Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 3)

• 75 682
  • 776
  •   1
Отговори
# 555
Сиске, много ми харесваш! За мен всеки път си много готино стилна (и слаба Smile). Много харесвам чантите на Pinko и аз. Като твоята не бях виждала, хубава е много! Комбинацията с това ала Шанелско сакенце е трепач, чудесна раздраматизация. Simple Smile)))
За чантата, за мен моделът Love Simply, с класическата им катарама с двете пиленца е точната доза гениално ироничен кич, по който много кълва. Heart Eyes А още нямам!

No_frame bitch, на теб наистина ти отиваше онзи кожен клин. Вдъхновена от теб, пробвах подобен в един друг магазин... майко мила, веднага го върнах на мястото му!!! Joy

# 556
Аз днес съм с нови "офис обувки" Joy
Скрит текст:
Иначе .... тъмносини дънки и мек сив пуловер ... и YSL Mon Paris Floral за разкош Grin
............ подлудява ме тази изолация ....... Не съм допускала, че интроверт като мен ще има проблем с оставането вкъщи през седмица. И най-много ми липсват 12-те хиляди крачки, които навъртам в нормалното си ежедневие.

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 08:30 от Light Beam

# 557
Аз дннес съм с нови "офис обувки" :joy
Иначе .... тъмносини дънки и мек сив пуловер
............ подлудява ме тази изолация ....... Не съм допускала, че интроверт като мен ще има проблем с оставането вкъщи през седмица. И най-много ми липсват 12-те хиляди крачки, които навъртам в нормалното си ежедневие.
Чудесна си! И аз съм в същият дрескод, само че с едни "угове", които нося като пантофи вкъщи. С такива като твоите се спъвам. Simple Smile
Скрит текст:
А, на всичко отгоре и издивял интроверт. Мога да стоя седмици вкъщи, но по мое собствено желание, когато някой или нещо ми го налага насила - по-лу-дя-вам, ще си изпръсна от кожата! Weary

Последна редакция: чт, 19 ное 2020, 08:17 от Sysly

# 558

Много си стайлиш! 😍

Лайт Бийм, супер са ти офисните обувки! 🤭 На мен ще ми е твърде жега с такива и съответно шляпам с офисни джапанки 😬

# 559
  • Велико Търново
Barbabeau, много благодаря!Тази и за мен е кичозна, ама моя Божка/8 клас колежанка/ каза да направим "партия" за носене и аз склоних, а мъжа ми като я видя каза, че и двете нямаме еднакво вкус.Той милия нали ми е хуморист и всяка по -скъпа чанта я презентирам така:Георги, тази чанта е невероятна, ръчна изработка, естествена кожа, по този начин ще възпитам вкус в момичетата и не на последно място-вечна е!За първата чанта каза- С нея ли ще те изпратим на онзи свят, викам а дано се скъса.След нея последваха още чанти и той рече, ми ти никога няма да умреш бе!

Лайт, много си ми аристократична!Красавица!То тук все красавици!Аз купувам  от години само една марка парфюм, дори основно само един ползвам най-често.Все пак съм с червен лак от 12 години, хич ме няма по разнообразията.

# 560
Скрит текст:
Barbabeau, много благодаря!Тази и за мен е кичозна, ама моя Божка/8 клас колежанка/ каза да направим "партия" за носене и аз склоних, а мъжа ми като я видя каза, че и двете нямаме еднакво вкус.Той милия нали ми е хуморист и всяка по -скъпа чанта я презентирам така:
Георги, тази чанта е невероятна, ръчна изработка, естествена кожа, по този начин ще възпитам вкус в момичетата и не на последно място-вечна е!За първата чанта каза- С нея ли ще те изпратим на онзи свят, викам а дано се скъса.След нея последваха още чанти и той рече, ми ти никога няма да умреш бе!

Скрит текст:
Лайт, много си ми аристократична!Красавица!То тук все красавици!Аз купувам  от години само една марка парфюм, дори основно само един ползвам най-често.Все пак съм с червен лак от 12 години, хич ме няма по разнообразията.

Това е най-якия "виц", който съм чувала.....LaughingLaughing

# 561
  • София
Аз смело си купувам чанти от изкуствена кожа, защото знам, че ще ми писнат за два сезона, а няма да се развалят.

# 562
  • Виена
И аз купувам всякакви, естествена кожа или изкуствена, според нуждите. За работа вземам функционална, от хубава кожа. За лятото, разходки през уикенда- някоя лека от устойчив изкуствен материал. Тъкмо си харесах една от изкуствена  кожа, но много красива и поръчах. Ето я

# 563

No_frame bitch, на теб наистина ти отиваше онзи кожен клин. Вдъхновена от теб, пробвах подобен в един друг магазин... майко мила, веднага го върнах на мястото му!!! Joy
Аз съм имахдва такива ,от скъпите 😂 и не можах да се възприема и ги хвърлих,бяха от по дебела кожа,а така ми харесваха на разни мадами....
Тоя обаче ми заспа,не ми се носи нищо друго ,само едни кубинки му липсваха за по студено време и сега ги чакам с нетърпение...

# 564
Аз пък вчера влязох във фризьорския салон и си отрязах косата... До средата на гърба беше (етажирана и "извита", отзад по-дълга), сега е до раменете... Имахме най-безумния спор с фризьорката: аз казвам 15см,  тя "Не, повече от 5 не режа!" Joy Накрая стана на моята, де!
(имах страшен косопад последните 3 седмици, вземам мерки, поспря се, но просто не си харесвах дългата коса, останала на 1/2 от обичайната)
....

За чантите:
Това ми е старата чанта, която много си обичам, но закопчалката започва да се предава...
Скрит текст:
А тази си я поръчах онлайн, маааалко по-голяма е от обичайното за мен, но много ме радва Simple Smile
Скрит текст:
котето ще го преместя, то е "закачалка за чанта" за слагане на маса

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 00:15 от peneva_a

# 565
Пенева, страшно ти отива по късата коса, направо ти сваля едно 10 години... Като момиченце си. Simple Smile

# 566
Пенева, страшно ти отива по късата коса, направо ти сваля едно 10 години... Като момиченце си. Simple Smile
Това с годините май не е от дължината, а от липсата на сутрешна подпухналост и наличието на усмивка Smirk

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 00:14 от peneva_a

# 567
  • Велико Търново
Ах, колко сте красиви!

Lioness, чудна!Нка е слънчево в душите, защото навън е мрачно и подтискащо.

Имам отпуск стар, обаче сега няма кой да ми го разреши в тази обстановка, а така искам да си седя у нас.Мъжът ми и той не е работа, едното дете в едната стая, другото в другата, една тишина и идилия...но след малко се обличам и тръгвам.

# 568
Peneva_a, прекрасна кожа имаш, и двете с Lioness77 сте като момиченца.

# 569
  • София
Днес ми едно такова слънчево, желая ви хубав ден ,момичета Simple Smile

Никога, ама никога не бих си направила такава прическа и не бих се облякла така, но ти изглеждаш просто супер. Така ми харесва подобен стил, просто не ми стиска. Най-добрата ми приятелка се облича така и има подобна прическа.

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 15:29 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт