ми станали тесни Cry Купувах ги след третата бременност, уж тогава да е бил най-широк, ама не! Довечера ще търся кафявите къде съм ги завряла, дано поне те стават. Иначе две зими съм минала на боти - с 5см прав ток и оксфордки, като ги "бастисам", купувам аналогични. На мен всичко ми стои тясно по глезена, та дънките и панталоните са ми като над обурка... с полите много трудна работа да се харесам с ботите, обаче. Thinking

И нали коментирахте зелено...
Скрит текст:

същия цвят и леко пухено яке имам, та си изкарвам цяяяяла есен с тях.
ПП: с най-скучния си пуловер съм, за който мъжа ми всеки път се възмущава, че пак при прането са му полепнали мъхчета от други дрехи Smiling Imp

# 87
В любимото ми teal съм днес. Комбинирам с кафяво, охра, всякакво сиво, тъмно синьо, кожа.
Охра много обичам, но я избягвам в блузи и връхни дрехи.  Прави ме да изглеждам като болна.

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 12:42 от Mößbauer-Effekt

# 88
  • Велико Търново
От днес

# 89
И нали коментирахте зелено...
Скрит текст:

същия цвят и леко пухено яке имам, та си изкарвам цяяяяла есен с тях.
ПП: с най-скучния си пуловер съм, за който мъжа ми всеки път се възмущава, че пак при прането са му полепнали мъхчета от други дрехи Smiling Imp

и якето Green Heart , и пуловера са много мои

Общи условия

Активация на акаунт