Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 3)

• 75 685
  • 776
  •   1
Отговори
# 540
  • Виена
Черно и бяло каре е супер актуално тук, палтото също е много хубаво. Аз дааже ки купих такова пончо.
П. С. Вече съм добре и мога да ходя, благодаря за загрижеността

# 541
  • пустинята Гоби
Ау какво хубаво пепитено палто. Съвсем си е актуално, обожавам тази шарка Heart Eyes !

# 542
Цитат
Бомболино, дано си добре!
Като казахте бяло, се сетих, че имам едно палто от много време, за което не се сещам. Изрових го и го облякох. Май не е много актуално, и въобще не е в мой стил, но е много удобно.
Сребърна перличке, е как да не е актуално! Пепитът е топ този сезон. Много обичам пепит! И ти стои чудесно, носи си го по-често.

# 543
  • Mediterraneo
Ето бяло. Зимно не е, ама то при мен още е за по тениска. Дойдоха ми белите Пуми, много съм доволна, веднага ги разцъках.

# 544
  • София
Silver pearl, на мен и палтото и въобще цялата комбинация много ми харесва. Чантата е точно това, което търся. От естествена кожа ли е? Каква марка е?

# 545
Много благодаря, затова се записах в темата, да се подсещам да излизам с ваша помощ от " всичко в черно", което ми е най - присъщо.
Чантата купих от малко магазинче. Нищо не пише вътре. Торба от естествена кожа, давах я на обущар да и сложи хастар и джобове вътре, че иначе става ужасен хаос. Имам и една още по - голяма, на нея приших дебела дантела, освен хастара и стана супер.
Като не мога да открия каквото търся, често преправям и доправям.
Тези дни ще пусна какви готик ботушки си сътворих с две брошки.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 00:57 от silver pearl

# 546
  • София
Готик ботушки звучи много интересно и провокативно. Ще чакаме снимки, перличке.

Аз вече съм на пуловерна вълна. Повечето са ми леко овърсайз. Трябва и якетата и палтата да извадя, но все още не ми се носят. За първи ден днес съм с яке, а не със сако. Лъжа се сутрин, че е топло като тичам, а после зъзна, ето защо днес се предадох.

# 547
  • Пловдив
Реших да си позволя малко цигания - цветя плюс карета. Не знам дали дозата е точната, но засега карам така.
Скрит текст:

# 548
  • В полите на Пирин планина
На мен ми харесва комбинацията - мека и пастелна е.

# 549
  • София
Днес ми е първият работен ден след Ковид.
Само обувките ми са цветни, останалото е скучно тъмносиньо.

Реално обувките са ярко оранжеви, а не бозави като на снимката.

# 550
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Змия - чудни обувки!

# 551
  • София
Магдена, карето е прекрасно, но комбинацията на мен не ми харесва.

# 552
  • Велико Търново
Днес съм така😀

# 553
Много си яка Сис!
Аз днес си поръчах едни кубинки от HM и още едни кожени панталони като предните,но светло кафяво-много са ми удобни ,нищо друго не ми се носи и страшно топлят!

# 554
  • Mediterraneo
Магдена, карето е прекрасно, но комбинацията на мен не ми харесва.

Каре не харесвам, шалът е страхотен, а комбинацията ослепяваща. То даже не е и комбинация в моите очи.

Общи условия

Активация на акаунт